Продам 2-х кімнатну квартиру під ремонт по вул. Хабаровська район Соцміста. Поруч майже вся інфраструктура міста та транспортна розвязка; трамвай, тролейбус, маршрутні таксі, метро. А також два парки, базар, плавальний басейн, льодова арена, школа, дитячі майданчики, лікарня, цирк, університет і багато іншого. Сам будинок із білого силікатного кирпича, квартира не кутова розташована на зручному другому поверсі пяти поверхового будинку. Кімнати розміщені трамвайчиком, вікна виходять на дві сторони будинку. У ванній кімнаті поміняні всі труби, встановлено гідробокс та зроблений ремонт. Є лічильники на газ та світло. Якщо комусь цікаво пишіть а краще дзвоніть за вказаним номером телефону,відповім на всі додаткові питання.

Хабаровська вул., 10

Продам 3х кімнатну з автономним опаленням, чешку в районі Соцміста, по вул.Хабарівська Поруч розташовані два парки, плавальний басейн, лікарня, ринок, різні магазини та кафетерії, хороша транспортна розвязка та багато іншого. Квартира розташована на четвертому поверсі, не кутова. При вході є хол, всі кімнати та санвузол окремо. В помешканні є балкон і лоджія- засклені та в гарному стані. Квартира доглянута та охайна. В помешканні лишаються частково меблі та техніка. Боргів не має, документи у порядку. Телефонуйте та приходьте на перегляд. На всі додаткові питання відповім за телефоном.

Хабаровська вул., 10

До вашоі уваги пропонуємо простору квартиру у центрі Соцміста. Квартира чешского планування з двома окремими та просторими кімнатами. Загальна площа 53 кв. м житлова 28.3кв м. Розтошування кімнат двостороннє. Не кутова. Великий коридор містить гардеробну зону, та шафи ( входять у вартість квартири). Санвузол окремий, бойлер для горчоі води. Труби опалення поміняні, нові батареї. Вікна пластикові Кухня - 6 кв м. вбудовані меблі, стіл, стільці. Частково залишаються меблі у вітальні. У квартирі є два балкона засклені. Решітки на вікнах. Дуже розвинута інфраструктура, У дворі дитячий садочок поруч школа. Трамваї, маршрутки метро. Ринок, торгові центри, банки. Через дорогу розташовано парк та плавальний басейн Документи готові. Боргів немає.

Хабаровська вул., 4а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається трикімнатна квартира на Соцмісті, вул. Хабаровська, 1/5. Квартира знаходиться в чудовому місці. Прямо через дорогу паркова зона, плавальний басейн. Поруч є дитячі садки, школи. Поблизу велика кількість кафе, кавʼярень, магазинів. У трьох хвилинах ринок . Коротше кажучи місце дійсно класне. Квартира простора, світла. Влітку дооволі прохолодно, бо майже немає прямих сонячних променів, в той же час світла досить достатньо. Квартира під ремонт. Ваш шанс створити своє ідеальне житло!

3 кім. квартира на Соцмісті біля парку

Продається 1 но кімн кв- ра на Соцмісті по вул Хабаровська біля плав.басейну. 1 пов 5 пов цегляного будинку. Не кутова, гарний житловий стан, МП вікна. Квартира продається зі всіма меблями та побутовою технікою що на фото. Вбудована кухня. Лічільники газу та води, газова колонка, кондіционер, Дуже гарний варіант під здачу в оренду чі під офіс. Гарне розтошуваня будинку, поряд є все що необхідно для комфортного проживання.

Продається 1 но кімн під ключ на Соцмісті вул Хабаровська - Соборності

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг