Акційна ціна $ 100 тис. діє - до 31.07.2024 року. Продам видову 3-кімн. квартиру в ЖК преміум-класу «ЖК Bartolomeo Resort Town (Бартоломео Резорт Таун)», вул. Набережна Перемоги 9Б, Перемога. Паркінг місто продається окремо. Вартість - $ 36 тис. + послуги АН. Код обєкта SF-2-823-298. Опис району, розташування: Центр міста, набережна, парк Шевченко, дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Забудовник "LOGOS DEVELOPMENT GROUP". Секція 2 здана в експлуатацію. Продаж за договором майнових прав. 24-й поверх 28-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа - 83.6 кв.м., кухня - 15 кв.м., 3 кімнати, балкон, 2 санвузли, передпокій, вбиральня, хол. Квартира у будівельному стані. Центральний "ніс" з панорамним видом на річку Дніпро, чистова стяжка, опалення, двері вхідні, лічильники на тепло, ел/ во, вода. Вартість - $ 100 тис. + послуги АН. Перевага комплексу: - Вентильований фасад-(Laminam) Італія - Віконні системи Reynard-MasterLine 8 - Ліфт-Schindler(з розумною системою управління) - Приватна котельня з установками Viessmann - Підземний та гостьовий паркінги - Величезна паркова зона 6,5га - СПА-центр з басейнами та саунами,спортивні та дитячи майданчики,футбольні та волейбольні поля - Яхт клуб,два ресторани - Проект Bartolommeo-це преміальний жилий комплекс на річкі Дніпро, який побудований за концепцією-місто в місті. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 9Б

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Набережна Перемоги 100, Соборний район, мікрорайон Перемога-3. Код обєкта: SF-2-783-726 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 5-й поверх 9-поверхового, панельного будинку. Будинок ОСББ, двері підїзду з домафоном, вікна МП, чисто та затишно. Новий асфальт у дворі. Загальна площа - 51,9 кв.м., кухня - 8 кв.м., 2 окремі кімнати, 1 санвузол розділений, балкон та лоджа. Планування двосторонне. Э кладова. Квартира у житловому стані. Цікавить обмін на 2 або 3х кімнатну квартиру на житловому масиві Сокіл, розглянемо усі варіанти. Вартість - 40 000 у.о. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Набережна Перемоги вул., 100

Продам однокомнатную квартиру на ж/м Победа ул. Набережная Победы 126. Не последний, но с красивым видом этаж. Не большая, но уютная комната. Не дорогой, но капитальный ремонт. Две застекленные лоджии, совмещенный с ванной санузел, большая кухня. Чистая, светлая, теплая. Набережная рядом, магазины и кафе рядом, общественный транспорт рядом. Звоните, продаем!

Набережна Перемоги вул., 126
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 -кімнатну Соборний р-н, ж/м Перемога -6. вул. Набережна Перемоги буд.134 Код обєкта SF-2-946-964 Опис району, розташування: зона для прогулянок, яхт-клуб "Січ", магазини, супермаркет АТБ, кафе, ресторани, аптеки, школа, дитячий садок, дитячий майданчик, аптека, поліклініка, відділення Нової пошти, відділення банку, зручна транспортна розвязка. 3-й поверх 9-поверхового панельного будинку. Чешка. Загальна площа - 54 кв.м: кухня 7кв.м, 2 окремі кімнати, роздільний санвузол, лоджія. У квартирі євро ремонт - кухонні меблі, ванна кімната, ремонт в кімнаті. Продається з меблями та технікою. Замінено всі комунікації. МПО вікна, нова електропроводка, нові каналізаційні труби. Вартість - $ 42 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення

Набережна Перемоги вул., 134

Продам квартиру в ЖК Бартоломео/ Bartolomeo Resotr Town/ Набережная Победы 2 секция , 24 этаж с видом на памятник Славы/боковой вид на р.Днепр 46 м2 общей площадью, по планировке кухня гостиная и спальня. Состояние после строителей. Для записи на просмотр- звоните

Набережна Перемоги вул., 9

Эксклюзивний варіант! У продажу 1к квартира в житловому комплексі «River Park»! Престижний Соборний район - вул. Набережна Перемоги, 44. Закрита облагороджена територія. Будинок введений в експлуатацію. 13 секція, на 80% заселена. Район с добре розвинутою інфраструктурою - набережная - сквер Прибережний, де можна насолоджуватись прогульками - супермаркети - транспорт во всі конці міста Загальна площа 48, 6 кв.м. Базові параметри: - наріжні стені з цегли, утеплені мінеральною ватою и обліцовані фасадною клінкерною цеглою - сучасний ліфт американської фірми Otis, вантажністю до 1000 кг. - індивідуальне опалення - двоконтурний газовий турбований котел - встановлені лічильники (світла, газу, води). Ціна 60000 долл. США. Е змога купити квартиру в іпотеку. Телефонуйте! З радістю покажемо квартиру и допоможемо Вам купити квартиру!

Набережна Перемоги вул., 44

Продаж елегантної 2-х кімнатної квартири, в ексклюзивному місці біля річки Дніпро! Квартира з сучасним авторським ремонтом, з використанням екологічних, дорогих світових брендів! Квартира на 8 поверсі, по Набережній Перемоги 44 в ЖК River Park Автономне опалення, підігрів полу, кондиціонери в кожній кімнаті, лічильники на все, МПО, кімнати всі роздільні, продається з усіма меблями і майже всією побутовою технікою. Повністю для проживання. Вся інфраструктура в крокової доступності, закритий під охороною двір, з дитячим майданчиком, спортивною зоною ! Прекрасна квартира, з чудовими краєвидами! Ця Квартир тільки Ваш варіант, приходьте та купуйте! На всі додаткові питання відповім по телефону, з повагою!

Набережна Перемоги вул., 44

В продаже видовая 3 к квартира на ЖМ Победа ,Набережная Победы 58.Косметический ремонт ,окна на Набережную .Квартира не угловая . Частично мебель и техника .Готовы к быстрой сделки .

Набережна Перемоги вул., 58

Продажа_Днепр ж/м Победа Бульвар Славы, Набережная 1к квартира с двумя лоджиями 5/16 эт.дома, 37 кв.м. Продажа с мебелью и техникой Цена 32000$, не для рекламы

Набережна Перемоги вул., 126

Продам трикімнатну квартиру з капітальним ремонтом. Замінені всі комунікації. Встановлені якісні вікна. Санвузол в сучасному кахелі. В кімнатах на підлозі ламінат. Зроблене перепланування на кухню-вітальню. З квартири відкривається гарний видна річку Дніпро. Чудовий район з однією з найкращих інфраструктур в місті. Поряд є варус, атб, школа, дитячий садок, набережна та багато іншого. Ціна 45000$ Перегляди по домовленості!

Набережна Перемоги вул., 94

Житлові комплекси у Дніпро

Продам однокімнатну квартиру з капітальни ремонтом в будинку чеського проекту з газом. Знаходиться на жм Перемога 4 за адресою вул.Набережна Перемоги 118. Квартира тепла та не кутова, знаходиться на 6 поверсі з 9. Загальна площа 37м.кв., кухня 8м.кв. Санвузол в сучасному кахелі з усим необхідним. Є вбудована кухня. Замінені вікна та комунікації. Чудовий район з комфортною інфраструктурою. Поряд набережна та бульвар. Ціна 41000$ Перегляди по домовленості.

Набережна Перемоги вул., 118

Продам 3к квартиру в будинку чеського проекту білья яхт-клубу Січ за адресою вул. Набережна Перемоги 134. Знаходиться квартира на 2 поверсі з 9. три вікна у двір, лоджія в сторону яхт клубу. Загальна площа 65м.кв., кухня 12м.кв. Стан житловий. Кухня та санвузол в кахелі. Замінені вікна. В цілому стан квартири житловий. Поряд набережна для прогулянок та кінцева зупинка транспорту. Також не далеко дитяций садок та школа. Ціна 45000$ Перегляди по домовленості. Дзвоніть або пишіть!

Набережна Перемоги вул., 134

У продажу 3-х кімнатна квартира у ЖК Пятий континент Знаходиться на 8 поверсі з панорамними вікнами з яких відкривається вид на річку Дніпро У квартирі виконаний дизайнерський ремонт , спланована в простору вітальню з кухнею, спальню, кабінет, гардеробну, санвузол 5 секція, Загальна площа:80,5 м2, 6 вікон, опалення: дахова котельня, Поруч вся необхідна інфраструктура Вартість: 147 000$ Телефонуйте, покази у зручний для Вас час

Набережна Перемоги вул., 112д

Продаж квартири в ЖК River Park Загальною площею 76 м2 Поверх: 9/12 Спланована в кухню-студію та 2 окремі спальні , Дизайнерський ремонт Просторна світла лоджія з панорамними вікнами. Меблі та техніка залишаються. Вартість: 100 000$ Чекаю на Ваші дзвінки!

