Продається 3-кімнатна квартира загальною площею 69,8 м2 повністю готова до проживання (з меблями та побутовою технікою) в р-ні Канада за вул. Самчука Уласа. Код квартири - #24265883 • 3 поверх з 6; • вторинний житловий фонд; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • з меблями; • ремонт. У квартирі підключені всі лічильники та комунікації (вода, каналізація, газ, електрика), індивідуальне опалення дозволить економити в опалювальний період, зроблений якісний ремонт та сучасний дизайн інтер’єру. Затишна квартира має функціональне планування: окремі мебльовані кімнати (спальну, дитячу, вітальню) з міжкімнатними дверима, кухню площею 8,9 м2 з вбудованими меблями та кухонною технікою, засклений балкон, санвузол роздільний з ванною кімнатою. За додаткову плату можна купити гараж, ціна гаража 10 000 $. Щоб дізнатись деталі та домовитись про огляд, телефонуйте за вказаним номером.

Самчука Уласа, 31

БЕЗ КОМІСІЇ АГЕНЦІЇ! Пропонуємо Вашій увазі квартиру на Східному масиві по вул. У. Самчука. Надійний будинок цегляної забудови. Квартира просторого та функціонального планування, площа 102 м кв., знаходиться на 6 поверсі 6 поверхового будинку (без ліфта). Чотири окремі кімнати з виглядом на дві сторони, містка кухня та роздільний санвузол, два балкони, один з яких засклений. Встановлено якісні металопластикові вікна, у вітальні великі панорамні, які забезпечують комфортне природне освітлення. Квартира затишна, готова для проживання. Опалення індивідуальне, зроблена тепла підлога. Підлогове покриття: керамічна плитка та паркет. Спокійний двір, гарно облаштована прибудинкова територія. Зручне місцерозташування, в пішій ході центральна частина міста, а також зупинка громадського транспорту.

Уласа Самчука, 32

Ексклюзив… Пропонуємо квартиру в цегляному обжитому будинку на зручному другому поверсі. Індивідуальне опалення. Ремонт. Квартира має простору засклену лоджію. Кладова між поверхами. Продаж з усіма меблями та технікою. Ключі в агенції. Огляд в зручний Вам час. Телефонуйте.

Самчука У. вул., 3а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ID: 2 589 280 Пропонується на продаж чотирикімнатна квартира з готовим ремонтом. Встановлено індивідуальне опалення. Великі просторі кімнати, зі спальними місцями. Квартира продається майже з усіма меблями що на фото. Зі спальної кімнати та кухні вихід на лоджію, нова затишна кухня, роздільний с/в. Квартира повністю готова для проживання. Поруч школа, садочок, магазини. Загальна площа 96 кв. м. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-589-280-DR.

Самчука, 1, Старый парк, Тернополь, Тернопольская 100000.0 USD

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль