Продаж 1 кімнатної квартири, в Південному районі 🏘️ 💵 Ціна: 26000 $ ✅ Вулиця: Стешенко ✅ Вторинне житло ✅ Кількість кімнат: 1 ✅ Поверх: 5/9 ✅ Загальна площа: 36 кв.м. ✅ Стан квартири: ремонт ✅ Планування: роздільне ✅ Сан вузол: сумісний ✋ Арешти: Юридично чиста 📲 098-482-44-54 👇 Опис: Продається 1 кімнатна квартира, Південий район, вул. Стешенко. У квартирі виконаний ремонт в світлих тонах, використані дорогі матеріали, ламінат та кахель на підлозі, кахель у с/в, вбудована кухня та техніка, кондиціонер, лоджія засклена (євро), є ніша в ній зроблений гардероб. Квартира в хорошому стані, заходь і живи) за більш детальною інформацією дзвоніть, покажемо у зручний для Вас час!

Стешенка вул., 24

Продажа трехкомнатной квартиры 4 Южный по адресу Стешено 23 . Прекрасное месторасположение остановка транспорта , школа , садик , атб , парк все в пешей доступности. Средний этаж . Документы готовы к продаже ключи на сделки. Все вопросы по телефону

Стешенка вул., 23

Продажа однокомнатной квартиры по адресу Стешенко 23 . Рядом школа 110 , садик , остановка транспорта .АТБ в пешей доступности парк . Прекрасное месторасположение.Средний этаж документы в порядке . Прописанных нет . квартира в жилом состоянии

Стешенка вул., 23
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира, розташована на 5-му поверсі південного блоку. Адреса: вулиця Стешенка, 15. Квартира зі свіжим ремонтом, ламінат/плитка на підлозі, метало-пластикові вікна. Вона обладнана вбудованою меблістю та побутовою технікою, такою як бойлер, духова шафа, варильна поверхня, витяжка та кондиціонер. Інші меблі можливо обговорити.

Продаж трикімнатної квартири в 4-Південному мк-рні

ПРОДАМ 3-кімнатну квартиру | ВУЛ. СТЕШЕНКО | + Свіжий євроремонт у квартирі з меблями по домовленності + Замінені всі комунікації , лічильники на все + Є сумісний санвузол, обладнаний сучасною сантехнікою + Є лоджія ! Зателефонуйте зараз та ходімо на перегляд! З Ув. АН Avangard!

Стешенко улица, 15, Коммунарский, Запорожье, Запорожская 41000.0 USD

Географія Запоріжжя