Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК Шелест, від надійного забудовника Нова Оселя, в Шевченківському районі Чудова локація, яка надихає та дозволяє відволіктись від метушні міста. ЖК знаходиться на пагорбі, з якого відкривається чудовий краєвид на місто. До центру Львова всього 5 км, туди можна дістатись за 15 хвилин автівкою або за 30 хвилин громадським транспортом. Найближча зупинка знаходиться за 500 м від комплексу, За продуктами до найближчого супермаркету «Близенько» можна дійти пішки за 5-6 хвилин. До супермаркету «АТБ» або до ринку «Соціальний галицький ярмарок» дорога автомобілем займе близько 5 хвилин. За 12 хвилин на авто знаходиться спортивно-розважальний ТЦ «Spartak». В межах 5 -10 хвилин пішки знаходяться школа та дит.садок. Для відпочинку від міської галасливості недалеко від ЖК «Шелест» знаходиться Замарстинівський парк з чудовими краєвидами на місто. Загальна площа: 44,45 Площа кухні: 16,64 Поверховість: 5/9 Ціна: 57785$, 1300$/м2 Комісія з покупця: 2% Секція на стадіії будівництва, введення в експлуатацію запланований на 3 квартал 2025 року За детальною інформацією - телефонуйте!

Студинського вул., 19

Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК Шелест, від надійного забудовника Нова Оселя, в Шевченківському районі Чудова локація, яка надихає та дозволяє відволіктись від метушні міста. ЖК знаходиться на пагорбі, з якого відкривається чудовий краєвид на місто. До центру Львова всього 5 км, туди можна дістатись за 15 хвилин автівкою або за 30 хвилин громадським транспортом. Найближча зупинка знаходиться за 500 м від комплексу, За продуктами до найближчого супермаркету «Близенько» можна дійти пішки за 5-6 хвилин. До супермаркету «АТБ» або до ринку «Соціальний галицький ярмарок» дорога автомобілем займе близько 5 хвилин. За 12 хвилин на авто знаходиться спортивно-розважальний ТЦ «Spartak». В межах 5 -10 хвилин пішки знаходяться школа та дит.садок. Для відпочинку від міської галасливості недалеко від ЖК «Шелест» знаходиться Замарстинівський парк з чудовими краєвидами на місто. Загальна площа: 63,53 Площа кухні: 23,36 Поверховість: 4/9 Ціна: 82589$, 1300$/м2 Комісія з покупця: 2% Секція на стадіії будівництва, введення в експлуатацію запланований на 3 квартал 2025 року За детальною інформацією - телефонуйте!

Студинського вул., 1

Пропоную до продажу 2 кім квартиру у новобудові по вул.Студинського, ЖК IT House. Загальна площа 50,4 м2, поверх 4/10. Квартира перепланована з 1 кім квартири і складається з кухні площею 15,3 м2, двох ізольованих кімнат - 9,4 м2 і 8,6 м2, коридору - 5,8 і суміжного санвузла - 4 м2. У квартирі зроблений ремонт 5 років тому. Опалення - дахова котельня, підігрів підлоги у санвузлі (душ). Наявний незасклений балкон, з якого відкривається вигляд на Високий Замок. На першому поверсі є приміщення для спорту, дитяча кімната і приміщення для зберігання велосипедів чи іншого транспорту. Житловий комплекс оснащений відпочинковою зоною та дитячим ігровим майданчиком. Дах поділений на дві екологічні зони – на одній розміщуються сонячні панелі, на іншій – навіси, лавочки і зелені насадження, відведені під експлуатацію усіма мешканцями будинку. Є відеоогляд квартири. Вартість квартири 90000 $.

Студинського вул., 14
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-кім.кв.- "Нова Оселя" 1-ша черга, поверх 3/9, 2-кім.кв. з великою терасою заг.пл. - 64.25 м². Стіни монолітно-каркасні. Ціна за квадратний метр менша ніж пропонує забудовник. Продаж по переуступці. Виплата проведена в повному обтязі. Здача ЖК Шелест заявлена в 3 кварталі 2025 року.

Продаж 2-кв вул.  вул. Студинського 1 ЖК "Шелест"

Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК Шелест, від надійного забудовника Нова Оселя, в Шевченківському районі Чудова локація, яка надихає та дозволяє відволіктись від метушні міста. ЖК знаходиться на пагорбі, з якого відкривається чудовий краєвид на місто. До центру Львова всього 5 км, туди можна дістатись за 15 хвилин автівкою або за 30 хвилин громадським транспортом. Найближча зупинка знаходиться за 500 м від комплексу, За продуктами до найближчого супермаркету «Близенько» можна дійти пішки за 5-6 хвилин. До супермаркету «АТБ» або до ринку «Соціальний галицький ярмарок» дорога автомобілем займе близько 5 хвилин. За 12 хвилин на авто знаходиться спортивно-розважальний ТЦ «Spartak». В межах 5 -10 хвилин пішки знаходяться школа та дит.садок. Для відпочинку від міської галасливості недалеко від ЖК «Шелест» знаходиться Замарстинівський парк з чудовими краєвидами на місто. Загальна площа: 63, 53 Площа кухні: 23, 36 Поверховість: 4/9 Ціна: 82589$, 1300$/м2 Комісія з покупця: 2% Секція на стадіії будівництва, введення в експлуатацію запланований на 3 квартал 2025 року За детальною інформацією - телефонуйте!

