Продаж 2 кім квартири 57 кв. м Хіміків 39 від надійного забудовника ЖК Квартал Галицький Левада Ярковиця Стіни цегла, утеплені, міжкімнатні перегородки цегляні, якісні вікна та двері. Квартира з невеликою площею але функціональним плануванням, 2 окремі кімнати, кухня з лоджією, просторий коридор та санвузол. Якісна чистова штукатурка, підігрів підлоги. Газовий котел, лічильники на воду, газ та світло, модем- все вже встановлено. Квартира на 3 житловому поверсі, світла, сонячна, вікна у двір. Секція далеко від траси. Здана, комунікації всі запущені, працює ліфт. Сусіди зверху та знизу зробили ремонти та проживають, тому квартира буде тепла та комфортна для життя. В дворі дитячі майданчики, поруч школа, садочок, необхідна інфраструктура. Поспішайте, квартир такої площі вже немає у продажу. Ви можете втілити мрію про власну оселю вже зараз- телефонуйте для огляду.

Хіміків вул., 39

👉Підходить під еОселю та інші державні програми! 🔥Продаж просторої двосторонньої 2 кімн квартири у зданому та обжитому будинку🔥 📱0991764292, 0965489704 Велика видова квартира площею 71,4 м2 з кухнею студією 21 м2 з гарним краєвидом на місто, гори та у внутрішній двір. У квартирі влаштована чистова стяжка, підігрів підлоги та газовий котел. Поруч річка, школа, дитячий садок та вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Перевагою даного ЖК являється закритий двір з найсучаснішим дитячим та спортивним майданчиком. Запрошуємо Вас на огляд даного помешкання.

можливий продаж по єОселя
Хіміків, 35

Продається 2-ох кімнатна квартира , вулиця Хіміків ( район Пасічна) площею 54.5 кв.м .на 2 поверсі /5 ти поверхового будинку , кімнати роздільні , Опалення Індивідуальне .т. 068 046 5834 або 096 356 2331

Хіміків, 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру з новим євроремонтом. В квартирі практично все залишається . Зайшов і живеш. Ідеальний варіант як для проживання самому так і для здачі в оренду . Будинок клубного типу. Всього 4 поверхи має будинок. Мікрорайон Пасічна. Продаж без комісії для покупця. За деталями телефонуйте.

Хіміків вул., 5

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Comfort Park Кваритира простора - 58.5 м2 . Прозташована на 7 поверсі Встановлені лічильники. Готова до проведення ремнту Дві окремі кімнати Простора кухня Роздільний санвулоз Зручний для проживання район Неподалік річка

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28

Продається простора двокімнатна квартира в розвиненому районі по вулиці Хіміків. Квартира сонячна, з індивідуальним опаленням, що забезпечує комфорт та економію. У квартирі залишаються меблі та техніка, що дозволяє одразу заселитися або здавати в оренду без додаткових витрат. Ідеальне розташування: поруч дитячий садочок, школа, магазини та спортивний зал. Це чудовий варіант як для власного проживання, так і для інвестицій. Запрошуємо на огляд! Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири.

Хіміків вул., 21

Продаж шикарної однокімнатної квартири з ремонтом в ЖК Комфорт Парк У квартирі виконано якісний та стильний ремонт, використовувалися тільки дорогі матеріали. З вікон квартири відкривається гарний вигляд у внутрішній двір Квартира гарно спланована: - при вході є шафа та дзеркало - санвузол з ванною - простора кухня - затишна спальня ЖК - інноваційний житловий комплекс сімейного типу з філософії гармонії і комфортну мешканців. Комплекс розташований неподалік до центру міста 5 хв, поруч школа та садочок, магазини, зупинка транспорту. Має великий та продуманий внутрішний двір з дитячими та спортивними майданчиками Квартира варта вашої уваги. Телефонуйте щоб оглянути!

Хіміків вул., 28

Продаж ЗДАНОГО 3 кімнатного сирця по вул. Хіміків! Продається 3 кімнатна добротна квартира у зданому і обжитому будинку по вул. Хіміків 5б. Квартира розташована на зручному 5 поверсі із 10-ти. Загальна площа 88,7м2, житлова 45 м2, кухня 11м2. Всі комунікації підведено, встановлений котел! Квартира тепла, будинок будувався у 2,5 цегли. Є два засклені балкона. Вікна виходять на південно західну-західну сторону. Зручне розташування будинку, поруч 18 та 24 ліцей, садочок Вишенька, продуктові магазини та ринок. Двір закритого типу. Неподалік річка для відпочинку і зелена зона.

