Продаж 4-х кім.кв.,вул. Клосовського 1/9/п. 106/71/9.5. Будинок в дворі. Кімнати окремі. Не кутова. МПВ, два два санвузла, ванна, душова, лоджія з кімнати,камін, парілка. Квартира в житловому стані. Будинок ОСББ. Ціна 67000 у.о !

Клосовского Олександра вул., 2

Продаєтья простора трикімнатна квартира. не кутова. Двустороння, всі кімнати окремі, вітальня, спальня та дитяча. Свіжий ремонт. Дуже охайна квартира. Як бонус новим власникам залишаються меблі та техніка. Все нове та аккуратне. Квартира облаштована дуже вдало. Чудовий варіант для родини. За більш детально. інформацією телефонуйте.

Клосовського, 10

Продаж двокімнатної квартири в гарному районі Житомира, район ринку Хмільники. Внутрішній зелений двір, дитячі майданчики, клумби та зелень. Вигідне місцерозташування будинку, поруч в пішій доступності дитячий садочок, школа, ринок, маркети та магазини. Квартира на середньому поверсі, охайні під"їзди та прибудинкова територія. Квартира потребує ремонту, про що красномовно говорить його ціна

Клосовского Александра улица, 6, Богунский, Житомир, Житомирская 38600.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна квартира по вулиці Клосовського! Розташована на 2 поверсі будинку з ОСББ, ця квартира ідеально підходить для комфортного життя. Поряд із будинком знаходяться школа та садочок, що дуже зручно для родин з дітьми. Інфраструктура району добре розвинена: є магазини, аптеки, кафе та багато іншого. Для малечі сучасний дитячий майданчик. Квартира має металопластикові вікна та новий бойлер, що забезпечує економію енергії та комфорт. Всередині зроблений гарний косметичний ремонт, який додає затишку та естетичної привабливості. Запрошуємо вас на перегляд, щоб особисто оцінити всі переваги цієї чудової пропозиції!

Клосовского Александра улица, 7, Богунский, Житомир, Житомирская 38800.0 USD

власник
Клосовского Александра улица, 14, Хмельники, Житомир, Житомирская 39000.0 USD

Продається 3-кім квартира на Клослвського 9/9 панель, суха, частково металопластикові вікна, два балкона, жилий стан. Тихий двір, гарне місцерозташування, поруч АТБ, ринок, школа, садочок, зупинка громадського транспорту.

Продам 3-кім квартиру на Клосовського

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир