В продажу затишна однокімнатна квартира в новому будинку за залізничним вокзалом, по вулиці Попова. - Загальна площа 41 м2, велика, з панорамними вікнами кухня 12 м2, просторий санвузол. - Квартира з вбудованими меблями на кухні, в передпокої та кімнаті, має індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел). - Найнижча ціна за подібне житло по місту, документи в повному порядку, прописаних та боргів немає. Щоб домовитись про перегляд, завчасно дзвоніть на вказаний номер.

Попова вул., 31В

Двухкомнатная квартира площадью 56,7 квадратных метров в кирпичном доме (8/10), не угловая, с хорошей планировкой, ремонтом мебелью и индивидуальным газовым отоплением на улице Попова! Особенности предлагаемого объекта: Кирпичный дом. Панорамный этаж. Внешнее утепление. Квартира двусторонняя, с очень рациональной планировкой: две изолированные комнаты (17 м2 и 11,7 м2), раздельный санузел, просторный коридор, кухня 12 м2 с выходом на остеклённый балкон. Ремонт. Укомплектована мебелью и бытовой техникой. Индивидуальное газовое отопление. Счётчики учёта потребления воды, газа, электроэнергии. Придомовая территория с детской площадкой и местом для парковки. Непосредственно в доме есть магазин. Рядом с домом остановка общественного транспорта. Свободна. Зарегистрированных нет. Один собственник. Звоните, чтобы узнать подробности и договориться о просмотре. P.S. У потенциального покупателя дополнительно есть возможность приобретения подвала в этом же доме (отдельный объект).

можливий продаж по єОселя
Попова вул., 31б

Продаж 2 кімнатної квартири АВТОНОМНЕ опалення Продається зі всіма меблями та технікою . Дім побудовано 2014 році. - дві окремі спальні - велика кухня 16 м кв. - роздільний санвузол - лічильники на газ, воду, електроенергію Квартира знаходиться на 7-му поверсі, 10-ти поверхового цегляного будинку. Гарне двухстороннє планування. В подвір"ї є ігровий дитячий майданчик, також пакро-місця для авто. Поряд з будинком знаходиться зупинка громадського транспорту. АН "Прайд Групп" Світлана (нуль93) 498-29-85

Попова вул., 31б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміново! Найнижча цінова пропозиція! Продаж 1 кімнатної квартири з автономним опаленням за залізничним вокзалом. Розташована на 9 поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Загальна площа 41м2, кухня 13м2, кімната 18м2, санвузол спільний. Квартира дуже тепла, суха, не кутова. Встановлений двоконтурний газовий котел, лічильники на воду, світло та газ. Проблем з прописаними немає. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном

Попова улица, 31В, Старая Подусовка, Чернигов, Черниговская 33000.0 USD

Сучасна однокімнатна квартира з автономним опаленням в Чернігові по вулиці Попова. Площа 41,5м ² ,кухня з панорамними вікнами 13,5 м ². Квартина укомплектована технікою та меблями . Залишається вбудована кухня та шафа в коридорі, кондиціонер. Світла ,тепла ,затішна . Відмінний варіант для тих ,хто не планує найближчим часом робити ремонт. Просто купуй ,заходь та живи . Розглянемо продаж за програмою єВідновлення та єОселя. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 09******52 або особистим повідомленням Viber, Telegram, Messenger.

1 к.кв.новобуд.Техніка , меблі.

Географія Чернігів