Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 45 м2 в мансардному поверсі цегляного будинку в центрі за вул. Університетська. Код квартири - #22377887 • 6 поверх з 6; • вторинний житловий фонд; • роздільне планування; • індивідуальне газове опалення; • жилий стан. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне газове опалення. Гарний жилий стан квартири з меблями та технікою (за домовленістю) – готова до проживання. Квартира має роздільне планування – окрему мебльовану житлову кімнату 19,5 м2, кухню площею 15,9 м2. Санвузол сумісний з ванною кімнатою має душову, вікно, встановлену пральну машину та якісну сантехніку, передпокій. Поруч розвинена інфраструктура: зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячі садки. Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Університетська вул., 12

Продається 2-кімнатна квартира в центрі міста з євроремонтом. Є просторий балкон з виглядом на Резиденцію ЧНУ. Опалення автономне - двоконтурний котел. Старий фонд, 2-й поверх. Є просторий балкон з виглядом на Резиденцію ЧНУ.

Університетська вул., 25

Продається однокімнатна квартира по вулиці Університетській, квартира мансардного типу, є невеликі скоси, індивідуальне опалення, зроблений євроремонт.

Университетская улица, 12, Центр, Черновцы, Черновицкая 30000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код об`єкта: 321832. АН "Атланта".Простора квартира знаходиться по вулиці Університетська, вікна квартири виходять на центр міста, можна годинами любуватися красою легендарної вулиці міста.Унікальна можливість інвестування в нерухомість!Квартира знаходиться на 6 поверсі австрійської історичної цегляної будівлі міста, загальна площа складає 45 кв.м.Вхід з вулиці Університетська, через охайний чистий під`їзд, кругові сходи - захоплюють подих своєю красою та величчю.Якщо залишились питання - телефонуйте!Огляд у зручний для вас час.

Университетская улица, 1, Первомайский, Черновцы, Черновицкая 30000.0 USD

Код об`єкта: 310732. АН "Атланта".Просторі апартаменти у самому центрі міста площею 250м² з неповторним авторським ремонтом. Окремий заїзд, особистий гараж із автоматичними воротами, закрите подвір`я. 3 окремі спальні, тераса та гардероб. Повністю готова до проживання з усіма вбудованими меблями та технікою. Тут є все, індивідуальне палення, тепла підлога, підвал, горище, підсобні приміщення, камін.Інфраструктура навколо будинку розвинена. Тут знайдете все, що потрібно для комфортного проживання, неподалік: ресторан, кафе, центр міста, аптека, школа, лікарня, поліклініка, дитячий садок, магазини, ринок, ТРЦ, парк, зелена зона, відділення банку, банкомат, дитячий майданчик, зупинка транспорту, відділення поштиКвартира готова до проживання з шикарним ремонтом технікою та меблями. Якщо у Вас виникли додаткові питання - телефонуйте! Із задоволенням дамо більш детальну інформацію та домовимося про огляд наживо у зручний для Вас час!

Университетская улица, 1, Шевченковский, Черновцы, Черновицкая 850000.0 USD

Продається дво кімнатна квартира в історичному центрі, в 100 м від ЧНУ вул.Університетська 2/2 поверх ( зверху є горище) 79 кв.м. Кімнати роздільні. Свіжий ремонт, вмонтована кухня та побутова техніка. Автономне опалення. Підвал до квартири. Ціна 102000 у.о.

Дво кімнатна квартира в районі ЧНУ,  з новим ремонтом

ПРОДАЖ 5-ти КІМНАТНОГО ПЕНТХАУСУ В ЦЕНТРІ ЧЕРНІВЦІВ 5 кім. квартира 2 рівні Вул. УНІВЕРСТЕТСЬКА 3-4/4 поверх Площа 160 м² Ремонт в класичному стилі Інд опал (газ-котел) Ремонт підїзду Паркова зона Паркомісце Ціна 120000$ Податок 2% Оформлення 50/50 Ріелторські послуги 2%

Продаж 5-ти кімнатного пентхаусу в центрі Чернівців

Будинок розташований в шаговій доступності від Elisabethplatz, Тут кожен будинок пам"ятник архітектури. Єкстер"єр будинку класичний румунський конструктивізм. Квартири в цьому районі завжди будуть користуватися попитом Нерухомість у цьму районі розвивається  виключно по законахісторії, влади та грошей. Вся вища еліта нашого міста.зібрана на цій невеликій часточціземлі, яка іменується "район Театральної площі." Інтер"єр квартири в кращих традиціях інтелегентної сім"ї. Стеля рівна (без складних конструкцій). Стіни--шпалери з декоративними панно. Металопластикові вікна. Гардини без вітієватих ламбрикенів. Велика кухня-столова з робочою частиною дозволяє насолоджуватись трапезою всій сім"ї. Опалення забезпечується індивідуальним газовим котлом. Завдяки господині,--в квартирі ідеальний лоск та чистота. Запрошуєммо на індивідуальний перегляд. Компанія: Арка

4-кн. румунський люкс 115м кв.ремонт.Bischofgasse (Університетська).

Продається 3 - кімнатна квартира на вул. Університетській ( район Театральної площі ) площею 106 / 64 / 15 . Квартира розташована на 4 поверсі пятиповерхового будинку . Фактично це 4- кімнатна квартира , тому що з холової кімнати площею 11,5 кв. метрів зробили четверту кімнату . Робили капітальний євроремонт, металопластикові вікна , деревяні міжкімнатні двері , індивідуальне опалення , два кондиціонери , якісні броньовані двері . Встановили обладнання , яке при вимкненні світла дає можливість мати власне освітлення . Залишається вмонтована кухня і шафа - купе в коридорі . В квартирі є комірка , а також в даному будинку є ще два підвали загальною площею біля 18 кв. метрів . Поблизу знаходяться Тетральна площа , університет, площа Філармонії , магазини , ресторани та багато іншого . Престижний район для зручного та комфортного проживання !!!

Продається квартира на вул.Університетській (р-н театру), 106 кв.м.

Продається квартира кухня-студія +кімната вул.Університетська ( неподалік ЧНУ) 2/2 поверх (зверху є горище) 57 кв.м. Все роздільно кухня-студія-28 кв.м. спальня -18 кв.м Автономне опалення Свіжий ремонт. Кухонна мебель з технікою. Є підвал. Ціна 74000 у.о.

Продаж квартири з новим ремонтом,  район ЧНУ

Продаж 3-х кімнатної квартири в історичному центрі по вул.Гете/ Університетська. В квартирі був зроблений капітальний ремонт з якісних матеріалів, замінені всі комунікації. Збережено всі антикварні деталі австрійського періоду!!! Площа 138 м2, 3 кімнати (одна суміжно-прохідна) індивідуальне газове опалення + 2 діючих каміна на дровах.

Продаж квартири центр Гете/Університетська

Чудова однокімнатна квартира на початку вулиці Університетської, під здачу або для житла. Гарна, компактна та економна квартира з чудовим ремонтом. Закритий двір, доброзичливі сусіди та максимально комфортне місцерозташування. За додатковою інформацією телефонуйте, з задоволенням відповім на всі запитання!

Квартира на центральній площі

Географія Чернівці