Продам 2к квартиру , обща площа 67м2, вул. Франка 9а, будинок цегляний, утеплений, квартира з ремонтом, 2ві лоджії, просторі кімнати, в ванній і кухні підігрів підлоги. Залишається вся мебель та техніка. Центр міста , поряд супермаркет, школа, дитячий садок, центральний парк, зупинка транспорта на м. Київ. Ціна 55.000дол торг

Франка, 9а

Продаж 2 кімнатної квартири 54 м в центрі м.Бориспіль, вулиця Франко, 2 Квартира розташована на 5/5 поверхового панельного будинку, не кутова, має засклену лоджію, просторий передпокій, роздільний санвузол, 2 роздільні кімнати. Опалення централізоване, бойлер на гарячу воду, лічильники, плита газова. Квартира в жилому стані, підготована під ремонт У власності більше 3х років, хазяєва в УКраїні. З колегами по даному об*Єкту не співпрацюю.

2-кімнатна 54м центр Борисполя вул.ФРАНКО 2

До продажу пропонується простора 2 кімнатна квартира по вулиці Франка в місті Борисполі в центрі міста. Квартира тепла , двохстороння, некутова В квартирі 2 кімнати, 2 лоджії одна з кухні , друга з кімнати. Будинок цегляний , дуже теплий. Кімнати площами 23 кв.м. і 11 кв.м Є кондиціонер та бойлер. Дуже зручне місцерозташування центр міста вся інфраструктура поряд. Право власності ті більше 3 років. Документи готові до продажу. У нас великий вибір нерухомості, телефонуйте і ми підберемо той варіант, який підходить саме Вам Вамспеціаліст з нерухомості Наталія

ЦЕНТР!!!  2 кімнатна квартира вул.ФРАНКА 9 А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Мрія. Сучасне планування площею - 41.39 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Бориспіль, Франка, 21. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 32351.0 USD

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Мрія. Сучасне планування площею - 112.76 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Бориспіль, Франка, 21. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 78645.0 USD

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК Мрія. Сучасне планування площею - 64.59 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Бориспіль, Франка, 21. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 49709.0 USD

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Мрія. Сучасне планування площею - 115.5 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Бориспіль, Франка, 21. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 80556.0 USD

Продаж багато­рівневої квартири від забудовника без посередників - багато­рівнева квартира в ЖК Мрія. Сучасне планування площею - 100.5 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Бориспіль, Франка, 21. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 70094.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК Мрія. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 83.1 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Мрія заявлена в 4 кварталі 2025 року. ЖК Мрія знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Бориспіль, Франка, 21. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 59957.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Мрія. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Бориспіль, Франка, 21. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Мрія можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 48562.0 USD

Житлові комплекси у Бориспіль

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Мрія. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Бориспіль, Франка, 21. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Мрія можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2025 року. Забудовник - ПрАТ Агробудмеханізація.

Франка улица, 21, Борисполь, Киевская 45599.0 USD

Продам 3 -х кімнатну квартиру . 65кв.м Повністю зроблений євроремонт в 22/23 роках. . Зміняна вся проводка в квартирі, натяжні потолки , залита підлога під один рівень, ламінат ,балкон довгий ,пластиковий 22року + 2 погреба . Залишається 75% меблів ,що на фото.Квартира 3 хв пішком до Київського шляху, центр., ринок, 3хв, аптеки 2хв , супермаркети 5 хв, садочок 3хв, , школа 5хв. Квартира по вул Франка 1 поверх де зимою тепло ,бо котельня в низу, а літом прохолодно. Купуй ,Заїжджай і живи. Без комісії. ПРОХАННЯ ДО РІЕЛТЕРіВ - НЕ ТУРБУВАТИ, дякую!

власник
Продається 3 -х кімнатна  квартира в центрі міста

Від власника. Утеплений фасад У кожній комнаті кондиционер.

власник
Квартира по вул. Франка, 2-х кімнатна

Географія Бориспіль