Продам 1к квартиру 39м2 Евродвушка, з ремонтом, меблями і технікою, заходь і живив, цокольний поверх. Ірпінь, вул. Тищенка, напроти 17 школа , парк Незнайка Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку нерухомість в Ірпені, Бучі, Київі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором нерухомості, набирайте або пишіть коли буде зручно

Продам охайну Евро 2к квартиру з РЕМОНТОМ, меблями і технікою

ЄОселя 3%, Постанова 280 і інші, Сертифікати і будь-які інші держпрограми — ТАК! 2к квартира з ремонтом та додатковою кімнатою на мансарді! ЦЕНТР! Тищенка 21б Школа №17, парк Незнайка 2 хвилини пішки!!! 66м2+45м2 мансарди 4/4 поверх(ліфту немає) - Дорогий ремонт - Продається з меблями і технікою - Тепла підлога - Окремий автономний бак на воду на випадок відсутності води!! - Газ Податки 2% Будинок 2013 року Ціна 79000 Фотографії реальні Перегляди можливі вже Не пишіть, дзвоніть до 23!

Двокімнатна квартира з ремонтом та додатковою кімнатою на мансарді!

Продам готову квартиру з ремонтом вул.Тищенка 21 Цокольне приміщення! Розвинена інфраструктура району, все необхідне в пішій доступності. За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону!

Продам готову квартиру з ремонтом
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом на цокольному поверсі. Будинок розташований неподалік парку Незнайка, в мальовничому місті Ірпінь. Продаж без комісійних. Простора кухня укомплектована необхідними меблями та побутовою технікою. З кухні є відокремлене місце, по суті як лоджія. Є окрема спальна кімната з двоспальним та односпальним ліжком. В квартирі повноцінні вікна, достатньо природного світла. Для детальної інформації звертайтеся за телефоном.

Тищенко улица, 21Б, Ирпень, Ирпень, Киевская 38000.0 USD

Терміновий продаж!! Продається квартира вільного планування біля парку незнайка та навпроти школи номер 17 В квартирі індивідуальне електричне опалення, стіни пофарбовані на підлозі по всій квартирі керамінча плитка, сантехніка іа електрика замінені, кухонний куточок є місце для шафи купе. У дворі будику є дитячий майданчик, багато паркомісць для перегляду телефонуйте, ми працюємо без вихідних

Тищенко улица, 21В, Ирпень, Ирпень, Киевская 14900.0 USD

Продаж смарт квартири в центрі Ірпеня по вулиці Тищенка. Клубний, цегляний будинок, утеплений. Дуже класне місце розташування, ворота ЖК одразу напроти воріт 17 школи довгий основний заїзд у двір(їх декілька) у дворі дитячий майданчик, дуже багато зелені та незважаючи на центр супер затишно. В середині облаштований савузол, душова кабіна, на кухні шафа та кухонна тумба з раковиною, зверху витяжка. При вході електро щиток з рубильниками. Сусіди одні на поверсі. Взагалом квартира підійде як для здачі в оренду так і для організації власного офісу під надання різних видів послуг. Продаж без комісії для покупця! Телефонуйте!

ул. Тищенко, 21В/1, Ирпень, Ирпень, Киевская 14900.0 USD

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам большую 2-ком квартиру г. Ирпень ул. Тищенко 21B/1 (р-н Парк Незнайка) ЦЕНТР, общ. 77 м2, жилая 40 м2, кухня 10 м2, с/у 9 м2, 2/5 этаж (без лифта), год постройки дома 2012, индивидуальное газовое отопление (двухконтурный котел), дом кирпичный, квартира двухстороння, на все счетчики, два застекленных балкона. Продается со всей мебелью и техникой (как на фото). Закрытая территория, своя детская площадка, есть место для авто. Рядом школа, детский садик, лес, парк, магазины, аптеки, удобный выезд на Киев. Цена 95 000 $ ТОРГ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp КОМИССИЯ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ 0%

Продам 2-ком г. Ирпень ул. Тищенко 21B/1 ЦЕНТР, общ. 77 м2 ТОРГ

Ірпінь вул.Тищенка 2 кім квартира ,загальна площа 45 м.кв ,1/2 пов-го,кімнати суміжні,потребує ремонту,автономне опалення..Центр міста,поряд супермаркети,зупинка транспорту,школи,дитячий садок,залізнична станція. 43500 у..о торг.

Ірпінь 2 х кімнатна

Дослідити місцевість

Географія Ірпінь