Набережна Перемоги вул., 44

Продам квартиру 80,5 м2 в ЖК 5 Континент 5 Секція, 8/15, житлова площа 73,2 м2 Простора кухня-вітальня та спальня, спецпроект, стиль лофт, дизайнерський ремонт, гардеробна, санвузол. 6 вікон Дахова котельня, лічильники на воду та електрику Меблі та техніка залишаються. Квартира по периметру утеплена та обезшумлена. Тепла підлога Є паркомісце та комора 11 м2 за окрему оплату. Інфраструктура розвинена. Поряд магазини, супермаркети, кафе, ресторани, Макдональдс, парковки, зони відпочинку, коса, Яхт-клуб, аптеки, відділення банків, банкомати, школи, дитячі садки, поліклініка Документи перевірені та готові до швидкої угоди.

Набережна Перемоги вул., 112д/5

Продам 5 кімнатну квартиру 107 м2 Перемога 3 ремонт 2022 року Набережна Перемоги 100, 9/ 9-поверх, вікна виходять, у двір, на набережну, перша лінія. Продам 3-кімнатну квартиру на Перемозі. +9/9поверх + є тих поверх + квартира утеплена + видова + загальна площа 107 м2 + кухня 16м2 +4 окремі кімнати +2 санузла + гардероб + сучасний ремонт + замінено всі комунікації + вікна виходять на бульвар + розвинена інфраструктура + школа, супермаркети, кафе, кафе + поруч Набережна + 15 хвилин до центру Площа 107 м2 , кімнати роздільні, 3 лоджії. Євроремонт, заміна комунікацій, тепла підлога у зоні кахлю. Квартира утеплена та знешумлена. По всій квартирі розведення сигналізації. У квартирі залишаються всі меблі техніка. Вид на Дніпро, Чудове розташування, поруч, садок, школа, поліклініка, ринок, АТБ, Набережна, Прибережний парк. +Автономне газове опалення +тепла підлога, система розумний будинок, відеоспостереження, сигналізація, кондиціонерs Daikin; +фільтрація води, датчики затоплення води +дорога побутова техніка (Німеччина). +Дорогі дизайнерські меблі, будівельні матеріали відомих брендів. +Планування кухня-студія, 4 спальні, вбиральня, 2 санвузли. Відео на запит.

Набережна Перемоги вул., 100

Продам 2х комнатную квартиру Набережна Центр Успенська Полоща Парк Литейна Соборный Квартира з прекрасним видом на набережну та річку. Вартість 58 000$ + загальна площа 45 м2 +4 поверхіз 9 поверхів + виконаний стильний ремонт + Повністю укомплектована технікою та меблями. + кухня відкритого типу + обідня зона +.вітальня + майстер спальня + гардероп + суміжний санвузел + дві лоджій + кабінет. +висота стелі 2,7 метра +Енергозберігаюче скління; +лічильники на газ, воду, світло (день-ніч), + опалення централізоване +закритий простір з відеоспостереженням +безкоштовні місця для паркування +дитячий майданчик. +Будинок має ОСББ, + охайний підїзд, новий ліфт. +цегла стіни + зовнішнє утеплення 100 мм, +автономне опалення +закрита для авто та сторонніх територія + будинок має зручну локацію, все в пішій доступності Один з найкращих районів міста, поруч все що необхідно для комфортного проживання: школи та дитячі садки, магазини та ринок, спортивні та розважальні клуби., парк, Набережна , ресторани, супермаркети. Вартість 58000$

можливий продаж по єОселя
Набережна вул., 17

Продам 2-х комнатную квартиру на ЖМ Победа - 6 (с ремонтом) + общая площадь: 53.1 м2 + площадь кухни: 7.8 м2 + отличный этаж: 2/9 + отопление: централизованное + горячая вода: бойлер + ухоженный двор, парковка, детская площадка + хорошая транспортная развязка + все в пешей доступности: магазини - Сильпо, АТБ, рынок, Яхт клуб "Сич", река Днепр, коса, школы, детские садики и бульвар з парковыми зонами, кафе и так далее... Цена: 45 000 $

Набережна Перемоги вул., 134

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі преміум-класу «Bartolomeo Resort Town» Бартоломео, вул. Набережна Перемоги, 9-Б, Соборний район. Код обєкта SF-2-822-097 Поруч розташовані: Набережна, річка, Перемога, памятник Слави, парк Шевченко, банк, аптека, школа, дитячий садок, зручна транспортна розвязка, салон краси, барбершоп, спортзал, супермаркет, парк, дитячий майданчик. Забудовник «LOGOS DEVELOPMENT GROUP». Продаж за договором майнових прав. Секція 2. Введенна в експлуатацію. 27-й поверх монолітно-каркасного будинку. Кращий та эдиний подібний варіант з доступних! Перевага будинка: - Вентильований фасад-(Laminam) Італія - Віконні системи Reynard-MasterLine 8 - Ліфт-Schindler(з розумною системою управління) - Приватна котельня з установками Viessmann - Підземний та гостьовий паркінги - Величезна паркова зона 6,5га - СПА-центр з басейнами та саунами,спортивні та дитячи майданчики,футбольні та волейбольні поля - Яхт клуб,два ресторани - Прект Bartolommeo-це преміальний жилий комплекс на річкі Днепро, який побудований за концепцією-місто в місті Загальна площа - 53,6 кв.м., планується у кхню вітальню та окрему кімнату. Вартість - $90 тис + комісія АН % Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 9Б

