Шукаєте хороший варіант квартири у спальному мікрорайоні міста за вигідною ціною, тому пропонуємо до Вашої уваги хорошу 2к квартиру! Щодо переваг то варто відмітити: – мікрорайон Виставка, вул. П.Мирного; – квадратура 51,6 кв.м. – квартира розташована на 5 поверсі; – роздільний санвузол, велика душова; – великий засклений балкон; – зручне місце розташування; – мінімальне переоформлення! Гарно облаштована прибудинкова територія, тихий та спокійний дворик, є дитячий майданчик, наземна парківка! Хороша інфраструктура: безліч магазинів, супермаркетів, аптек, кав’ярень, поруч дитяча лікарня, навчальні заклади, ресторани, торгово-розважальний центр! Зручна транспортна розв’язка, мобільність у будь-яку точку міста; Варіант квартири, який точно Вам сподобається! Телефонуйте вже зараз! Показ в будь-який час!

Панаса Мирного вул., 26/2

1к Озерна 9/10 поверх 36,8м2 Новобудова. Здана в експлуатацію. Лоджія засклена, індивідуальне опалення. Чорнова штукатурка несучих стін, окрім санвузла і робочої поверхні на кухні. Тихий, «спальний» район в 3 хвилинах ходьби до тролейбусної зупинки. Посилена звукоізоляція та утеплення стін (утеплення пінопластом і мінеральною ватою). Швидкісні безшумні ліфти. Затишний закритий двір з дитячими майданчиками, зонами відпочинку для дорослих та гостьовим паркінгом. Поруч магазини, ТЦ, ліс та озеро. Поблизу дитсадки та школи. Чудове місцерозташування та вид на ТЦ «Агора». Навпроти ТЦ «URBAN STREET»- багатофункціональний комплекс, який поєднав у собі бутіки, критий ринок, триповерховий ринок вуличної їжі, а також простір для відпочинку. Можлива ще переуступка! Будинок зданий в експлуатацію та можливий вже для заселення. Телефонуйте: +380968433131 +380972477242 або пишіть (Viber, WhatsApp). +380968433131

власник
Панаса Мирного вул., 18

Квартира 3 кімнатна Озерна. Продається 3 кімната квартира. Панаса Мирного, . Загальна площа 75,2 кв.м. Кухня 8,3 кв.м. 7 поверх. Дві лоджії засклені. Квадратний хол. Продається по бажанню з меблями.

Панаса Мирного вул., 26/2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Кожен із нас хотів би власну квартиру мрії, це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш, це саме те, що хотіли, шукали, мріяли! Ось для Вас ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні! - ЗДАНИЙ БУДИНОК! - ПЕРША ЛІНІЯ! До Вашої уваги шикарна дворівнева квартира в новобудові, від одного з надійних забудовників міста Будальянс! - Забудовник дуже якісно здійснює будівництво двосекційного будинку з власною територією і розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Квартира розташована на 8-9 поверсі, з шикарними виглядом, французьким балкончиком, панорамнами вікнами. - У квартирі вже є: якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, тепла підлога на кухні, 2 санвузлах, передпокої, встановлений двоконтурний газовий котел, встановлять лічильники газу, електроенергії та холодної води, металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, в підїзди проведуть кабелі інтернету і домофона. - Квартира насправді дуже гарна та простора. - Біля будинку розташована зупинка громадського транспорту, є дитячий майданчик, тренажери, наземна парківка. - Поруч місцеве озеро, де Ви зможете прогулятися з друзями, взявши смачної кави, вийти на ранкову пробіжку чи у сімейному колі відпочити на природі. - Недалеко від будинку відкритий ТРЦ AGORA з супермаркетом «Таврія В», дитячим розважальним комплексом, магазинами техніки, косметики, одягу, ресторани, кафе, салони краси, медичні лабораторії тощо. У пішій доступності розташована школа №28, дитячі садочки. Один з найпопулярніших районів міста, який активно розвивається! Показ в будь-який час! Деталі за телефоном Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Панаса Мирного вул., 24

