Кирпичный дом, состояние от строителей, шикарная планировка, газовый котел, охрана.

Сахарова, 5

Продаю 2х ком квартиру в Элитном комплексе на ул.Сахарова.В квартире выполнен качественный ремонт в светлых тонах -большая кухня.Квартира продаётся с мебелью и техникой .Есть гардеробная . Квартира продаётся по переуступке .Показ оперативный.

Сахарова, 3в

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира в новом современном жилом комплексе Чайка Люкс. Чайка Люкс – это четырехэтажный жилой дом с лифтом, 5 квартир на этаже, улучшенные парадные, закрытая территория без автомобилей, накрытые парко места, спортивная площадка, авторский ландшафтный дизайн, зона барбекю. Квартира двухсторонняя, все стены и перегородки из красного кирпича. Очень удобная и комфортная планировка комнат. Газовое автономное отопление в каждой квартире. Владельцы квартиры заказывали дизайнерский проект и передадут его новым владельцам. Также можно приобрести за отдельную плату кладовку возле квартиры и накрытое парковочное место. Эта квартира идеальна для проживания.

Сахарова, 52в
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1-кімнатна квартира в ЖК 54 Перлина. Розташована на 3 поверсі 24-поверхового будинку. Загальна площа 42 м2. Розпланована на спальню, кухню, гардеробну,. У квартирі виконано сучасний якісний ремонт. Укомплектована побутовою технікою, меблями. Квартира нова, світла. Вид з квартири - на гарний, зеленій, затишний, двір. ID 212885054

Сахарова вулиця, 3Г

Продається чудова 2-кімнатна квартира з переплануванням. Кухня збільшена до 19 кв.м (що дає можливість використовувати кухню як студію-вітальню) і має вихід на балкон з чудовим видом на море. Санвузол площею до 5 кв.м, дві окремі спальні кімнати та окремий гардероб. Квартира виконана в світлих тонах з дизайнерським акцентом. Встановлено лічильник на опалення. Радіатори замінені на більш потужні. Зроблений дорогий і якісний ремонт, іспанська плитка, водостійкий німецький ламінат, антіалергенні бельгійські шпалери, декоративна штукатурка "Персія". На кухні стеля виконана з гіпсокартону в парячому стилі з підсвіткою по контуру. У всіх інших зонах встановлені парячі натяжні стелі, в усіх нішах - світлодіодна підсвітка. У кухні та санвузлі встановлені теплі підлоги. В санвузлі є ванна, підвісний унітаз, гігієнічний душ, декоративна підсвітка під ванною та над унітазом. Багато розеток, освітлення та підсвітки в усіх необхідних місцях, а електрощит спроектовано з можливістю підключення квартири до джерела резервного живлення. ВАЖЛИВО - комплекс обладнаний генераторами, укриттями, резервними системами водо- та енергопостачання, що забезпечує вашій сімї надійність та безпеку навіть у надзвичайних ситуаціях. Дахова котельня гарантує надійне та ефективне опалення. Двір закритий від сторонніх і перебуває під надійним цілодобовим охороном та відеоспостереженням. На території комплексу є кафе, магазини, аптеки, салони, дитячі центри розвитку. Розвинута інфраструктура - у пішій доступності супермаркети, ринок "Початок", школи, дитячі садочки, зупинки громадського транспорту, до моря 10 хвилин на автомобілі. Дзвоніть. З задоволенням організуємо показ обєкту в зручний час

Академіка Сахарова, 3

2-комн. квартира в ЖК "20-я Жемчужина", по улице Сахарова на втором этаже. Добротный, качественный ремонт делали для себя. Общая площадь - 67 м2. Вся мебель сделана под заказ ,бытовая техника фирмы Бош,по всей квартире разведены теплые полы, установлен большой кондиционер. Две комнаты, кухня - 12 м2, две гардеробные. Квартира укомплектована мебелью и техникой. На данный момент квартира свободна. В квартире все остается,вам останеться только завести свои личные вещи. Магазины, рынок "Початок" в 5-7 минутах ходьбы. До ближайшей школы и детского садика - минут 10. Звоните! Оперативно договоримся на показ! Код 305766

Сахарова, 3а

В продаже шикарная однокомнатная квартира с дизайнерским ремонтом. Никто не жил.

можливий продаж по єОселя
сахарова, 3Д

Представляємо вашій увазі затишну однокімнатну квартиру у селищі Котовського. ЖК "Сорок Сьома Жемчужина" (47 Жемчужина) на вулиці Сахарова (перехрестя з Висоцького). ПІДХОДИТЬ ПІД ПРОГРАМУ ЄОСЕЛЯ 3% і 7% (для ветеранів війни, учасників бойових дій, осіб із інвалідністю в результаті війни та членів їх сімей). Вас чекає простора кухня-вітальня, комфортна спальня, гардеробна і санвузол з душем. У квартирі зроблений якісний ремонт у світлих тонах, обладнана необхідними меблями та технікою. Комплекс обладнаний генераторами, укриттями, резервними системами водо- та енергопостачання, що забезпечує вашій сімї надійність та безпеку навіть у надзвичайних ситуаціях. Двір закритий від посторонніх і знаходиться під надійним цілодобовим охоронним контролем та відеоспостереженням. На території комплексу є кафе, магазини, аптеки, салони, дитячі центри розвитку. Розвинута інфраструктура - у пішій доступності супермаркети, ринок "Початок", школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту, до моря 10 хвилин на автомобілі. Якщо ви шукаєте щось особливе та мрієте про комфортне життя - дайте собі цей шанс. Зателефонуйте нам прямо зараз! Код обєкта: 324070

можливий продаж по єОселя
Сахарова, 3в

Квартиру можна придбати за програмою еОселя. 2-кімнатна квартира з євроремонтом на 3/25поверхового , Сахарова/59 Перлина. У квартирі зроблено капітальний ремонт. У вартість входять вбудована мебля та побутова техніка. Ремонт продуманий до дрібниць. Закрита, територія з відеоспостереженням, цілодобова охорона. Гарна транспортна розвязка. Поруч дві школи, садок, супермаркети, ринок, парк,остановка.

Академика Сахарова, 3е

Шикарная двухкомнатная квартира с большой кухней- гостиной. С прекрасным видом на море. Панорамное остекление.

можливий продаж по єОселя
Сахарова, 35А

ЖК 54-я Жемчужина ул.Сахарова. Закрытая охраняемая территория, вся инфраструктура в пешей доступности. Хорошая транспортная развязка. Квартира с капитальным ремонтом , продаётся с мебелью и бытовой техникой .

Сахарова, 3г

59 Жемчужина Жилой комплекс находится в квартале европейского типа, концепция которого продумана до мелочей. Магазины, зоны отдаха и занятий спортом, детские развивающие и развлекательные площадки. Дом сдан, продажа по переуступке.

Сахарова, 3д

В продаже 1-но комнатная квартира в ЖК Кадор 59 Жемчужина. С ремонтом с балконом со спальне, боковой вид на море.

Сахарова, 3е

Продам 1-к квартиру в ЖК 59 жемчужина. Квартира с капитальным ремонтом, встроенной кухней, плита, вытяжка, посудомойка, холодильник, духовка. Дом расположен на закрытой территории, видео наблюдение, паркинг, зоны отдыха, детские площадки ,магазины и многое другое для комфортного проживания. Возможно по программе Э- Оселя! Оперативный показ. Звоните! Покупайте!

можливий продаж по єОселя
Ак. Сахарова, 3е

В продаже шикарная однокомнатная квартира. Находится на 2ом этаже

можливий продаж по єОселя
Сахарова, 3Е

В продаже шикарная однокомнатная квартира с евроремонтом.

можливий продаж по єОселя
Сахарова, 3Б

Продам двохкімнатну квартиру в 47 Перлині на вул. Сахарова. Квартира загальною площєю 63,7 м2. Встановлено тепловий лічильник на опалення. В квартирі зроблен якісний ремонт з дорогих матеріалів. Усі меблі зроблені на замовлення. Санвузел спільний, у санузлі тепла підлога. бойлер, пральна машина з сушкою LG. Кухонна побутова техніка (посудомийна машина Bosch, поверхність, духова шафа, витяжка Gorenje. холодильник, мікрохвильова пічь Samsung) . Усі меблі та побутова техніка залишаються. Можлий продаж по державним програмам.

Сахарова вул., 3В

В продаже квартира в 47 Жемчужине Кадор на Поселке Котовского на 17 этаже. Квартира после капитального евроремонта никто не жил. Натяжные потолки, освещение, в прихожей плитка в комнатах ламинат на стенах обои. Выходы под кондиционе, разетки все устоновлено. На кухне фартух- кухня не устоновлена. Звоните всё расскажу покажу.

Сахарова вул., 3 в

Краща пропозиція! Пропонується до продажу квартира студійного типу в новому цегляному комплексі по вул. Сахарова. У квартирі частково розпочато ремонт: встановлено нові двері в санвузол, проведено розведення електрики по квартирі та на балконі, балкон засклено, передбачено та встановлено розведення під кондиціонер, встановлено додаткову секцію радіаторів на балконі. Житловий комплекс закритого типу, прибудинкова територія, що охороняється, велика зона відпочинку і дитячого майданчика. У кроковій доступності все, що потрібно для комфортного проживання.Ціна 18 тисяч!т.0960413411 Яна

Сахарова, 62

Пропонується до продажу 2-кімнатна квартира з видом на море в житловому комплексі від «Kadorr Group». Стан квартири під чистове оздоблення, що дозволить Вам виконати ремонт за своїм дизайном. Світла і найголовніше – затишна! Упорядкована та озеленена, а головне закрита прибудинкова територія з дитячими майданчиками. Система охорони та відеоспостереження, європейський підхід до якості будівництва та експлуатації. Поруч є все для комфортного проживання: школи, дитячі садки, супермаркети, паркування. Хороша пропозиція для себе чи під бізнес – можна здавати в оренду у будь-яку пору року та отримувати високий дохід. Телефонуйте і ми організуємо презентацію у зручний час!

Сахарова, 3г

Продам 1 км. квартиру в 59 Жемчужине на ул. Сахарова. В квартире выполнен качественный, дизайнерский ремонт из дорогостоящих материалов. Установлена мебель и техника. Расположена на 15 этаже 25 этажного дома. Есть большой балкон. Звоните , организуем быстрый показ.

Сахарова вул., 3Е

Продам 2 комнатную квартиру в новом, сданном доме жк Чайка, ул. Ак. Сахарова, 8/10, дом из красного кирпича. Общая площадь 52.13 кв.м., кухня 13,9 кв.м. Состояние от строителей. Была сделана улучшенная планировка на этапе строительства. Полная автономия. Установлен 2-х контурный котел. Есть балкон. Вид из окон во двор. Закрытая придомовая территория. Подходит под программу Еоселя. СПС на руках. Цена 35.500 у.е.

СРОЧНО. ЕОСЕЛЯ. Продам квартиру 52.13 кв.м., 8/10,  новый дом жк Чайка

В продаже 1 комнатная квартира в новом комплексе по ул. Сахарова ЖК "Эко Соларис"! В квартире частично начат ремонт: установлена новая дверь в санузел, произведена разводка электричества по квартире и на балконе, балкон застеклен, предусмотрена и установлена разводка под кондиционер, установлена дополнительная секция радиаторов на балконе. Жилой комплекс закрытого типа , охраняемая придомовая территория , большая зона отдыха и детской площадки. В шаговой доступности все что нужно для комфортного проживания. Лучшее предложение!

1-комн. ЖК "Эко Соларис". Дом сдан. Срочная продажа!

В продаже однокомнатная квартира в 59 Жемчужине на Сахарова. Дом сдан в эксплуатацию. Общая площадь 44метр, кухня и отдельная комната с выходом на балкон. Квартира расположена на 2-ом этаже. Закрытая охраняемая территория, есть видеонаблюдение. Развитая инфраструктура, удобная транспортная развязка.

1 комнатная в 59й Жемчужине по супер цене!
123...6
1 - 24 з 138 результатів

Географія Крижанівка