Пропонується до продажу 3-и кімнатна квартира 5/9 по вул. Стефанова , площа 65/38/9.3. Квартира в хорошому стані. Планування кімнат роздільне, санвузол - сумісний. Встановлені МПВ, металеві вхідні двері. Міжкімнатні двері виготовлені з дуба. Замінена електропроводка , водогін та каналізація. У дворі розташований капітальний гараж є можливість придбати за окрему вартість. Прямий продаж. Є торг. Всі допоміжні питання по телефону. Надаємо допомогу в оформленні документів на житло. З повагою АН " Большой город " офіс вул.Фортечна, 5 . Будемо раді назвати Вас нашим клієнтом.

Стефанова вул., 46

Пропонується до продажу 3-и кімнатна квартира 6/9 по вул. Стефанова , площа 77/45/10. Квартира в хорошому стані. Перепланована з 4-и кімнатною. Планування кімнат роздільне, санвузол - сумісний. Встановлені МПВ, металеві вхідні двері. Замінена електропроводка , міжкімнатні двері, водогін та каналізація. Залишаються всі меблі (крім фортепіано, шафи у спальні ,комода) та техніка. 2 балкони засклені (дерево). У дворі розташований капітальний гараж є можливість придбати за окрему вартість. Прямий продаж. Є торг. Всі допоміжні питання по телефону. Надаємо допомогу в оформленні документів на житло. З повагою АН " Большой город " офіс вул.Фортечна, 5 . Будемо раді назвати Вас нашим клієнтом.

Стефанова вул., 46

В продажу світла три кімнати квартира в цегляному будинку. Всі кімнати окремі, квартира зовні утеплена, будинок та двір доглянутий завдяки ОСББ. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику. В квартирі засклений балкон та лоджія. Торг.

Стефанова вул., 46
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна, простора, комфортна, світла квартира від власника. Загальна площа 67.11 кв.м, висота стелі 2.55м. Великий санвузол 6.9 кв.м з джакузі та місткою шафою. 2 кондиціонери у кожній кімнаті. Затишна вбудована сучасна кухня 8.3 кв.м. Є посудомийка. Квартира законно перепланована з 3-кімнатної в 2-кімнатну. Зала велика та простора. Меблі залишаються. У коридорі містка ніша/гардероб. Є балкон з двома шафами та лоджія з великою шафою, панорамними вікнами та мяким шикарним куточком. На балкон ставили дорогі вікна REHAU. Біля будинку сквер, поряд багато магазинів: АТБ, Сільпо, Andi, рибні, мясні, аптеки, зоо – на всі випадки життя. Зупинка 100 метрів, гарна транспортна розв’язка. Будинок ОСББ, у дворі дитячий та спортивний майданчик. Квартира торцева, але досить тепла, утеплена зовні. Поруч дитячий садок, недалеко школа, є все для комфортного життя. Квартиру дуже любимо, дуже шкода продавати, такі обставини. Всі деталі по телефону.

власник
Продається 2-кімнатна квартира Стефанова 46

АН Афіна пропонує до придбання дуже світлу 1 кім квартиру вул Стефанова 7/9 Квартира з вдалим плануванням-простора кімната з нішею, велика кухня. Стан квартири гарний, після кап.ремонту. Бойлер. Све.вуз роздільний-замінені всі комунікації,лічильники на воду і газ. Великий балкон-розширений та утеплений. Дуже вдале місцерозташування-поруч зупинки, магазини,Сільпо,АТБ,аптеки і все необхідне для комфортного проживання . 24000 у.о торг

24000 у.o Простора 1 кім квартира вул Стефанова 7/9

Продам 2-кімнатну квартиру на 7 поверсі девятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа 50 кв.м, кімнати роздільні, є лоджія. Квартира в житловому стані, труби пластикові, є кондиціонер, водонагрівач, встановлені лічильники на все. Розвинена інфраструктура: поруч супермаркети АТБ, Сільпо, кафе та багато інших магазинів. У пішій доступності:університет, школа, дитячий садок, зупинка транспорту. Торг.

Стефанова улица, 46, Уральские Казармы, Запорожье, Запорожская 22500.0 USD

До Вашої уваги пропонується двокімнатна квартира по вулиці Стефанова, 8/9; 48/27/8. МПО, Б/З. монтована кухня, монтована шафа... Квартира в гарному стані, квартира продається з усією технікою та меблями. Як бонус до квартири додається комора, яка розташована між поверхами. Та за окрему плату можна придбати гараж, який розташований навпроти підїзду. Квартира зручна як під оренду, так і для власного житла. Вартість квартири 28000 у.е. можливий торг. Додаткова інформація за номером телефону.

Двокімнатна квартира по вулиці Стефанова

Продаж 1-но кімнатної квартири на 5-му поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Стан-задовільний.

Продаж 1-кімн. квартири вул. Стефанова

Квартира у відмінному жилому стані. Всі кімнати роздільні. Два утеплені балкони. Простора, затишна та тепла, залишаються меблі та техніка. Відмінне місце розташування, вул. Стефанова. Документи готові на продаж.

Продаж 3-кімнатної квартири з меблями та технікою

Географія Запоріжжя