Продам 2-кім.квартиру,вулиця Одеська 5 З Ремонтом! Гарне розташування, поряд вся Iнфраструктура. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, 3-ох поверхового будинку. Загальна площа - 54м.кв.,житлова - 24 м.кв., кухня - 5 м.кв. Ідеальне місце для вашого затишку. Післядоковий євроремонт - все зроблено зі смаком і увагою до деталей. 2 кімнати, 1 з них прохідна - гармонійне розташування приміщень для зручності. 2 кондиціонери - забезпечують комфортний мікроклімат в будь-яку погоду. Швидкісний Wi-Fi (100 Мбіт/с) - доступний у всіх кутках квартири. Цифрове ТБ з можливістю підключення кабельного ТВ - для вашого розвагового досвіду. Туалет, ванна, плита, духовка, кухонний комбайн, мультиварка, гриль - всі зручності для комфортного приготування їжі. Газовий котел з економним споживанням - ефективне опалення з збереженням енергії. Безперебійне живлення UPS/інвертор - нехай електричний струм завжди буде з вами. Зворотний осмос для чистої фільтрованої питної води - здоровя ваших близьких на першому місці. Акваріум із золотою рибкою (160 л) з декораціями - маленький оазис вдома. Розташування - в районі 20 метрів ви знайдете кафе, ресторани, салон краси, аптеку, парк і багато іншого. Компанія "Квартира Нова" (Kvartira Nova) має можливість консультувати Українською, Англійською та рос мовами. Бажаєте отримати додаткову інформацію чи домовитись про перегляд? Ми доступні для звязку також через Телеграм: kvartura_nova. Це зручний спосіб отримати відповіді на запитання в реальному часі. Вартість квартири 95 тисяч доларів , Агентські послуги 3.5 %

Одеська вул., 5

До вашої уваги пропонується квартира . 3 кімнати. Ванна і туалет окремо. Є 2 балкони, 2 кладовки. Є підвал. Залізничний р-н. 10 хв пішки до центру. Вул. Одеська. По питаннях пишіть в телеграм.

власник

* Поверх: 1-й, але по висоті прирівнюється до другого, дивіться фото. * Стелі: Високі 3.50 метри, польський будинок. * Розташування: Навпроти Цирку на затишній вуличці, машину можна припаркувати біля будинку. * Зручності: В пішому доступі до 10 хвилин - ЖД Вокзал, Оперний театр, Політех, Університет ім. Франка. * Добудова: Є можливість добудови до 10 метрів без значних капіталовкладень, у сусідів вже так зроблено. * Безпека: Броньовані двері, металопластикове вікно. * Комунікації: Газова колонка, постійно є гаряча вода, також пічне опалення, що на даний час із-за відключень світла дуже актуально і економно. * Утеплення: Утеплений фасад, що забезпечує додаткову теплоізоляцію та енергоефективність. * Оренда: В квартирі проживає орендарка, вона готова і надалі її винаймати, або можна придбати для власного проживання, або як капіталовкладення: розширити площу, зробити ремонт і отримати хороший варіант під подобову оренду. Дзвоніть, з радістю надам відповіді на всі ваші запитання!!!

1 кімнатна квартира Одеська (затишне місце між Оперним та Вокзалом)

Житлові комплекси у Львів