Студинского улица, 10, Шевченковский, Львов, Львовская 82589.0 USD

Продаж 2-кім. квартири у ЖК Шелест, який знаходиться по вулиці Студинського, в мікрорайоні Збоїща, Шевченківського району Львова. Забудовник Нова Оселя. Будинок знаходиться на пагорбі, з якого відкривається чудовий краєвид на місто. Поруч велика зелена зона, тож місцевість вирізняється гарною екологією. Загальна площа 69, 14 м2, житлова 29, 21 м2, площа кухні 23, 36 м2. Ціна: 93 340 $ (1350 м2). Опалення: індивідуальне газове. Квартира із великою терасою! Можна організувати відпочинкову зону. Інфраструктура: - власна інфраструктура, комерційні приміщення; - до центру Львова всього 5 км, туди можна дістатись за 15 хвилин автівкою або громадським транспортом - за 30 хвилин; - поруч супермаркет «Близенько» можна дійти пішки за 5-6 хвилин; - недалеко також розташовані супермаркет «АТБ», спортивно-розважальний ТЦ «Spartak», ТЦ «Епіцентр», - поруч є дитячі садочки і школи, заклади медицини. Продаж по договору переуступки. Здача будинку в експлуатацію заплановано на 3 квартал 2025 року. Зараз будинок на стадії будівництва, уже виконані підготовчі роботи. Монолітно-каркасне будівництво. Стіни - цегла/керамоблоки, утеплення - мінеральна вата. Переваги: - є підземний паркінг з укриттям; - дитячі ігрові зони та тренажери; - прогулянкові алеї; - закриті внутрішні двори; - розташування в тихому районі міста; - металопластикові вікна (п #700;ятикамерний профіль, двокамерний склопакет); - квартира обладнана лічильниками на всі комунікації (світло, вода, газ). Якщо Вас зацікавила дана пропозиція - телефонуйте. Можна домовитись про огляд локації, розташування будинку та обговорити деталі.

Студинского улица, 8, Шевченковский, Львов, Львовская 93340.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-952-387-DR. Продається 3-кімнатна квартира в новобудові у Львові, район Знесіння, вулиця Студинського К. Площа квартири 105 м², євроремонт, кухня-студія 15 м². Квартира розташована на 4 поверсі 9-поверхового будинку. Житловий комплекс відноситься до класу "бізнес". Виконаний якісний євроремонт. Сантехніка Grohe/Laufen, техніка Bosch, кухонна гарнітура Blum. Два паркомісця на підземном у паркінгу. Дві кладовки: більша на паркінгу, менша на поверсі. В будинку є: - 2 контури охорони + відеонагляд, - Пекарня, - Мітинг-рум, - Коворкінг - Гриль - Бокс Нової Пошти - Дитяча кімната, - "Калясочна" (на фото з велосипедами), - Система фільтрації і очищення води, - Система резервного живлення - Котельня, - Сонячні панелі використовуються для первісного підігріву води, - В процесі проект по встановлення в будинку обладнання для вироблення електроенергії з відновлювальних джерел енергії та участь в Програмі «ГрінДІМ» Не втрачайте можливість придбати стильне житло з якісним ремонтом! Телефонуйте прямо зараз для детальної консультації та організації огляду.

Студинского улица, 14, Кайзервальд, Львов, Львовская 230000.0 USD

Будинок повністю заселений! Територія огороджена, цілодобова охорона! Агентство нерухомості "Престиж" пропонує на продаж 4-кім. новобудову вул. Студинського, Загальна площа 169 м.кв.: - площа квартири: 9 поверх 95,3 м.кв. - над квартирою приміщення (можна використовувати окремо, можна зробити сходи з квартири) 10 поверх 74,4 м.кв. Є можливість докупити два паркінги в будинку по 15000 дол. США кожен! Будинок зданий, є док. на власність. 90% мешканців працює в сфері ІТ. Територія будинка огороджена, власне подвіря, під охороною. В новобудові передбачено приміщення для зберігання дитячих візочків та велосипедів, кімната для відпочинку та дитяча кімната! Поруч є школа з басейном та дит. садок. Локація чистого повітря та гарного настрою для усієї сім’ї. Найкраща новобудова для проживання сімї в Шевченківському районі. Покази в зручний для Вас час! Чистий продаж без заміни! Ціна 115 000 у.о. + комісія агентства нерухомості

