Продам 2-х комнатную квартиру. Район Коротченко .ОСББ Олимпийский. Одесская 137. В хорошем жилом состоянии . Все вопросы по телефону.

власник
Продаж 2-ої квартири

Продам СВОЮ 3 кімнатну квартиру в районі Коротченко, розташовану в будинку за адресою Одеська, 133. Квартира світла, та тепла, індивідуальне газове опланее, встановлено 2 контурний газовий котел, марки HERMANS HABITAT 2. Котел пройшов щорічне обслуговування. Вікна металопластикові на схід та південь. Вікна спалень виходять у тихий задній двір. Балкон засклений, збільшений. Санвузол сумісний. Простора вітальня правильної форми. Лічильники на газ, електроенергію, водопостачання. Власник один, знаходиться в Україні. Зареєстрованих військовозобовязаних не має, можливий швидкий продаж. Квартира вільна та готова до продажу. Гарне розташування будинку в районі з розвиненною інфраструктурою. Поруч безліч магазанів, а тч АТБ, Епіцентр, ринок, аптеки, дитячі садочки та ліцей, сімейна амбулаторія.

власник
Продам СВОЮ 3 кімнатну квартиру, район Коротченко /АТБ

Квартира облаштована меблями, найкраща планіровка в нашому місті. Гарне розташування, школа садок магазин..

2-х кім квартира Одесская 137
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю(міняю) гарне помешкання -4-кім.кв. по вул.Одеська (район Коротченко). Обмін можливий на 2кім.квартиру з доплатою. В квартирі газове опалення(1-конт.котел) та газова колонка для гарячої води. Гарне планування ,чеський проект, всі 4 кімнати окремі, санвузол та ванна також окремі. Квартира на 2 сторони, є 3 просторі коридори, велика кладовка, окрема гардеробна, зручна ніша. Дах відремонтований , є техповерх, здійснюється пильний догляд за дахом зі сторони мешканців та голови кооперативу. Вікна та лоджія металопластикові, гарні дерев"яні міжкімнатні двері. Загальна площа 75кв.м., кухня 8,5кв.м. В квартирі зроблено гарний косметичний ремонт: стеля пошпакльована, у ванній нові кахлі, підлога- лінолеум. Можливий продаж частково з меблями. Квартира належить одному власнику з моменту введення в експлуатацію будинку, а це великий плюс (живуть хороші приємні люди). Відразу під під"їздом ПАРКО МІСЦЕ, у вечірній час доби освітлюється ліхтарем, добре видно з вікна. Двір тихий. Під"їзд чистий, доглянутий, з кодовим замком. Поруч з будинком розвинена інфраструктура: дитсадок, школа, магазини, кафе, супермаркет. Неподалік церква, поліклініка. Покупці, які планують обмін, будуть дуже задоволені, отримавши квартиру з чеським проєктом. Телефонуйте, організуємо перегляд квартири. Чекаємо на Вас.

Продається 4-кім.кв. на Коротченко з гарним плануванням

Продам 1 кімнатну квартиру 4/5поверх Одеська, чешский проэкт з/п-36 кв, евроремонт

Продам 1 кімнатну квартиру 4/5поверх Одеська

В продажу 3 кімнатна квартира, в місті Первомайськ, по вул. Одеська (коробка) Квартира розташована на пятому поверсі пятиповерхівки. Криша НЕ ТЕЧЕ! Загальна площа квартири 58,3кв.м., всі кімнати окремі. Газовий двух контурний котел ,м/п вікна, деревяні двері,стеля вирівняна шпакльована , на кухні робоча стінка викладена кахлем, в ванній кімнаті теж кахель. Є балкон та лоджа, вони засклені. Одна сторона квартири утеплена. Поряд з будинком т. ц. Магнит, магазини, базарчик, школа, дитячий майданчик. Тел. 05******49

власник
Трикімнатна квартира

Дослідити місцевість

Географія Первомайськ