Виграй квартиру в ЖК OK'LAND за донат від 200 грн
Зробити донат

Продається двохкімнатна квартира в м. Ужгород вул. Тихого 13. Загальна площя 44 м.кв, знаходиться на першому поверсі п’ятиповерхівки. Квартира розміщена в середині будинку, чиста та охайна. Залишається всі меблі та техніка як на фото. Зручне та продумане планування: суміжний санвузол, спальня, вітальня, кухня, просторий коридор. Комунікації: газ, вода, світло, каналізація, опалення електричне. Будинок цегляний, є ОСББ. Хороша локація: поряд знаходиться коледж Монада, школа, садочок, 5 хв. ходьби до проспекту, жд та авто вокзалу Квартира добре підходить як для оренди так і для власного проживання. Є можливість придбати по державній програмі крім ( є оселі). Ціна 47500 дол . Детальніше на сайті variant.uz.ua/?p=13741 Тел.: (05**********88 Михайло Тел.: (06**********88 Христина Обери найкращий варіант – АН “Variant”

Продається 2-кімнатна квартира, вул. Тихого 13 Код: 13741

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-795-442-DR. Продається 2 кімнатна квартира з новим ремонтом, меблями, технікою, вул. Тихого. Опалення газове, після ремонта ніхто не жив. 3 поверх, 5-ти поверхового цегляного будинку, кімнати окремі, квартира тепла, розташована всередині будинку, вакуумні вікна, зроблений капітальний ремонт, утеплена, вхідні броньовані двері. Проведений швидкісний інтернет, є кабельне телебачення. Чистий, охайний та сухий підїзд, на дверях встановлений кодовий замок. Навпроти будинку дитячий майданчик та паркомісце для автомобіля. В пішій відстані проспект Свободи, вул. Швабська, супермаркети, садочки, школи, парк, зупинка транспорту, ринок..

Тихого улица, 15, Центр, Ужгород, Закарпатская 55500.0 USD

Прожається 2 кімнатна квартира в тихому дворі поруч з центром. В пішій доступності школа садочок центр, набережна магазини , вся необхідна інфрастуктура. Кімнати окремі , квартира в хорошому стані.

вул. Франтішека Тихого (вулиця Франтішека Тіхого) улица, 19, Ужгород, Закарпатская 46500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кімнатну квартиру по вул. Тихого, квартира в середньому стані, 2 окремі кімнати, встановлені металопластикові вікна

Тихого улица, 19, Центр, Ужгород, Закарпатская 39500.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-954-672-DR. Продається 2-кімнатна квартира в центрі міста на вулиці Тихого .Площа квартири 43.50 м². Квартира розташована на першому поверсі 5-поверхового будинку. Продається разом з меблями та технікою, вікна поміняні і вхідні двері нові, потребує ремонту. Чудова локація, все необхідне в пішій доступності. айон Вокзалу, з меблями та технікою, вікна поміняні і вхідні двері нові, потребує ремонту.Торг! Житло в економ-класі, але дуже зручне місцерозташування - поруч із станцією та всіма центральними вулицями. Не упустіть можливість придбати цю квартиру і стати власником невеликого, але затишного житла у самому серці міста!

Тихого улица, 21, Станцийный, Ужгород, Закарпатская 40000.0 USD

Продаж двох кімнатной квартири по вулиці Тихого під ремонт.Квартира суха без плісняви в середні будинку сонячна сторона.АН Мрія-Закарпаття.

Продаж 2 кімнатной по вулиці Тихого.

Продаж Перепланованоі двокімнатної квартири по вул.Тихого .Перший повер цегляного будинку .створено ОСББ. Хороша локація: поряд знаходиться коледж Монада, школа, садочок, 5 хв. ходьби до проспекту, жд та авто вокзалу Квартира як для оренди так і для власного проживання.

2 кім вул.Тихого

Житлові комплекси у Ужгород

Географія Ужгород