Продається приміщення в центрі Кропивницького, за кафе "Максим", вул. Преображенська 17/65 Загальна площа 85 м2: коридор, великий хол, санвузол, дві кімнати і кухня. Знаходиться на другому поверсі двоповерхового будинку. Є усі комунікації, центральне опалення відрізано. Можливий продаж як для житлового, так і для нежитлового призначення.

Преображенська вул., 17

Продається 2-к квартира в центральній частині міста Кропивницький по вулиці Преображенській, площа Богдана Хмельницького. Червона лінія. Ідеальна локація під ваш омріяний бізнес. До центральної площі 10 хвилин пішки. До McDonalds 3 хвилини. - Автономне газове опалення - Загальна площа - 44 кВ - Не кутова, дуже тепла - Відмінне розташування будинку - Санвузол розділений - Звичайний житловий стан - Висота стелі 2,7 - Будинок розташований по червоній лінії - Чистий підїзд, 3 квартири на поверсі Пропозиція від агенції нерухомості - "ЕГІДА" Фахівець з питань нерухомості - Фатєєва Ольга 066 416 48 36

Преображенська, 6

Продам двокімнатну квартиру район центр вул. Преображенська (напроти Сільпо) + Квартира здана розташована на 3 поверсі + Є тамбур на дві квартири + Індивідуальне газове опалення + В квартирі зроблено ремонт + Всі меблі та техніка залишаються (пральна машина, дві шафи купе, двоспальне ліжко, вбудована кухня) + Є балкон і лоджія (заскелені пластиком) + Вся інфраструктура поруч ( школа, садок, центр міста, Макдональдс, супермаркет, зупинки) + Ідеальна квартира для отримання додаткового доходу - під оренду. + Комісію агенції нерухомості сплачує власник Частину коштів від своєї комісії перераховую ЗСУ

Преображенська, 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Власник. Продам чудову простору 3кімнатну квартиру під ремонт у центрі Кропивницького. Район Набережної по вул. Преображенська. чудовий вигляд на місто. Частково мебльована. 3 окремі кімнати, кухня, балкон, лоджія, туалет і ванна. Квартира утеплена, централізоване опалення. Є бойлер. Балкон і лоджія засклені. Зручна транспортна розвязка, все поруч.

власник
Продаж 3кімнатної квартири, Кіровоград (Кропивницький) під ремонт!

Продаж 2 кімнатної квартири у самому Центрі міста, вулиця Преображенська. Квартира загальною площею 48,5м кВ, кухня 8м кВ. Поверх 9/9(є технічний поверх). Опалення автономне газове. Квартира з ремонтом, встановлені якісні м/п вікна, заміна вся проводка та сантехніка. Квартира не кутова, утеплена. Гарний вид з вікна на місто. Є кладова на поверсі. Більше інформації за телефоном.

Продам 2кімн квартиру на Преображенській

Квартира не кутова, м/п вікна і лоджия, АГВ. Ззовні утеплена. Якісний ремонт. Залишаються вбудовані меблі і техніка. Гарне місце розташування, вулиця Преображенська.

Продам 2-во кімнатну квартиру,  р-н Центр

Продається однокімнатна квартира в приватному секторі, вул Преображенська, в самому центрі міста, будинок цегляний. Поряд є все, базарчик, магазини, маршрутки. Є вїзд для вашего авто, порядні та чемні сусіди. В квартирі є все для зручного проживання, велика кімната, простора прихожа, кухня, санвузол, центральна каналізація, газове індивідуальне опалення, всі лічильники присутні. Стан житловий але потребує косметичного стану. Також на подвірї є хоз.приміщення. приміщення. Пропозиція від агенції нерухомості.

Однокімнатна квартира, центр міста! вул.Преображенська.

Продаж 3х кімнатної квартири в самому центрі нашого міста біля площі Богдана Хмельницького на вулиці Преображенській біля річки Інгул. Тихий, спокійний, зелений, затишний двір з дитячим майданчиком. Квартира в блочному будинку, чистий підʼїзд, привітні сусіди. Знаходиться на 7 поверсі/9 поверхового будинку. Не кутова. Металопластикові вікна. Загальна площа 67 м2. Планування: три роздільні просторі кімнати, кухня 10 м2, коридор, роздільний санвузол, балкон, лоджія. Поряд з будинком Ви знайдете все необхідне для комфортного проживання: супермаркети, кавярні, місця для прогулянок, школи, садочки, розвинена інфраструктура. Також вигідна пропозиція для орендного бізнесу, можна здавати квартиру по вигідній ціні та отримувати постійний дохід. Телефонуйте, запрошуємо Вас на перегляд квартири!

Продаж 3х кімнатної квартири в центрі міста Кропивницького!

Житлові комплекси у Кропивницький

Географія Кропивницький