Кожен із нас хотів би власну квартиру мрії, це має бути особлива, у яку зайдеш і відчуєш, це саме те, що хотіли, шукали, мріяли! Ви одразу знаєте, як і що спланувати, розташувати, адже Ваші фантазії та задуми стають реальністю. Кожен куточок у квартирі для Вас стає рідним! Ось для Вас ексклюзивний варіант квартири, яка може стати в реальності Вашою вже сьогодні. До Вашої уваги шикарна двокімнатна квартира в новобудові, від одного з найкращих забудовників міста Будальянс! Забудовник дуже якісно здійснює будівництво двосекційного будинку з власною територією і розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Квартира розташована на 2 поверсі, з шикарними виглядом, французьким балкончиком, панорамними вікнами. У квартирі вже є: якісна стяжка підлоги, штукатурка стін, тепла підлога на кухні, санвузлі, передпокої, встановлений двоконтурний газовий котел, лічильники газу, електроенергії та холодної води, металопластикові вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом, Квартира насправді дуже гарна та простора, двостороння. Бонус плюс для нового власника велика тераса 51,65 кв.м., яку можна накрити або засклити, цим саме збільшити в рази площу квартири, а в подальшому зробити цікавий дизайн та втілити круті ідеї! Важливо! Тераса документально входить до квартири. Біля будинку розташована зупинка громадського транспорту, наземна парківка , є дитячий майданчик. Недалеко від будинку відкритий ТРЦ AGORA з супермаркетом «Таврія В» з дитячим розважальним комплексом, магазинами техніки, косметики, одягу. У пішій доступності розташована школа 28, дитячі садки. Це ідеальне місце для проживання сімї у перспективному районі міста. Показ в будь-який час! Деталі за номером 0974108573 Леся Кізіцька АН "KIZITSKA STAR HOUSE".

Панаса Мирного вул., 24

🌟Мрія про затишок та краєвид на місто? Зверніть увагу на цю квартиру в ЖК Рівєра! 🌟 Чудова пропозиція на ринку нерухомості! 🏢 ЖК Рівєра, розташований поруч з озером Озерна, пропонує вам ідеальний будинок з усіма комунікаціями. Сусіди вже проживають тут, що створює атмосферу затишку та комфорту. Ця квартира розташована на високому поверсі, забезпечуючи вам чудовий краєвид на місто. Панорамні вікна додають особливого шарму і створюють атмосферу світлості та простору. 🌇 Планування квартири дуже гарне і функціональне. Ви знайдете кімнату з нішею правильної форми, функціональний коридор і з кухні є вихід на балкон. Також встановлений котел, що забезпечить вам комфортне опалення. 🏢 Стіни вже мають чорнову штукатурку, що дозволить вам втілити свої дизайнерські ідеї. 🎨 Розташування будинку є найбільш запитуваним, оскільки поруч знаходяться зупинка громадського транспорту, озеро, школа, садочок і безліч магазинів. Ви зможете насолоджуватися всіма зручностями, не виходячи з меж вашого району. 🏫🏢🏪 І найкраща новина - для вас, як покупця, немає жодних комісій агентства! 💰 Не втрачайте часу, це дійсно вигідна пропозиція! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд! 📞🔑

можливий продаж по єОселя
Панаса Мирного вул., 19А

1к ЖК Адамант 48 кв., м 5/8, на етапі здачі 32000$ + переуступка

Панаса Мирного вул., 1

Продається простора і затишна квартира загальною площею 59,60 кв.м., розташована на 9 поверсі з 10. Ця квартира поєднує в собі комфорт і практичність, створюючи ідеальне місце для життя. Переваги нашої квартири: - Якісний ремонт: Квартира готова до заїзду та проживання, всі меблі та техніка залишаються. Вам не потрібно турбуватися про додаткові витрати на ремонт або облаштування. - Ідеальний стан: У квартирі все продумано до дрібниць, щоб забезпечити максимальний комфорт та зручність. - Роздільний санвузол: Зручність та гігієнічність, є бойлер для безперебійної подачі гарячої води. - Великий двосторонній балкон: Це особлива перевага нашої квартири. Ви можете використовувати його як лаундж зону або місце для домашніх справ. - Збільшена лоджія: Тут облаштована робоча зона, що дозволяє комфортно працювати без зайвих відволікань. - Централізоване опалення: Квартира дуже тепла взимку і прохолодна влітку. За бажанням, можна встановити індивідуальне опалення. - Інфраструктура: У дворі є дитячий майданчик та паркувальна зона. Відповідальна ОСББ забезпечує чистоту та порядок на території. Ця квартира – ідеальне місце для тих, хто цінує комфорт і якість життя. Зручне розташування, продуманий інтерєр і якісний ремонт зроблять ваше життя тут приємним та безтурботним. Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири!

Панаса Мирного вул., 31/3

Продається однокімнатна квартира в новобудові на вулиці Січових Стрільців, розташованій у престижному районі Хмельницького Озерна. Житловий комплекс Grand Royal - це сучасна будівля з усіма необхідними зручностями для комфортного проживання.Загальна площа квартири становить 36 квадратних метрів, що включає простору кухню площею 7.5 квадратних метрів.Будинок зданий,підключені всі комунікації,встановлено газовий двоконтурний котел,лічильники на газ,воду,електрику. Квартира розташована на 7 поверсі 10-поверхового будинку.Також, варто зазначити, що квартира знаходиться в зручному місці розташування - поряд знаходяться магазини, кафе, школи та дитячі садки.Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в елегантному житловому комплексі Grand Royal. Зателефонуйте нам за номером, вказаним нижче, щоб домовитися про перегляд квартири або отримати додаткову інформацію.Не пропустіть свій шанс на придбання цієї квартири.

можливий продаж по єОселя
Січових Стрільців, 4/2

Продаж 1к квартири м. Хмельницький р-н Озерна ЖК Grand Royal поверх 7/10 площа 38м² будинок зданий створено ОСББ тепла підлога по всій квартирі панорамне вікно у кімнаті якісний ремонт є всі меблі і техніка для комфортного проживання переоформлення 8,5%

можливий продаж по єОселя
Панаса Мирного вул., 18/2

Житлові комплекси у Хмельницький

🏢 Шукаєте ідеальну однокімнатну квартиру? Ми маємо для вас вигідну пропозицію! Продається затишна квартира площею 48 кв.м., розташована на другому поверсі ЖК Новий квартал на Озерній. 🛋️ У цій квартирі ви знайдете кухню площею 13 кв.м., де можна зручно готувати та проводити час з родиною. А якісний ремонт з екологічних матеріалів додасть особливий шарм. 🚽 У ванній кімнаті встановлена тепла підлога, що забезпечить вам комфорт під час прохолодних днів. А наявність газового котла гарантує надійне та ефективне опалення. 🏢 Розташування ЖК Новий квартал дуже зручне, зручний доступ до транспорту та інфраструктури. Ви зможете швидко дістатися до магазинів, шкіл, дитячих садків та інших необхідних обєктів. 💼 Це чудовий вибір для молодої сімї або інвестиції. Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири в ЖК Новий квартал! 🏠✨

можливий продаж по єОселя
Панаса Мирного вул., 14/1А

Продам 1-но кімнатну квартиру р-н Озерна вул. пров. П. Мирного 1, площа 43.04/18.73/9.25 м.кв., поверх 3/9, новобудова, монолітний будинок з зовнішнім утепленням, квартира не кутова, одностороння, санвузол, тепла і затишна, з лоджію. Стан після будівельників. На все лічильники, двоконтурний котел. По договору наповнення: вхідні металеві двері; система опалення – котел, розведення, радіатори; засклення лоджії; стяжка; чорнова штукатурка. Будинок на етапі здачі. Ціна 32500$ торг + витрати на переоформлення (переуступка 3%). Пропозиція від представника власника. Покупець комісійних не сплачує. тільки витрати на переоформлення. Показ за попередньою домовленістю пн-пт з 10:00-17:00 (на вихідних показ не можливий)

провулок Панаса Мирного, 1

Продаю!!! р-н Озерна ЖК "Амстердам" вул. Панаса Мирного, 16/4 Новобудова. Будинок на етапі введення в експлуатацію. -Ззовні утеплена. -Обкладена облицювальною цеглою. -Великі панорамні вікна. -Встановлений 2контурний котел. -Є усі лічильники. -Індивідуальне газове опалення. Простора, світла та тепла, завдяки панорамним металопластиковим вікнам з 3камерними енергозберігаючими склопакетами. Однією із переваг ЖК "Амстердам" є благоустрій прибудинкової території (сучасна зона відпочинку, міні-футбольне поле для активних ігор, інтерактивні дитячі майданчики, спортивний майданчик із вуличними тренажерами та гімнастичними снарядами для рухливого способу життя) ЖК облаштований паркінгом , гаражними боксами , гостьовим паркінгом. ⠀Зручне розташування, поруч є всі необхідні магазини, школа та садочок.

