Продається приміщення в центрі Кропивницького, за кафе "Максим", вул. Преображенська 17/65 Загальна площа 85 м2: коридор, великий хол, санвузол, дві кімнати і кухня. Знаходиться на другому поверсі двоповерхового будинку. Є усі комунікації, центральне опалення відрізано. Можливий продаж як для житлового, так і для нежитлового призначення.

Преображенська вул., 17

Продаж 3-ьох кімнатної квартири по вулиці Преображенська. Загальна площа квартири складає 63 м2; Житлова площа - 39 м2; Квартира знаходиться на 5 поверсі 5 поверхівки; Всі кімнати окремі - не прохідні; Є автономне газове опалення - дуже вигідно в наш час; Балкон та лоджія засклені м/п вікнами; Сан/вузол роздільний; Стан квартири простий - задовільний; Є кладова в квартирі. Поруч є садочки, школа, супермаркети, зупинка транспортного таксі, дитяча обласна лікарня!до центру 10 хвилин! Телефонуйте та записуйтесь на перегляди в зручний для Вас час. З повагою Агенція Нерухомості, Ваш ріелтор Дарина

Продаж 3 кімнатної квартири вулиця Преображенська

Продаж 3х кімнатної квартири в самому центрі нашого міста біля площі Богдана Хмельницького на вулиці Преображенській біля річки Інгул. Тихий, спокійний, зелений, затишний двір з дитячим майданчиком. Квартира в блочному будинку, чистий підʼїзд, привітні сусіди. Знаходиться на 7 поверсі/9 поверхового будинку. Не кутова. Металопластикові вікна. Загальна площа 67 м2. Планування: три роздільні просторі кімнати, кухня 10 м2, коридор, роздільний санвузол, балкон, лоджія. Поряд з будинком Ви знайдете все необхідне для комфортного проживання: супермаркети, кавярні, місця для прогулянок, школи, садочки, розвинена інфраструктура. Також вигідна пропозиція для орендного бізнесу, можна здавати квартиру по вигідній ціні та отримувати постійний дохід. Телефонуйте, запрошуємо Вас на перегляд квартири!

Продаж 3х кімнатної квартири в центрі міста Кропивницького!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Власник. Продам чудову простору 3кімнатну квартиру під ремонт у центрі Кропивницького. Район Набережної по вул. Преображенська. чудовий вигляд на місто. Частково мебльована. 3 окремі кімнати, кухня, балкон, лоджія, туалет і ванна. Квартира утеплена, централізоване опалення. Є бойлер. Балкон і лоджія засклені. Зручна транспортна розвязка, все поруч.

власник
Продаж 3кімнатної квартири, Кіровоград (Кропивницький) під ремонт!

Житлові комплекси у Кропивницький

Географія Кропивницький