Без коміссії! Вул. Севастопольська 15/29. Теплий цегляний будинок з високими стелями. Квартира у хорошому житловому стані, 4/5 поверх, загалдев площа 80,7кв.м, три кімнати площею 50,7 кв.м, простора кухня 12,5кв.м. В квартира двостороння і має два балкони. Вдале місцерозташування, поряд є зупинки транспорту, магазини, школи, дитячі садочки, парк партизанської слави, до метро Бориспільська 10 хвилин транспортом

Севастопольська вул., 15/29

Севастопольська 15/29. 3 поверх. Сталінка. Загальна: 61 м.кв./27/8 Лічильники на свет, газ, воду. Ремонт, роздільні кімнати, вбудовані меблі, кухня, техніка, Поряд парк, ринок, магазини, школи, садочки, ЖД станція, Парк Партизанськоі Слави. Все необхідне для життя. Бомбосховище після ремонту, з туалетом та душем.

Севастопольська вул., 15/29

власник. Доглянута, світла, по периметру вся утеплена, охайна, МПВікна, решітки, нова проводка столярка та сантехніка, нова підлога, вирівняні стіни, залишається все оздоблення, лічильники на воду, електроенергію та газ, також лічильник в будинку на опалення, постійно гаряча вода, великі вікна, високі стелі 3 м., в двох кімнатах дуже гарні кришталеві люстри. Три розкладні дивани, робочий стіл, обідній стіл з стільцями натуральне дерево, дуже зручні великі вбудовані шафи в кімнатах, в коридорі шаф-купе та клодова, на кухні газова поверхня та духовка-електро, пральна машинка, холодильник. залишається все що на фото. тихий зелений спальний р-н, поруч маркети, 2 школи, садочки, парки, парк партизанської слави. зручне транспортне сполучення. одразу в парадному нове укриття після ремонту з усім необхідним.

без комісії сталінка 3х кв Севастопольська 13 нова дарниця, власник
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ!!! Ви мрієте про простору 3-кімнатну квартиру в тихому зеленому районі Києва, Пропоную подивитися сталінку на Вул. Севастопольській 15, 4 поверх, 84 м, стелі 3.05 м, узаконене перепланування, хол, три окремі кімнати, кухня 12,5 м, 2 засклені балкони, велика ванна кімната. Класичний ремонт 2011 року зі зміною всієї електропроводки, труб, радіаторів, підлога плитка, стіни під фарбування, Сучасна газова поверхня та електродуховка, посудомийна, мікрохвильова піч, витяжка, 2хкамерний холодильник. Гаряча вода завжди, у нас газова колонка! У кожній кімнаті кондиціонери, 3 телевізори, зручні шафи купе та стелажі, 2х спальне ліжко та диван, що розкладається на спальне місце 180х200. Тихий двір із можливістю паркування. Позруч Дарницький вокзал, парк, магазин, ліцей, кафе. Представник власника без комісії для покупця 830часов 00 уе , Торг. 06******58 все месенджери

Чудова 3х-кімнатна  сталінка вул. Севастопольська 15, 84 м

Нова Дарниця. Однокімнатна вул. Севастопольська, 17. Косметичний ремонт. Продаж з меблями та технікою. Тепла квартира в затишному місці з прекрасним краєвидом біля Парку Партизанська Слава, сосновий ліс з озерами. Підїзд з пандусом, два нові ліфти. Гарні сусіді. Тамбур. Поруч садочки, школи, ринок, продуктові магазини. Метро Червоний Хутір, Бориспільська, Позняки, Харківська - 15 хвилин транспортом. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-969-909-LX.

Нова Дарниця Однокімнатна вул Севастопольська 17

Продам 2-х. кімнатну квартиру за адресою вул. Севастопольська 18, Дарницький р-н. Квартира: • Розташована на 4 поверсі. • Площа: 42/28/6 • Планування: 2 кімнати(одна прохідна). Прохідна кімната(17.4 м2) з балконом(2.4 м2) та окрема спальня(10.4 м2), гардероб(1.9 м2). Сан вузол обєднаний(2.9 м2). • Квартира під ремонт, але при необхідності можна заїхати та жити. • Встановлені лічильники на холодну та гарячу воду(також встановлений водонагрівач), газ та електроенергію. • Квартира укомплектована всією необхідною мебелью та технікою. • Гарні сусіди. Будинок: • 5-ти поверховий, цегляний будинок дуже теплий. • Охайний, чистий підїзд. • Тихий, зелений двір. Інфраструктура: • Поруч багато дитячих та спорт майданчиків. • 5 хвилин пішки до зупинки маршруток і трамваїв. • 15 хвилин на транспорті до метро Харківська. • 15 хвилин пішки до Парку Партизанської Слави. • Через дорогу 2 школи. • До магазина АТБ 5 хвилин пішки Дзвоніть, пишіть, запрошую на перегляди!

Продам 2-х к. квартиру цегляний будинок Севастопольська 18 Дарницький

Житлові комплекси у Київ