Продам 2-к квартиру в ЖК Набережний Квартал , ж/м Перемога 1. Поверх 2/12. Стан після будівельників.Панорамні вікна у двiр. Загальна площа: 66 м2 Спланована в : кухню з балконом, 2 окреми кiмнати суміжний санвузол,передпокiй, комору. Індивідуальне газове опалення ( двоконтурний газовий котел) Закрита територія ЖК яка завжди під охороною. У дворі знаходиться дитячий спортивний майданчик. Поруч з ЖК розташовані магазини, супермаркети, транспортна розвʼязка, аквапарк, парк , сквер , набережна. ЖК Ривер Парк Затишний Бест Хаус Лагом Пятый Континент Набережная Победы Салют Соколовский ж/м Перемога ж/м Сокол Центральный район Бартоломео Победа Космическая вулиця Космічна Ціна 59500 $ Запрошую на перегляд у зручний для вас час, телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 62

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Набережный квартал», вул.Набережна Перемоги буд.62а, Соборний район, мікрорайон Перемога-1. Код обєкта SF-2-897-593 Опис району, розташування: магазини, супермаркет, школа, дитячий садок, сквер "Прибрежний", ТРЦ "Neo plaza", рестораний комплекс, "Bartolomeo", банк, ботанічний сад, парк "Гагаріна", кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник "Development Creative Group". Будинок зданий в експлуатацію. Продаж за договором прав власності. 10-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. Вид на річку. Загальна площа - 42 кв.м: кухня-вітальня,1 окрема кімната, суміжний санвузол, гардеробна. В квартирі виконан євро ремонт. Продається з меблями та технікою. Автономне газове опалення, тепла підлога, кондиціонер. Вартість - $64 тис. + послуги АН. Представлені й інші варіанти планувань та метраж у даному ЖК. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 62А

Продам ТИХУ 1-кімнатну квартиру, ЖК «ФАВОРИТ», вул. Набережна Перемоги 40д, Соборний р-н, м-н Перемога. Код обєкта SF-2-854-006 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та парки. 8-й поверх 24-поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа - 31 кв.м. Одне вікно. Вид у двір. Будинок зданий у 2021 році. Продаж по переуступці. Квартира після будівельників. 3 ліфти: один пасажирський + 2 вантажопасажирські. Повністю електрифікований, своя підстанція (2 трансформатори). Забудовник ТОВ "ДАР". Замовник "Фаворит". Вартість - $34 800 у.е. + послуги АН Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

можливий продаж по єОселя
Набережна Перемоги вул., 44д

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. Набережна Перемоги, жм Перемога-3. Код обєкта: SF-2-921-115. Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення є сквери та чудова набережна. 8-й поверх 9-поверхового панельного будинку. Будинок ОСББ, двері підїзду з домафоном, вікна МП, чисто та затишно. Новий асфальт у дворі. Загальна площа - 33,5 кв.м., кухня - 10.5 кв.м. Вартість - $32 000 + послуги АН + податки. Квартира з якісним ремонтом. Продається з меблями та технікою. Більше актуальних обєктів у нашому чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Набережна Перемоги вул., 100

Продам 2-кімнатну квартиру в ЖК комфорт-класса Bartolomeo Resort Town, вул. Набережна Перемоги, 9 Б, Соборний район, Мандриківський мікрорайон. Код обєкта SF-2-449-918 Поруч розташовані: паркова зона, річка Дніпро, дитячі майданчики, спорт-комплекс, яхт-клуб, ресторанний комплекс, унікальна спа-зона, басейн, білий пляж, конференц-зали. Дворівневий паркінг. Відкрите вільне паркування перед зоною комерції. Забудовник "LOGOS DEVELOPMENT GROUP" Секція 2. Термін здачі секції в експлуатацію - 1-ий квартал 2024 р. Продаж за договором переуступки прав. 7-й поверх 28-ти поверхового монолітно-каркасного будинку. Загальна площа 52,74 кв.м.: кухня-студія 19,69 кв.м., 1 кімнати, санвузол. Квартира у будівельному стані. Вартість – $78 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

Набережна Перемоги вул., 9
1 - 24 з 460 результатів