Панаса Мирного вул., 16/4

Продається простора 1к квартира в сучасному ЖК «Амстердам» Зручний 6 поверх. Середній поверх - 6.⠀ Квартира має вдале планування з просторою кухнею з панорамними вікнами ,які виходять на східну сторону поруч з озером. ⠀ ☑️Цегляні стіни утеплені та оздоблені облицювальною цеглою; ☑️панорамні металопластикові вікна з трикамерними енергозберігаючими склопакетами; ☑️ індивідуальне опалення (двоконтурний котел); ☑️ чорнове оздоблення, встановлені лічильники на воду, газ та електроенергію; ☑️якісні вхідні двері. ⠀ Інфраструктура: магазини, аптеки, ТЦ «Агора», кафе, ресторан, банк, садочки… Без комісії для покупця!

Панаса Мирного вул., 16/1

В квартирі зроблений свіжий ремонт з дорогих та якісних матеріалів. Тепла підлога на кухні ,с/в,коридорі. Керамограніт (Іспанія),декоративне фарбування стін(нажаль фото не передає ніжності кольору ) Кондиціонер, котел(Німеччина ) Добротні вхідні двері з надійними замками. Міжкімнатні двері потрібно підібрати та поставити самостійно на свій смак. Квартира заслуговує Вашої уваги !

Панаса Мирного, 1

РЕАЛЬНА КВАРТИРА ІД 28994 Продаж двокімнатної квартири з максимально комфортним плануванням - 2 повноцінні кімнати та кухня площею 19.5 кв.м, що прекрасно може виконувати роль кухні-студії. Розташована квартира в будинку хорошого перевіреного забудовника ПлатинумБУД. Всі основні важливі характеристики чудові: - середній 3й поверх, не кутова, тепла та суха квартира в майбутньому - будинок сучасний, побудований за новітніми технологіями з урахуванням комфортних рішень для вас - підземний паркінг, не буде проблем з паркомісцями - опалення індивідуальне газове, що забезпечує максимальну потужність та економію (Забудовник встановлює якісні газові котли). Крім того, прекрасне розташування неподалік відпочинковох зони біля Озера, а також біля всієї потрібної комфортної інфраструктури** При здачі ви отримуєте якісні вхідні двері, двоконтурний газовий котел, лічильники на всі комунікації, штукатурку стін та розведення електрики. Будинок на етапі здачі, завершувальні роботи. Щоб оглянути - телефонуйте, домовимось* Також, можете звертатись на вайбер/телеграм Інстаграм tetyana.kotokk Відеоогляди tiktok - rieltor.tanya або за хештегом #котокрієлтор

Панаса Мирного вул., 9

Продається чудова 2 кім квартира. Біля Озера, поруч зупинка. Зроблено дизайнерський ремонт. Одна із кращих новобудов. Панорамні вікна, вид на місто. Детальна інформація по телефону

Панаса Мирного вул., 16/1

ЖК Рівєра - ваша найкраща можливість на ринку нерухомості! 💥 🏢 Цей будинок розташований поруч з чарівним озером , що додає особливого шарму вашому життю. Забудова вже завершена, тому ви можете насолоджуватися всіма комунікаціями без зайвих турбот. 🌇 Ваша квартира знаходиться на високому поверсі, що дарує вам чудовий панорамний краєвид на місто. А завдяки панорамним вікнам, ви будете насолоджуватися цим видом у будь-яку погоду. 🏠 Внутрішнє планування квартири вражає своєю функціональністю. Ви знайдете кімнату з нішею, яка має правильну форму, що дозволяє максимально ефективно використовувати простір. Коридор також розрахований з урахуванням вашої зручності. А з кухні у вас є вихід на балкон, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям і краєвидом. 🔥 Крім того, в квартирі вже встановлений котел, що забезпечує ваш комфорт у будь-яку пору року. І не турбуйтеся про стіни - чорнова штукатурка вже зроблена, тож ви можете відразу розпочинати оздоблення під свій смак. 📍 Розташування цього будинку - одне з найбільш запитуваних. Ви маєте зупинку громадського транспорту, озеро, школу, садочок і безліч магазинів у вашому безпосередньому доступі. Ви зможете насолоджуватися усіма перевагами міського життя, не витрачаючи час на довгі дороги. 🆓 І найкраща новина - для вас, як покупця, немає жодних комісійних! Ви отримуєте всі переваги цієї пропозиції без додаткових витрат. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири в ЖК Рівєра! Запишіться на перегляд вже сьогодні!

Панаса Мирного вул., 19А

Продам однокімнатну квартиру на Озерній. Зручний середній поверх. Квартира має гарний косметичний стан. Стіни та стеля вирівнені. Роздільний санвузол, обліцований сучасною плиткою. Кухня квадратна 8.8м2 з виходом (дерев*яний в гарному стані) на балкон засклений металопластиком. Кімната простора 17м2, встановлено металопластикове вікно. Встановлені сучасні міжкімнатні двері, та броньовані вхідні. Квартира утеплена ззовні, не кутова. На поверсі продається, ще одна квартира аналог цієї. Хороший варіант під оренду, або в кого є літні батьки, що потребують догляду. Хороше розташування будинку. Поряд школа, садочок, озеро та зелена зона.

Панаса Мирного вул., 21/3

Продається затишна однокімнатна квартира в самому серці сучасного житлового комплексу "Амстердам"! Розташована на другому поверсі, квартира не кутова, що гарантує тишу та комфорт. Вікна з обох кімнат та кухні виходять на південну сторону, даруючи вам тепло та світло протягом всього дня. Панорамні вікна візуально розширюють простір та дарують мальовничі краєвиди. Підїзд має два виходи, що робить ваше життя ще зручнішим. Загальна площа квартири складає 49 квадратних метрів, що робить її ідеальною як для самотніх людей, так і для невеликих сімей. ЖК "Амстердам" - це сучасний комплекс з розвиненою інфраструктурою: Дитячі майданчики та зони відпочинку Спортивні майданчики Магазини Кафе Салони краси Аптеки І багато іншого Зручне транспортне сполучення з усіма районами міста. Не зволікайте, телефонуйте вже зараз, щоб дізнатися більше та записатися на перегляд! Вікторія 0969017041

Панаса Мирного вул., 16/2

Плануєш розширитисвої свої квадратні метри? Пропонуємо 2к квартиру з гарним видом на місто. МАКСИМУМ ВНУТРІШНІХ РОБІТ Є ВІДТЕРМІНУВАННЯ

Панаса Мирного вул., 14

Продаж просторої 1к квартири на Озерній -забудовник Будальянс -індивідуальне опалення -не кутова -панорамний вигляд з кухні -унікальне планування ,2 вікна в кімнаті ,є можливість перепланування -закритий двір -зручне місцерозташування,поруч все необхідне для життя ,зупинка громадського транспорту,магазини,ТЦ ...

Панаса Мирного вул., 20/2

Продаж 1к квартири Район Озерна, ЖК "АДАМАНТ" 48кв.м вільного планування будинок на етапі здачі, поверх 7 з 8-поверхового будинку; є лічильники розводка світла, газ, вода є вже в будинку, встановлений котел,

Панаса Мирного вул., 1

В продажу 3к квартира, яка знаходиться в районі Озерної, вул. Панаса Мирного, біля кінцевої зупинки. Будинок нового планування, 1992 року. Квартира утеплена зовні. В квартирі 10 років назад робився капітальний ремонт, наразі потребує легкої косметики. В квартирі залишаються всі меблі, вмонтовані посудомийка та холодильник, бойлер, кондиціонер. Над квартирою є повноцінний техповерх, облаштований під комірку. Все, як на фото! Оформлення 2%. Без комісії для покупця! Телефонуйте та домовляйтесь на перегляд! Квартира, дійсно вартує Вашої уваги

Панаса Мирного вул., 30
1 - 24 з 226 результатів

Географія Хмельницький