Хіміків вул., 5б

Продається видова квартира у ЖК Comfort Park. Код квартири #36192673 У квартирі зроблений сучасний якісний ремонт по ретельно продуманому проекту з гарантією на роботи і матеріали на 3 роки. Змонтований газовий турбо котел потужністю 28 кВт, тепла підлога в кухні, коридорі та сан-вузлі. В СВ змонтована інсталяційна система прихованого монтажу GЕBERIT, стильна та якісна сантехніка. Ще великим плюсом є просто неймовірний вигляд з вікна. Продаж можливий також по програмі Єоселя та по постановах. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Хіміків вул., 28

Продам простору 1-кім квартиру в новобудові житлового комплексу з мультикомфортним плануванням та якісним наповненням квартири від одного з найкращого забудівника нашого міста! ✔Без комісій,можливе також розтермінування від забудівника до 2х років на вигідних умовах. ✔ Просторий та затишний двір з великою кількістю порко-місця, сучасні європейські дитячі майданчики з мягким покриттям підлоги, мультифункціональні спортивні майданчики,5хв до школи та дитячого садочка, зручне сполучення з центром міста. Не подалік знаходяться магазини,школа,дитячий садочок,Басейн,спортивний комплекс,банк,аптека,зупинка,100м до річки. ✔ Телефонуйте за номером або пишіть на Вайбер у зручний для Вас час.(також є декілька інших варіантів по місту)

Хіміків вул., 24а

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Ласкаво запрошуємо в унікальний світ сучасного життя в нашому новому масштабному житловому комплексі Ррозташований недалеко від мальовничої річки, тому ви будете мати змогу завжди прогулятися набережною і подихати свіжим повітрям, чи вийти на ранкову прогулянку Уявіть собі власну просторну трикімнатну квартиру, де кожен день наповнений комфортом та затишком Ось чому це - ваша найкраща інвестиція в майбутнє: 1. Простір та функціональність: квартира з чудово продуманим плануванням , де кожен член вашої сімї знайде свій особистий простір 2. Сучасний дизайн комплексу з власною інфраструктурою 3. Якісне наповнення від забудовника дозволить зекономити ваші витрати на ремонт Є ще вибір поверхів та планувань Телефонуйте чи пишіть для запису на огляд у зручний для вас час код обєкта 533

Хіміків вул., 28

Продам 3 кімнатну квартиру в ново будові по вул. Хіміків 21. загальна площа-89 кв.м. кухня-10,1 кв.м. житлова-51,4 кв.м. Квартира знаходиться на 11 поверсі, загальною площею 89 м2. Квартира внутрішня, не кутова. майже всі вікна металопластикові. Індивідуальне опалення (Електричне!). Є два балкони. Роздільний санвузол. Меблі залишаються. Гарний акуратний підїзд, з сучасний ліфтом. Розвинута інфраструктура: транспортна зупинка, школа, садочок, магазини, супермаркети, лікарня, озеро та річка. За більш детальною інформацією телефонуйте ! Зацікавлених клієнтів чекатиме хороший торг !

Хіміків вул., 21

2к квартира, S=68,1 м2, 1 поверх, 29 500 грн/м2, Хіміків, 43, Квартал Галицький-2, пасічна, 300 м від нового мосту, БУДИНОК ЗДАНО, розтермінування до 6 місяців, 50% перший внесок, Іпотека “єОселя” та іпотека 7% – державні програми КРЕДИТУВАННЯ до 20 років під 3% річних!

власник
вул. Хіміків, 43

Вишукана 2х кімнатна квартира в сучасній якійсний новобудові від БК Цитадель Код квартири - #37064705 Закритий двір, гарний благоустрій, дитячі та спортивні майданчики Поруч є вся необхідна інфраструктура, магазини та навчальні заходи Гарна транспортна розвʼязка Квартира знаходиться на 4му поверсі Вікна виходять на південь, максимально світла В квартирі гарне та практичне планування Роздільний санвузол, ШИКарна кухня-студія та велика окрема спальна кімната Є вся необхідна техніка, посудомийка, телевізор, холодльник та все інше Також квартира повністю укомплектована якісними меблями Багато місця для зберігання речей Квартира готова зустріти свого нового власника Залишилось тільки завести особисті речі Телефонуйте для перегляду Не впустіть цю унікальну квартиру

