Трикімнатна квартира в найтоповішій локації Ірпеня! Поряд: центральна площа міста, Екомаркет, Фора, Єва, Аврора та ін., кінотеатр Перун, дитячий садок ’’Лісова пісня’’, школа №17, найкращій парк міста Незнайка, ринок. Сама квартира розташована на середньому поверсі 4-й з 9-ти можливих, ліфт. Є необхідні меблі та побутова техніка для життя (2 кондиціонери). Балкон, площа квартири 69 кв.м. Комора 5 кв.м. на поверсі Мінімальне оформлення! Без комісії! Телефонуйте або пишіть, завжди на звязку в усіх месенджерах.

ексклюзив
Соборна вул., 107

Ірпінь, вул. Соборна ЖК Капітал 2-х кім. квартира Площа 63 м2 Поверх 5/10. Ремонт, техніка, меблі, тепла підлога, є вихід під кондиціонер. Іпотека, Сертифікат ТАК Ключі на руках, набирай! Я ріелтор, зі мною можна подивитись і купити будь яку квартиру в Ірпені, Бучі і не тільки, без комісії для покупця. Можу допомогти з підбором квартири, набирайте або пишіть коли буде зручно

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 126

Без комісії!!! Продаж однокімнатної квартири в ЖК Молодість- Ірпінь, вул. Соборна Індивідуальне газове опалення середній поверх-3, Чистова штукатурка, лазерна стяжка підлоги ,газовий котел. Комплекс з гарною закритою територією поруч з набережною. Зруний та швидкий виїзд на Київ Будинок введено в експлуатацію, вже можна заходити на ремонт. Можливий продаж по іпотеці та держ.програми.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2К/6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок вже введено в експлуатацію! ЖК Молодість, це житло комфорт класу: низькоповерхова забудова, будинки з червоної цегли, яка відповідає високим стандартам якості, забезпечує чудову тепло та звукоізоляцію, власний заїзд з Новоірпінської траси, всього 6 км до Києва, зона паркування для автівки, свіже повітря, своя набережна біля річки - це і є комфортне житло. Розвинена, сучасна інфраструктура – дитячий садочок та майданчики для розваг. Для особливо активних жителів ЖК – сучасний скейт-парк та спортивні майданчики, що на території. Поціновувачам тихого, неспішного проведення часу тут теж буде затишно – через увесь комплекс простягнувся бульвар для прогулянок. Варто зазначити, що територія ЖК є закритою і знаходиться під надійною охороною 24/7. Пропонується на продаж затишна однокімнатна квартира, розташована на другому поверсі пятиповерхового будинку. Центральні комунікації: вода, світло, газ, індивідуальне опалення: двухконтурний газовий котел, лічильники на всі комунікації. Загальна площа квартири 35.3 кв м, окрема спальня, кухня- вітальня, санвузол. Оздоблення: штукатурка стін та лазерна стяжка підлоги, комунікації заведені в квартиру. Продаж також можливий за Державними програмами Можна заходити на ремонт! Ціна 36000 у о, власник, котел в подарунок, без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2 к

Ірпінь, ЖК «Royal Park» відмінна 3-кімнатна 97,6 м2 на 10 поверсі 12-ти поверхового будинку. Кухня 26 м2, два санвузли, висота стелі 2.7м, частина вікон виходять на парк. Квартира під оздоблення, з чудовим плануванням. 3 окремих спальні по 15-16 м2, кухня-вітальня з еркером у підлогу та великим віконним заповненням. Великий хол передпокій 15 м2 і гардеробна 3 м2, санвузли 6, 5 і 2 м2. ЖК «Royal Park» розташований у самому центрі міста серед зелених парків: імені Правика, імені З. Алієвої, «Дубки» на перехресті вулиць: Соборної та Тургенєвської. У комплексі є підземний паркінг, власний торговий комплекс. Крокова доступність до всієї необхідної інфраструктури – роблять ЖК «Royal Park» воістину одним із найпривабливіших житлових комплексів бізнес-класу. Відмінна локація – парк перед будинком, поряд школи, садки, міська поліклініка, магазини, ресторани, банки, салони, спорт-клуби, супермаркети, ринки, аптеки, зупинки маршруток. Відмінною швидкісною дорогою 10 хв до КП Києва автомобілем, поруч знаходиться електричка, 30 хв маршрутка до метро Академмістечко. У ЖК «Royal Park» на першому та другому поверхах передбачена сфера обслуговування та торгівлі. «Royal Park» - комплекс для тих, хто цінує найвищий рівень життя, комфорту та зручності, а Переуступка прав власності. Комплекс введений в експлуатацію.Без комісії для покупців!

ексклюзив
Соборна вул., 151

Без комісії Продаж 2-к квартири 61,4м2 за адресою: м. Ірпінь, вулиця Соборна, будинок 2-к/45. Жк Olymp (Олімп) від забудовника Molodist. Будинок введено в експлуатацію. Право власності оформлено. Квартира з дуже гарним видом на набережну. Продаж можливий по програмі є-оселля, за готівку та по безналу.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-К/45

Продам 1к квартиру в ЖК Центральний Преміум ! Квартира з якісним новим ремонтом. Без меблів! Дорога плитка, надійна сантехніка відомих виробників, якісні двері… Ремонт виконано в світлих приємних тонах, в сучасному стилі. Розташована на комфортному 7 поверсі 14 поверхового будинку! Цегляний будинок з власною котельнею. Закрита територія. Будинок бізнес класу. Відеонагляд. Консьерж, підземний паркінг! Найкомфортніша локація для проживання. Центр міста. Розташований між парками. В пішому доступі вся інфраструктура, школи, садочки…Розглянемо варіанти продажу за державними програмами! Телефонуйте, та домовимось про перегляд в зручний для вас час!

Соборна вул., 122

Пропонуємо 3 км. квартиру під ремонт, що дозволяє реалізувати ваші дезайнерські ідеї та створити затишне житло на свій смак. Квартира рошташована в центрі Ірпіня, чудове місце розташування , розвинена інфраструктура( поруч маршрутка м.Академ містечко)

Соборна вул., 109

Продаж квартири в ЖК бізнес-класу «Центральний Преміум». Сучасна, стильна та функціонально продумана. Загальна площа: 39м2 9/14 поверх. Всі меблі під замовлення. Вбудована кухня (ф-ра Blum). Техніка Whiripool, бойлер на 80л, тепла підлога. Панорамні вікна Зручна локація - поруч вся інфраструктура міста та швидкий виїзд на Київ. Держпрограми - ТАК Телефонуйте! Відчуйте затишок!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122

Продаж однокімнатної квартири в якісному будинку біля парків Правика та Дубки , в центральній частині міста. В 5 хвилинах від міського ринку, лікарні, школи номер 1, номер 2, номер 12, міського садочка, торгових центрів. В будинку є банк, кафе, епіцентр доставка, магазин одягу. ЖК закритого типу , з дитячим майданчиком та підземним паркінгом. Консьерж , управляюча компанія, два ліфти, лобі на першому поверсі. Поверх 7 з 14. Крутезний вигляд на місто та захід сонця . Квартира гарно спланована, в кімнаті поміщається і двоспальне ліжко і диван, Кухня теж простора. Опалення - індивідуальна котельня, термодатчики на тепло. Розведена тепла підлога на кухні. Встановлені радіатори. Будинок зданий в експлуатацію, всі комунікації працюють. Квартира продается по переуступці. Оформлення з реєстрацією до 3000 уе. Без комісії. Є відеоогляд.

Соборна вул., 122

Житлові комплекси у Ірпінь

Затишна квартира при вїзді в Ірпінь. 7 км метро. Газ. Єоселя. Без комісій! Єоселя, сертифікат - так! Комфортна квартира в комплексі при вїзді в Ірпінь новою дорогою. 300 метрів від Центральної Набережної. Новий мікрорайон із власною інфраструктурою: дит. сади, школи, супермаркети, спортивні центри. Поруч протікає річка Ірпінь. Вздовж якої шикарна Набережна, з спортивними та дитячими майданчиками. Пляж Цегляний, теплий будинок. Утеплений мінеральною ватою. Будинок зданий!!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-К/45

Продам 1-к квартиру 27,2м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27,2м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-к/2

Продам 1-к квартиру 27,2м2 під ЧИСТОВУ з ДОКУМЕНТАМИ в ЖК Молодість. Ірпінь У продажу однокімнатна квартира 27,2м2 сучасного планування: передпокій – 3,5м2, гардероб – 2,5м2, санвузол – 3,5м2, кухня – 10м2, спальня – 8,5м2. Квартира з правом власності, комунікації підключені, ліфт працює. Житловий комплекс клубного типу із прибудинковою територією закритого типу, що складається з 5 поверхових житлових будинків, розташований в пішій доступності від міської набережної на вїзді в Ірпінь по Новій трасі по вул. Соборній. Повна розвинена інфраструктура сучасного міста на території комплексу. Зручна транспортна розвязка та виїзд на Київ, маршрутне таксі №420 та №379 до метро Академмістечко. У наповнення квартири входить: - чистова гіпсова штукатурка стін; - чистова стяжка підлоги; - лічильники вода, світло. Ціна квартири - 27900$, оформлення – договір купівлі-продажу, податки – 8,5%. Розглянемо продаж по безготівковому розрахунку: єОселя 3% і 7%, сертифікат єВідновлення, Постанова КМУ. Ключі від квартири в нашому офісі, перегляд у зручний для Вас час. Телефонуйте! З повагою, Янковський Сергій – АН Квартал, працюємо для Вас з 9:00 до 20:00 без вихідних.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 2-к/14

Продаж 1к квартири в ЖК Соборний. Комплекс бізнес класу включає в себе: закриту територію,охорону та відеонагляд, чудовий дитячий майданчик, місця для досугу дорослих, підземний паркінг.Щодня двір ретельно прибирається приватною обслуговуючою компанією. У під’їздах встановлені лампи з датчиком руху та домофони. Поруч збудинком є чимало об’єктів інфраструктури: садочки,школа, супермаркети, кафе, кінотеатр,базар , аптеки, фітнес клуб, стоматологія, медичний центр, парк, центр міста,зупинка громадського транспорту. Переваги даного комплексу : якісні матеріали будівництва. Квартира розташована на 4му поверсі 10ти поверхового будинку, загальна площа її складає 41,7м2.В квартирі індивідуальне газове опалення (двоконтурний котел). Також є домофон. В коиплектацію квартири входить: Прихожа 5,4м2 - вішалка для верхнього одягу,тумба для взуття. Гардеробна 2,3м2 - з поличками та вішаками. Кухня 10м2 - вмонтована кухня,варильна поверхня ( газова),холодильник, витяжка,столик. Вихід на засклений балкон. Спальня кімната 18м2 - розкладний м’який куточок,меблева стінка Санвузол 3,6м2 - пральна машина,ванна,унітаз. За додатковою інформацією звертатися по телефону.

Соборна вул., 118/19

Пропонується однокімнатна квартира на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку №1 ЖК «Олімп», загальною площею 41,54 м2, жітлова площа 16,58 м2, площа кухні 14,43 м2, площа санвузла 3,83 м2. Квартира оснащена панорамними вікнами, що дозволить милуватись мальовничими видами вишуканого ландшафтного дизайну комплексу, який саме зараз оздоблюється. Квартира зручно розташована в торці секції першого під’їзду, на суттєвому віддаленні від ліфтів, і відокремлена від сусідніх квартир капітальними стінами, що гарантуватиме теплоту, затишність та відсутність шуму від ліфтів та сусідів. Оздоблення квартири: панорамні металопластикові вікна від провідного німецького виробника REHAU металеві вхідні двері з декоративними накладками індивідуальне газове опалення - двоконтурний газовий котел штукатурка на стінах, стяжка підлоги (крім санвузлу) встановлені лічильники обліку газу, води, електроенергії Окремої уваги заслуговують місця загального користування. Вони будуть оформлені в сучасному преміальному стилі та оздоблені якісними матеріалами. ЖК «Олімп» – комплекс комфорт-класу, який розташований біля житлового комплексу “Єсенін”, на вулиці Соборній, біля лісової зони та Ірпінської набережної, в 7 хвилинах від Києва. На всій території комплексу передбачений ландшафтний дизайн, алеї для прогулянок та місця для відпочинку дорослих і дітей. Детально продумана інфраструктура комплекса передбачає магазини, кафе, аптеки, банкомати, зоомагазин, салони краси і багато інших об’єктів, необхідних для повноцінного життя. Для найменших мешканців комплексу передбачений власний дитячий садочок. Для власників автомобілів спроектовано критий наземний паркінг та велику кількість паркомісць по периметру ЖК, де можна розмістити автомобілі як мешканців, так і їх гостей. Територія комплексу закрита від сторонніх відвідувачів і знаходиться під цілодобовою охороною і відеоспостереженням. Забудовник ЖК «Олімп» - будівельно-інвестиційна компанія “Молодість”, на сьогоднішній дeнь - найнадійніший забудовник Київщини, співзасновникaми якої є Володимир Карплюк та Антон Мирончук. В грудні 2021 року компанія “Молодість” здобула перемогу в номінації «Кращий регіональний забудовник» від Всеукраїнської будівельної премії IBUILD, Кофедерації Будівельників України. Без комісії та додаткових витрат!

Соборна вул., 2к

Дослідити місцевість

Квартира простора і дуже світла, східна сторона, вікна в двір! Водяна тепла підлога: кухня вітальня, сан-вузол, та коридор. Якісний ремонт з природними текстурами в стилістиці Bauhaus. Функціональна кухня облаштована вбудованою технікою Electrolux: духова шафа, посудомийна машина, варильна поверхня, холодильник, окремий бойлер на кухню, витяжка. Встановленні меблі на замовлення з МДФ фасадами, міцна стільниця компакт плита 100% водонепроникна. Великий дизайнерський скляний стіл, мʼякий розкладний двоспальний диван! Дві окремі кімнати:спальна та кабінет або дитяча. Встановлено ліжко з підйомним механізмом. Підвіконня -WERZALIT. Міжкімнатні двері, плінтуса фарбований МДФ Просторий санвузол, вбудована сантехніка зручна та практична (матовий браш нікелю). Техніка: пральна та сушильна машина, вентилятор Electrolux.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122

ЖК Центральний Преміум. Центр міста Ірпінь, вулиця Соборна, будинок 122. Квартира однокімнатна, або євродвушка, загальною площею 41.1 м2 10 поверх \14 поверхового цегляного теплого будинку. Кухня-студія 15.8 м2, спальня 14.1 м2 ВИДОВА на сторону вулиці Соборної, парку Дубки (захід). Наповнення: гіпсова штукатурка стін, лазерна стяжка підлоги, розводка опалення + радіатори, м/пластикові вікна замінені на більш високої якості, ніж в ЖК Центральний Преміум, броньовані двері. Всі комунікації підключені. Рік здачі 2021, підходить під кредитну програму є-оселя. Будинок розташований в центрі міста. Поблизу в пішій доступності два парки,магазини, супермаркети, дитячі майданчики, ЖД вокзал, зупинка громадського транспорту. Ціна 40000 у.о. Податки для покупця - 1% пенсійний фонд, держмито-1%, податок фізосіб-5%, військовий збір-1,5%. Послуги нотаріуса -6000 гривень, сплачуються навпіл.

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122

Без комісії. Пропонуємо до продажу 1 кімнатну квартиру в Ірпені ЖК бізнес класу "Центральний". Загальна площа квартири 52 м², розташована на 7 поверсі 13 поверхового будинку. Стан після будівельників. Будинок збудований з червоної цегли і додатково утеплений мінеральною ватою. Всі будівельні роботи завершені. Лазерна стяжка підлоги, чистова гіпсова штукатурка, ввід мідного кабелю, вивід холодної і гарячої води в санвузлі. Також кабель під інтернет і домофон. Закрита охороняєма територія комплексу. Підземний паркінг. У пішому доступі вся необхідна інфраструктура та послуги - школи, дитячі садки, поліклініка, супермаркети, розважальні заклади, банки, аптеки тощо. Будинок розташований між двома парками – Дубки і Правика. Розглядаємо єОселя, єВідновлення та сертифікати. Податки 8,5%.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122

Продається затишна однокімнатна квартира в ЖК "Центральний Преміум" з ремонтом, 3 поверх, 40 метрів, Ірпінь, вул.Соборна. Вікна виходять в двір, що дозволить ніколи не відчувати шум дороги та пил від транспорту. ЖК «Центральний Преміум» - це цегляний будинок!, розташований в зручному та, водночас, затишному місці по вул. Соборна з розвиненою інфраструктурою на відстані прогулянки: школи (школа №2, приватний дитячий садок), садочки, парки (Парк Правика та Парк Дубки), супермаркети, дитяча та доросла лікарня, зупинка до м. Академмістечко, нова пошта, банк, епіцентр, ресторани, кав’ярні та багато іншого. Простора енергоефективна однокімнатна квартира ідеального планування площею 40 метрів: з кухнею-вітальнею, робочою зоною, спальнею, що має нішу для вбудування великої шафи-купе, коридором та великим санвузлом з якісним новим ремонтом розташована на 3 поверсі, мальовничий краєвид з вікон - сосни та приватного сектора з видом на закритий двір з зонами відпочинку та дитячими майданчиками. Зроблений якісний, сучасний ремонт згідно розробленого дизайну, який включає, в тому числі: • - укомплектований санвузол • - якісні двері • - душова система прихованого монтажу • - реалізація зручного зональний проекту електрики з урахуванням декількох ступенів безпеки та з розміщення прохідних вимикачів та розеток по варіанту «без єдиного подовжувача», підсвіткою карнизу скритого монтажу, прохідними нішами для hdmi , точок інтеренету для робочої зони, телевізорів, домофона та ін., з схемами та розмірами прокладки кабелів, що знадобиться в майбутньому. • - Комплексна система опалення з трьохзонною теплою підлогою (кожний контур регулюється окремо) в кухні, коридорі та санвузлі та радіаторами в кухні та кімнаті • - панорамні вікна та інше. Преміум комплекс з власною територією закритого типу, де розташовані: дитячий майданчики, підземний та наземним паркінгами, відеонагляд, відео-домофоном що дозволяє зустріти гостей ще біля паркану або підїзду, з охороною та консьєрж сервісом 24/7 та ін. Продаж від Власника за зручним для Вас варіантом на вибір: • - пряме перше оформлення від забудовника (переуступка) • - договір купівлі продажу, в тому числі, під кредитні програми та е-оселя Ціна: 59500 Можливий обмін. Телефонуйте 9:00-22:00 Запрошуємо Вас на перегляд

власник
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 122

Є бажання жити в центрі Ірпеня, щоб поряд були і школи, і садочки, і магазини, і парки? Так щоб у квартирі було відчуття приватного будинку, а не коробочки? ЖК Art Residence в центрі Ірпеня. Трикімнатна квартира особливого планування з величезною терасою. Вона така одна. Може бути Вашою. Площа квартири 112 м2 + тераса 50 м2. Зручний та комфортний для життя 3/12 поверх. В квартирі проведене перепланування, зроблена розводка електрики, поштукатурені стіни. Вікна з кімнат виходять на парк. Вікна з кухні-вітальні виходять на терасу та у двір будинку. Телефонуйте, таких квартир мало. Ця може стати Вашою.

Крутий пентхаус в центрі Ірпеня! Велика площа - бонус тераса!

Продаж однокімнатної квартири(студії) в цетрі міста! Ірпінь, Соборна 81а Велика студія – апартаменти Загальна площа квартири 44.3 м2 Поверх 4/4 З новим ремонтом, без меблів. Тепла підлога, траса під кондиціонер Всі тарифи житлові Локація шикарна! Всього в двох хвилинах знаходиться площа центра міста, магазини,супермаркети, коледж ,школи та садочки, парки. Найкраще розташування,дуже розвинена інфраструктура! Підійде як під бізнес, так і для життя! Ціна 36 000 у.о

Апартаменти з ремонтом в ЦЕНТРі міста!

Ірпінь, ЖК Арт Резіденс, зданий в експлуатацію, 1 черга. Квартира 72,6м двокімнатна, з відкритою терасою 20м. Терасу можна облаштувати склом і використовувати як зимою так і літом. Будинок заселений, ліфт запущений, котел встановлений, вид із вікон зачаровує- Парк Правика, сосни і дуби, свіже повітря. В той же час центр міста, все під рукою: школи, садочки, поліклініки, магазини, кафе, зупинка транспорту. Можливо по вашому замовленню виконати ремонт.

Продам 2 к. Квартиру Ірпінь з видом на парк, з терасою під Сертифікат

Омріяна квартира в житловому комплексі бізнес класу Центральний Преміум за адресою: м.Ірпінь, вул.Соборна, 122. - загальна площа - 701 кв.м. (велика кухня-вітальня 23,9 м.кв., гардеробна) - 3х кімнатна - зручний 3 поверх - якісно виконані всі чорнові роботи. По наповненню: -чистова штукатурка; -лазерна стяжка підлоги; -тепла підлога на кухні; -встановлені радіатори, заведені всі комунікації. Також є можливість купити велику кладову кімнату на поверсі площею 4, 3 кв.м! ЖК закритого типу, є підземний паркінг, дитячий майданчик в дворі. Зручна інфраструктура - центральна вулиця міста, поряд школи, дитячі садочки, магазини, кілька парків та все, що необхідне для комфортного життя. Телефонуйте для перегляду, а також пишіть у будь-який зручний для Вас час в месенджери Viber, WhatsApp, Telegram. Продаж без комісії!

Квартира-мрія 3 кімнати ЖК Центральний Преміум Ірпінь

Продам видову квартиру в ЖК Арт Резіденс! Центр міста! Надзвичайно комфортне місце для проживання! Все необхідне в пішій доступності! Зупинки маршруток по місту та в Київ, дитяча та доросла поліклініка (державна, приватна), дитячі садочки, школи, відділення нової пошти, ринок, спортзал, салони краси, аптеки, різноманітні магазини, ветмагазини, квіткова лавка та багато іншого. Квартира розташована на комфортному 8 поверсі 10 поверхового будинку. Загальна площа 67,4 кв.м. Повноцінна двокімнатна квартира! Дві окремі кімнати, по різні сторони(розпашонка), з однієї вихід на терасу з видом на парк Правика. Вихід на терасу також є з кухні. Закрита територія. Цегляний будинок БІЗНЕС класу, з індивідуальним газовим опаленням (котел). В квартирі виконано штукатурку стін. Не втрачайте свій шанс на створення свого власного житлового простору за власними уподобаннями та потребами! Ціна 71000 $ Без комісії! Телефонуйте, домовимось про перегляд в зручний для вас час!

Продам видову 2к  квартиру в ЖК Арт Резіденс!
1 - 24 з 313 результатів

Географія Ірпінь