Місто в Січеславській області України , центр Павлоградського району . Розташований між річками Самарою та Вовчою (басейн Дніпра). Через місто протікає річка Гніздка , що зєднує річки Самару та Вовчу. Тут продається чотирьох кімнатна квартира, в центрі міста Павлограду, по вулиці Соборній, за пятдесят метрів річка Вовча та сучасний парк у центрі Павлограду залишки старовинної надрічкової діброви, в інший бік за двадцять пять метрів Дитячий парк. В квартирі почали ремонт, після алчевсько - павлоградської техногенної катастрофи у 2006 році, коли розмерзлася центральна система опалення і була відключена від центрального опалення, після квартира опалювалася електробатареєю, тому є можливість установити індивідуальне опалення, зроблена натяжна стеля в кімнатах, замінені вікна на металопластикові, зроблений балкон, закритий склопакетами і утеплений. Поруч розвинута інфраструктура, школи, дитячі садочки, мережа магазинів АТБ, центральний базар, автовокзал, поліклініка (навпроти), християнський собор Голубицького, міськвиконком, міська рада, зручна транспортна розвязка з комфортними зупинками (радіус 100 м), ЦНАП, спортивна школа (пятнадцять метрів від дому), аптеки. В місті є драматичний театр, кінотеатри, ТРЦ, сервісні центри, спортивні майданчики, в центральному парку, за річкою Вовчою, розташований палац Шахтобудівників, де багато творчих, хореографічних і музичних товариств для дітей (радіус ста пятдесяти метрів).

власник
Соборная (Ленина) улица, 64, Павлоград, Павлоград, Днепропетровская 40000.0 USD

Продам 2х комнатную квартиру в самом центре города ул. Соборная. В двух шагах детский и первомайский парк, ДТэК, вокруг ТРЦ Куб, Олимпия, Гулливер, СитиЦентр. В 50 метрах охраняемая автостоянка. Середина дома. Комнаты не проходные! Узаконенное электроотопление. При ремонте была заменена вся проводка, автоматы отдельно на каждые комнаты и на отопление. Окна все пластиковые, балкон тоже. Дорогой кондиционер. Охранная сигнализация. Газовая колонка(горячая вода есть всегда). Бронедверь. Встроенная мебель и техника остается. Без долгов и прописанных. Не сдаётся. В помощи с продажей не нуждаюсь!!!

власник
Продам 2х комнатную ЦЕНТР!

АН Предлагает продажу трехкомнатной квартиры, 3/5,середина дома по ул. Соборная ( район Поликлиники) Поменяны окна, канализация, комнаты все раздельные! Все рядом! Более детальнее все по телефону! Реальному покупателю Торг! Звоните, Посмотрим!

АН Продажа трехкомнатной квартиры Центр ул. Соборная

Дослідити місцевість

Географія Павлоград