Простора 1к. квартира з ремонтом на 80%, вул. Пожарського (Мелетія Смотрицького), 70. Троєщина. ТРЦ Район. Продається простора, дуже світла та тепла квартира за адресою Деснянський район, Троєщина, вул. Пожарського, 70. Клубний будинок „Лайтхаус“. * Панорамні вікна, утеплений фасад * Якісний ремонт, який робили для себе * Індивідуальне опалення, "тепла" підлога * Чистове оздоблення, міські комунікації * Закрита територія, безкоштовні паркомісця * Дитячий майданчик, зона барбекю Поруч із будинком ТРЦ Район, дитячі садки, школи, супермаркети та відмінна транспортна розвязка. Продаж з переуступки. Будинок ВВЕДЕНО В ЕКСПЛУАТАЦІЮ. Квартира варта Вашої уваги! Продаж для покупця без комісії! Телефонуйте зараз та записуйтесь на перегляд. Ціна 42 000 у.е.

власник
Простора 1к квартира з ремонтом на 80%, вул. Пожарського, 70. Троєщина

Продаж терміновий 3рівневої 3 кімнатної квартири в ЖК «Corner», 88.7/46.3 кв.м., Київ. Тихе місце серед мало висотної забудови,панорамні вікна,закрита територія,місце для паркування,барбекю зона. Поряд річка та парк,зупинки громадського транспорту, ТРЦ. Клубний будинок «Corner» в Києві розташовується в Деснянському районі по сусідству з переважно малоповерховими будинками за адресою вулиця Мелетія Смотрицького (Пожарського), 16Б. До зупинки тролейбусів та автобусів кілька хвилин ходьби. На відстані півкілометра є зупинка швидкісного трамвая. Поблизу розташована школа, дитячі садочки, аптеки і відділення банків. У радіусі кілометра знаходиться торгово-розважальний центр, супермаркети, медичні установи, кафе, кінотеатр і пошта. «Корнер» - клубний будинок, який відноситься до нерухомості комфорт-класу і має три секції висотою від трьох до шести поверхів. Каркас новобудови споруджується з монолітного залізобетону, що забезпечує максимальну міцність і тривалий термін експлуатації. Стіни будинку зводяться з цегли і утеплюються в ході будівництва плитами мінеральної вати. Панорамне скління вікон здійснюється із застосуванням енергоефективних двокамерних склопакетів. Використання технологій енергозбереження гарантує невеликі витрати на оплату комунальних послуг при високому рівні комфорту. Право власності маємо.

власник
Терміновий продаж таунхауза від власника клубний дім «Корнер» Троєщина

Продаж 2 кімнатної квартири в Дніпровському районі за адресою Пожарського 2, 5 поверх/ 5 поверхів, 39.3/15.2/8.5. Кухня- 7.3. Будинок панельний. Квартира після капітального ремонту - замінена вся електропроводка, поштукатурені і вирівняні стіни і стеля, поклеєні світло бежеві шпалери, замінені радіатори, установлені нові пластикові вікна, підлога - паркет. Балкон засклений деревяними рамами. Санвузол і ванна кімната роздільні, облицьовані новою кахельною плиткою. Є кондиціонер. Тихий зелений двір, поряд бульвар Верховної Ради. Всі обєкти інфраструктури знаходяться в пішій доступності, до метро Дарниця 10 хвилин. Поряд магазин Фора, Сільпо, аптеки, банки. Чистий продаж. В квартирі ніхто не прописаний. Документи на квартиру є, занесені в державний реєстр. Власники. З ріелторами не співпрацюємо.

власник
2-кімнатна квартира, вул. Пожарського 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Адреса квартири: м.Київ, вул.Пожарського, 1 (Дарниця). 1-кімн.квартира, 1 поверх 5 поверхового панельного будинку. Загальна площа квартири 28,2 м2, жила - 15,1 м2, площа кухні - 6,7 кв.м. Висота потолка - 2,55 м. Санвузол сумісний. Квартира під капітальний ремонт. Вікна квартири виходять на сторону дороги. Підїзд 4-й. До станції метро "Дарниця" 15 хв. пішки. Неподалік магазини, аптеки, кафе, відділення пошти, Церква, Сквер, бювет, зупинки громадського транспорту. Від власника. Власник - юридична особа.

Продаж 1-к квартири м.Київ, вул.Пожарського, 1  30 000 $