Хіміків вул., 5А

Без комісії! Від Забудовника! Працюємо по програмі Є-ОСЕЛЯ! Продам квартиру в ЖК Comfort Park, 15 хвилин пішки до центру Івано-Франківська, мікрорайон Пасічна. 140 км до Центру Львова. Код обєкта - SF-2-793-966 Унікальне розташування, ЖК Comfort Park знаходиться в екологічно чистому районі поблизу річки Бистриця Солотвинська. Район Пасічна має всю необхідну інфраструктуру: магазини, супермаркет АТБ, школи та садочки, спорткомплекс з басейном, медичні заклади, зупинки транспорту. Забудовник Blago. Будинок на стадії здачі в експлуатацію. 5-й поверх 11-поверхового монолітно-каркасного будинку. Керамоблок. Екологічно чистий та теплий матеріал. Плюс утеплення 15 см. Міжквартирні стіни - газоблок 10 см + мінеральна вата 5 см + газоблок 10 см, що забазпечує шумоізоляцію та зберігання тепла. Загальна площа - 40 кв.м: кухня - 12,5 кв.м, ізольована кімната, гардероб, суміжний санвузол, коридор. Опалення індивідуальне - газова дахова котельна. Вартість - 28,2 тис.грн./кв.м Можливо розтермінування.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28

Двокімнатна квартира на другому поверсі десятиповерхового цегляного будинку по вул. Хіміків в м. Івано - Франківську. Загальна площа 70 кв. м., житлова площа 37 кв. м., кухня 19 кв. м.. В квартирі проведено євроремонт ,встановлено металопластикові вікна , вхідні двері броньовані, індивідуальне опалення, підігрів підлоги, лічильники на всі комунікації. Квартира двостороння , кімнати - роздільні, санвузол суміжний. Вікна виходять у двір, лоджія засклена. Комфортне розташування, поряд знаходиться: школа, дитячий садок, ігрові майданчики, лікарня, пошта, відділення банку, магазини, ТРЦ, ресторани, кафе, супермаркети, зупинка громадського транспорту, парк, зелена зона. Код обєкта 4091

Хіміків вул., 39

Двокімнатна квартира в новобудові з незавершеним ремонтом. В квартирі зроблено опалення,проведена тепла підлога , є сантехніка,закуплено все для паркету,двері, все робилось якісно, для себе. Кімнати окремі, санвузол роздільний. Тихий двір,гарна локація,в пішій дохідності школа, садок, супермаркети, транспортна розв’язка, річка.

Хіміків вул., 31

Продається трьохкімнатна квартира в будинку на етапі здачі по вул. Хіміків,11 в місті Івано-Франківську. Загальна площа 95 кв.м. Є можливість зробити другий рівень. Сирець. Поверх 9/9 (зверху технічний поверх). Автономне газове опалення. Котел в ціну не входить. Квартира двостороння. Чистова тяжка підлоги. Штукатурка стін цементно-вапняним розчином. Розводка світла по квартирі. Міжкімнатні перестінки - газоблок. Товщина зовнішніх цегляних стін 51 см. Зовнішне утеплення пінополістірол 12 см. Вартість 2370000 гривень (25000 за кв.м)

Хіміків вул., 11

Продається 1-кім. квартира в ЖК Comfort Park Поверх 2 з 13 Площа 39 м2 Вікна панорамні, які виходять у свій просторий мальовничий двір. Чудове продумане планування з роздільними кімнатами та окремою гардеробною. Квартира повністю внутрішня не кутова, сонячна сторона. ЖК Comfort Park розташований на чистій екологічній території поблизу річки Бистриця в мікрорайоні Пасічна. Облагороджена прибудинкова територія, де багато дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. В квартирі буде: – панорамні вікна – надійні броньовані двері – чорнове оздоблення – енергозберігаючий утеплений фасад – заведення всіх комунікацій

Хіміків вул., 28

Продається затишна однокімнатна квартира в ЖК Квартал Галицький, який розсташований в мікрарайоні Пасічна Квартира знаходиться на 6 житловому поверсі. Всі комунікації запущені, Ліфт їде. Площа 41,2м2. Простора кухня 15,1 м2. Сама квартира досить світла і тепла, ремонт зроблений з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення, підігрів підлоги в кухні, санвузлі, коридорі В квартирі є вся необхідні для проживання меблі і техніка, а саме: двоспальне ліжко, шафа-купе в кімнаті, кухоннні меблі, холодильник, варильна панель, духова шафа, мікрохвильова піч, електрочайник, пральна машина. Заходь і живи! Біля комплексу добре розвинена транспортна інфраструктура: кілька хвилин пішки до зупинки громадського транспорту, 5 хвилин на авто до великої транспортної розв’язки та вулиці Галицької, що зв’язує район забудови з центром міста. Також за 200 метрів від «Кварталу Галицький» будують новий міст, який з’єднає Пасічну з іншими районами Івано-Франківська. У радіусі 4-6 хвилин на авто від комплексу розташований ряд продуктових магазинів та супермаркетів: «Делікатес», «Тайстра», «Спартак» та «Вопак». Поїздка автомобілем до центрального ринку міста за фермерською продукцією триватиме 15 хвилин. Найменших мешканців кварталу чекають у дитячому садку «Вишиванка», що за 2 хвилини пішки від будинку, а також у дитячих садках №34, №36 та дитячому клубі Meri Poppins, до яких на авто 5 хвилин. Школяри зможуть відвідувати школу №24, розташовану через дорогу від комплексу або школу №18, до якої пішки 10 хвилин.

Хіміків вул., 35

Продається простора двох кімнатна квартира в розвиненому районі по вулиці Хіміків. Квартира сонячна з індивідуальним опаленням, залишаються меблі та техніка. Ідеальна для власного проживання, зелений район. Поруч дитячий садочок, школа магазини, спортивний зал. Запрошуємо на огляд.

Хіміків вул., 21

Продається простора квартира з кухнею-студією, великим балконом та гардеробною в сучасному житловому комплексі “Комфорт Парк” Квартира площею 53м2. Кухня має – 23м2. Великий балкон площею з виходом на кухню та кімнату. Має практичне планування. Вже є вмонтована кухня з необхідною технікою. А саме: варильна поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машинка. Сучасний ремонт. Всюди де плитка – тепла підлога. Є вмонтований кондиціонер. Будинок повністю зданий з усіма комунікаціями. Ліфт працює. Вже проживають люди. ЖК Comfort Park розташований на чистій екологічній території поблизу річки Бистриця в мікрорайоні Пасічна. Облагороджена прибудинкова територія, де багато дитячих майданчиків та достатня кількість паркомісць. Поблизу є невелика лісопаркова зона, багато місця для відпочинку на свіжому повітрі, прогулянок і заняття спортом. До школи йти не більше трьох хвилин, поблизу є дитячий садок, аптеки, магазини, спортивний комплекс і лікарня. У зоні пішої доступності торговий центр, кафе і ресторани. Секції будівель утворюють затишні двори, в яких обладнуються спортивні та дитячі майданчики. За оглядом та детальною інформацією – телефонуйте.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28

Продається однокімнатна квартира з зручним плануванням в сучасному комплексі затишного району міста Івано-Франківська по вулиці Хіміків : -простора кімната; -світла кухня з панорамними вікнами; -можливість перепланування в студію, -висота стелі 2.7 метра; -стіни з керамічної червоної цегли; -велика гардеробна кімната; -чудовий панорамний краєвид з вікон; -спокійний та комфортний район як для сімей з дітьми так і для людей, які проживають одні. Утеплення будинку пінопластом, що зекономить ваші кошти в період холодної пори року. Будівництво будинку з високоякісних матеріалів. Вхідні двері якісні броньовані. Вікна - якісні металопластикові. У вартість квартири входить від забудівника лічильники на всі комунікації, штукатурка, стяжка. Сучасний швидкісний комфортабельний ліфт, два входи в під"їзд. Дитячий та спортивний майданчик, облагороджена територія лавочками, відпочинковими зонами. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, супермаркет, басейн, річка, дуже розвинена інфраструктура з безліччю магазинів, базарчиком, торгових центрів, дитячих та спортивних майданчиків, медичних закладів. Терміново. Без комісії. ЗДАЧА 3 квартал 2023 року, забудівник БЛАГО, Комфорт Парк Ціна за м2 від 31000грн Телефонуйте або пишіть на вайбер чи телеграм, буду радий допомогти Вам з пошуком найкращої квартири для Вас.

можливий продаж по єОселя
Хіміків вул., 28

Продаж престижної двокімнатної квартири в новому популярному комплексі, в мікрорайоні Пасічна Загальна площа 69м2: окрема затишна спальна кімната, простора кухня, велика вітальня та роздільний санвузол Основні переваги даної квартири: Ексклюзивне розташування: елітний комплекс знаходиться в одному з найпрестижніших районів міста, що гарантує вам статус та престиж Поруч знаходиться набережна на березі річки, десять хвилин до парку "Первоцвіт", а до центру міста всього двадцять хвилин пішки Високі стандарти будівництва: комплес збудовано з якісних екологічних матеріалів, що в подальшому зекономить ваші витрати під час ремонту Великі панорамні вікна квартири забезпечують ще більше світла та тепла у квартирі Безпека та конфіденційність: комплекс обладнаний сучасними системами безпеки та конфіденційності, що гарантує ваш спокій та безпеку. Є ще великий вибір поверхів та планувань Телефонуйте для запису на огляд у зручний для вас час кожд обєкта 532

Хіміків вул., 28
1 - 24 з 224 результатів

Географія Івано-Франківськ