Чистий продаж! ПРОДАЖ 4 кім. новобудова вул.Студинського. IT House

Продаж 2-кім. квартири у ЖК Шелест, який знаходиться по вулиці Студинського, в мікрорайоні Збоїща, Шевченківського району Львова. Забудовник Нова Оселя. Будинок знаходиться на пагорбі, з якого відкривається чудовий краєвид на місто. Поруч велика зелена зона, тож місцевість вирізняється гарною екологією. Загальна площа 69,14 м2, житлова 29,21 м2, площа кухні 23,36 м2. Ціна: 93 340 $ (1350 м2). Опалення: індивідуальне газове. Квартира із великою терасою! Можна організувати відпочинкову зону. Інфраструктура: - власна інфраструктура, комерційні приміщення; - до центру Львова всього 5 км, туди можна дістатись за 15 хвилин автівкою або громадським транспортом - за 30 хвилин; - поруч супермаркет «Близенько» можна дійти пішки за 5-6 хвилин; - недалеко також розташовані супермаркет «АТБ», спортивно-розважальний ТЦ «Spartak», ТЦ «Епіцентр», - поруч є дитячі садочки і школи, заклади медицини. Продаж по договору переуступки. Здача будинку в експлуатацію заплановано на 3 квартал 2025 року. Зараз будинок на стадії будівництва, уже виконані підготовчі роботи. Монолітно-каркасне будівництво. Стіни - цегла/керамоблоки, утеплення - мінеральна вата. Переваги: - є підземний паркінг з укриттям; - дитячі ігрові зони та тренажери; - прогулянкові алеї; - закриті внутрішні двори; - розташування в тихому районі міста; - металопластикові вікна (пʼятикамерний профіль, двокамерний склопакет); - квартира обладнана лічильниками на всі комунікації (світло, вода, газ). Якщо Вас зацікавила дана пропозиція - телефонуйте. Можна домовитись про огляд локації, розташування будинку та обговорити деталі.

Продаж 2 кім. квартири 69 м2 з великим балконом у ЖК Шелест

Продаж , "Нова Оселя" 1-ша черга, поверх 3/9, 1-кім.кв. з великою терасою заг.пл. - 49,93 м². Стіни монолітно-каркасні. Ціна за квадратний метр менша ніж пропонує забудовник. Продаж по переуступці. Виплата проведена в повному обтязі. Здача ЖК Шелест заявлена в 3 кварталі 2025 року.

Продаж 1-кім.кв. ЖК Шелест вул. Студинського

Житлові комплекси у Львів

Продаж 2-кім. квартири у новобудові, ЖК Шелест, який знаходиться по вулиці Студинського в мікрорайоні Збоїща Шевченківського району Львова. Забудовник Нова Оселя. Будинок знаходиться на пагорбі, з якого відкривається чудовий краєвид на місто. Поруч велика зелена зона, тож місцевість вирізняється гарною екологією. Загальна площа 69,14 м2, житлова 29,21 м2, площа кухні 23,36 м2. Ціна: 93 340 $ (1350 1/м2). Опалення: індивідуальне газове. Квартира із великою терасою! Можна організувати відпочинкову зону. Інфраструктура: - власна інфраструктура, комерційні приміщення; - до центру Львова всього 5 км, туди можна дістатись за 15 хвилин автівкою або громадським транспортом - за 30 хвилин; - поруч супермаркет «Близенько» можна дійти пішки за 5-6 хвилин; - недалеко також розташовані супермаркет «АТБ», спортивно-розважальний ТЦ «Spartak», ТЦ «Епіцентр», - поруч є дитячі садочки і школи, заклади медицини. Продаж по договору переуступки. Здача будинку в експлуатацію заплановано на 3-ій квартал 2025 року. Зараз будинок на стадії будівництва, уже виконані підготовчі роботи. Монолітно-каркасне будівництво. Стіни - цегла/керамоблоки, утеплення - мінеральна вата. Переваги: - є підземний паркінг з укриттям; - дитячі ігрові зони та тренажери; - прогулянкові алеї; - закриті внутрішні двори; - розташування в тихому районі міста; - металопластикові вікна (пʼятикамерний профіль, двокамерний склопакет); - квартира обладнана лічильниками на всі комунікації (світло, вода, газ). ЖК Шелест розташований у безпосередній близькості до природи, тож це чудове місце для відпочинку від міської галасливості. Обирайте Шелест - ваш особистий куточок спокою та комфорту, та погляньте на міське життя у Львові під новим кутом. Якщо Вас зацікавила дана пропозиція - телефонуйте.

Продаж 2-кім. квартири у новобудові, ЖК Шелест, Шевченківський район