Велика, простора трьохкімнатна двохрівнева квартира на ЖК Софія від Мартинова загальною площею 113 м². Квартира повністю укомплектована необхіними меблями та всією технікою для комфортного життя. Велика кухня-студія, 2 санвузли, 3 кімнати, якісні меблі Індивідуальне опалення - ідеальне рішення для економії і комфорту. Перший поверх - кухня-вітальня, гостьова кімната, суміжний санвузол. Другий поверх - 2 великі спальні і санвузол. У квартирі якісний іспанський кахель і водяна тепла підлога під ним від котла. Є кондиціонери у спальні і вітальні. Якісний ламінат високого класу. Затишний камін у вітальні зробить незабутню домашню атмосферу. Квартира знаходиться в центрі ЖК Софія біля гімназії та дитячого садочку. Інфраструктура комплексу говорить сама за себе, все необхідне в пішій доступності.

Сонячна, 1

Продаж без комісії для покупця! Простора, світла квартира з двома окремими кімнатами, лоджією та кладовкою на кухні. Чудова локація біля НВК Софія та ЖК Софія Резиденс. Прямо в будинку продуктовий магазин, кавярні, салони краси, школа іноземних мов, фітнес студії, аптека, ветклініка. Будинок повністю обжитий, дуже теплий, чудові сусіди. Квартира з хорошим ремонтом, повністю мебльована, з побутовою технікою. Великі вікна, тепла підлога в санвузлі та коридорі, кондиціонер, є все для комфортного та щасливого життя. Квартира вільна і готова до заселення! Перегляди в зручний час за домовленістю, телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Сонячна, 3

Продається стильна Євро 3-х кімнатна квартира 68м2 , яка розташована на 7/10 поверсі в ЖК Софія, вулиця Сонячна (Софіївська Борщагівка) Загальна площа : 68м2 Житлова площа : 33,8м2 Кухня 19м2 Сан Вузол Гардеробна кімната. Ремонт у квартирі робився для родини, яка одна проживала в квартирі, терміновий продаж у звʼязку переїзду за кордон. В квартирі зроблено водяну підлогу. Електрика вся нова. На стартовому етапі було змонтовано більше одного кілометра кабелю. Кожен вузол виконаний окремо. На всю техніку встановлений окремий автомат. Індукційна плита. Вся техніка преміумклас. Встановлена система очищення води на всю квартиру та окремо очищення на питну воду. Квартира повністю утеплена та додатково зроблена звукоізоляція. Квартира підʼєднана до системи "Розумний Дім"(Датчики протікання води та вологості, автоматичні штори, вимикачі, розетки та ін.) Наявність пральної машини та окремо сушильної. Два холодильники. Обладнана та утеплена комора. Камяна ванна. Дорогі змішувачі. Домофон із двома камерами. Три телевізори, два з великою діагоналлю. Кутовий диван автоматично розкладається при натисканні кнопки. Шпалери на кухні з колекції Ferre Техніка та змішувачі фірми Teka. Чудове розташування та розвинена інфраструктура , одразу біля будинку школи, садочки , велика кількість дитячих майданчиків. Зручна парковка, магазини, супермаркети, амбулаторії. Все необхідне в пішій доступності. Перегляд за попередніми домовленостями.

Сонячна, 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж просторої, світлої квартири у Топовому ЖК Софія Сіті!! Локація: вул. Сонячна 1, ЖК Софія Сіті, Софіївська Борщагівка. S = 67 м2 Поверховість : 8/10 Мін. оформлення документів!! Нова квартира, ремонт робився для Себе!! Зроблена підготовка для підключення кондиціонерів у кожній кімнаті і кухні! Індивідуальне газове опалення( Двоконтурний котел).Лічильники. Тепла підлога по периметру плитки. Функціональне планування квартири дозволило раціонально використати кв.м, створивши багато вільного простору: - Кухня укомплектована, кухоні меблі - з найдорожчого нетоксичного італійського ДСП, замовлена на Віяр, найзручніша австрійська фурнітура Blum) та побутовою технікою ( холодильник, духова шафа, велика посудомийна машина, пральна машинка з сушаркою, варильна поверхня та ін.)Уся техніка якісна, відомих брендів! Обідня зона облаштована на лоджиї. Також на лоджиї є коморка прихованого монтажу, де Ви зможете розмістити особисті речі. - Дитяча кімната - неймовірно велика, обставлена дитячими спальними ліжками + робочий стіл. - Спальня укомплектована диваном, що розкладається в повноцінне 2- х спальне місце, є комонд. Житловий Комплекс "Софія Сіті" з гарним ландшафтом, потужною інфраструктурою, розвиненою транспортною розвязкою. Територія охороняється, комфортна зона відпочинку, фітнес центр, басейн, поліклініки, дитячі садки, багато облаштованих дитячих майданчиків, спортивні майданчики, кафе, ресторани, піцерії, супермаркети: «Сільпо», АТБ та інші. Маршрутні таксі до м. Академмістечко та м. Виставковий центр – 20 хв. Зручний виїзд на Кільцеву дорогу - 7 хв. Запрошую на перегляд у зручний час! З повагою, Людмила Бабенко.

Сонячна, 1

Продається 3-кімнатна квартира ЖК "Софія" на вулиці Сонячна 1. Площа квартири складає 96 квадратних метри. Розташована на 6 поверсі 10-поверхового будинку. У квартирі є велика житлова кімната, дві спальні та кухня. Вже виконана стяжка та штукатурка, а також є індивідуальне опалення з двухконтурним котлом та батареями. Будинок вже зданий в експлуатацію, тому можна заїжджати та робити ремонт згідно своїх уподобань. Сімейний, доглянутий, чистий район. Комплекс з гарним ландшафтом та розвиненою інфраструктурою. Поруч знаходяться школи, дитячі садки, банки, клініки, кафе, ресторани та безліч магазинів. Також є спортивні майданчики, паркінг та супермаркети "Фора", "АТБ" та "Сільпо". До станцій метро "Академмістечко" та "Теремки" можна легко дістатися за 20 хвилин. Ціна цієї чудової квартири становить 110 000 доларів. Не втрачайте можливість стати щасливими власниками цієї привабливої квартири. Телефонуйте негайно, щоб дізнатися додаткову інформацію та домовитися про перегляд. Квартира чекає на своїх щасливих власників!

Продам 3-кімнатну квартиру ЖК "Софія"

Продаж рідкісного 3кім планування 96м2 в ЖК СОФІЯ вул.Сонячна Будинок заселено на 100% Чудовий вигляд з вікон ,усі фото актуальні - вигляд з вікон! Усі фото актуальні-вигляд з вікон квартири! Перегляд у зручний час Деталі за телефоном 09******82,Ольга

ЖК СОФІЯ 3кім вул.Сонячна 1 Заселений будинок

Продається велика 3-к квартира з чудовим плануванням,що дає змогу втілити всі свої мрії в плануванні дизайну. Квартира знаходиться в ЖК Софія Сіті,вул. Сонячна 1,на 6 поверсі 11 поверхового будинку. Будинок повністю заселений. Індивідуальне газове опалення,чудова транспортна розвʼязка. Квартира в стані від забудовника.

Дуже класна 2 кімнатна квартина з окремим входом! Мінімальне оформлення. Повноцінна квартира в напівцоколі. Дві окремі кімнати. Просторий коридор. Повноцінна кухня, все підготовлено до встановлення меблів. Індивідуальне опалення та лічильники, двоконтурний газовий котел. Закрита теріторія з відеонаглядом на 3 будинки. В дворі дитячий майданчик. Поруч магазин та зупинка транспорту, Софія Резиденс. Примій виїзд на Кільцеву Дорогу. До метро 20 хв їзди. Вул. Сонячна 30

Безпечна 2 кім. 60 кв.м в ЖК Софія, Сонячний, Волошковий

Затишна, простора, тепла взимку і прохолодна влітку, світла квартира обладнана як для себе. Внутрішнє розташування у будинку. Вимушений продаж. Не здавалася в оренду. Максимально відповідально зроблена електрика з розгалуженням на кожного споживача, з УЗО, ретельно підібраною автоматикою і реле напруги, за стандартами прокладеними дротами. Безліч розеток у всіх приміщеннях. Зроблена підготовка для підключення кондиціонерів у кожній кімнаті і кухні. Кухня з найдорожчого нетоксичного італійського ДСП замовлена на Віяр і зібрана самостійно. Найзручніша австрійська фурнітура Blum. Усі інші меблі - аналогічно. Уся техніка високого цінового діапазону. Пральна машина з сушаркою. Велика посудомийна машина, дорога духовка з конвекцією, велика мікрохвильовка. Тиха, потужна і стильна витяжка. Яскраве LED освітлення робочої зони на кухні. Тепла підлога у санвузлі. Дорога італійська плитка. Розгалуження гарячого водопроводу для незалежного підключення бойлеру за потреби. Дорогий ламінат. Розкішні броньовані вхідні двері за 2000$. Дорогі та стильні міжкімнатні двері. І на додачу просто чарівний краєвид з вікна дитячої кімнати на охайне і доглянуте подвірʼя приватної школи. Розвинений район з безліччю супермаркетів, аптек, ресторанів, поліклінік, тощо.

власник
Солнечная улица, 1, Софиевская Борщаговка, Киевская 89000.0 USD

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка