Квартира в Ворзелі по вул. Молодіжна 47, зі своїм паркомісцем на закритій прибудинковій територіі. Я власник, документам на право власності більше 3 років. Можлива розстрочка, за умови оплати не менш як 75% від вартості але ціна в такому випадку, враховуючи сьогоденні ризики, буде становити 30000$. Квартира, завдяки двом не маленьким вікнам, добре освітлена, зроблений хороший ремонт 4 роки тому, стіни покрашені вологостійкою миючою фарбою, на полу плитка, интернет, великий диван, шкаф, кухня, кухонний стіл з стільцями, вытяжка, электроплита, утюг, холодильник, телевизор. В ванній кімнаті душ, навісна шафа, підвісна система сушіння для білизни, пральна машинка, бойлер, унитаз. Опалення індивідуальне электро, оплата по лічильнику. В квартиру здійснюється водопостачання зі своєї свердловини 80 метрів глибиною, оплата також по лічильнику. Каналізація септик. На заднім подвірʼї зона відпочинку. В 5 хвилинах зупинка маршрутного транспорта в обидва боки його напрямку, продовольчі кіоски, будівельний магазин, відділення нової пошти, дитячий садок, кафе. Поряд ліс та озеро. Будинок знаходиться в затишному місці, та побудований з керамоблоку і додатково утеплений, що є надзвичайно важливою перевагою над іншими, як в енергоефективному плані так і комфортним проживанням без кондиціонера влітку! При відключенні світла вода в наявності, так як в свердловині встановлено 2 баки по 200 літрів. Меблі та техніка за домовленістю. Для отримання більш детальної інформації телефонуйте або пишіть.

власник
Продам квартиру 26 кв.м., кухня студія, 1-й поверх

Розкішна квартира з терасою під Києвом

ул. Молодёжная, 85, Ворзель, Киевская 107000.0 USD

Продаж квартири з новим ремонтом та терасою. В квартирі індивідуальне газове опалення від двухконтурного котла. Тепла підлога. Просторі кімнати з великим балкон. Поряд природа Ворзеля, тиша, спокій та свіже повітря. Закрита територія що забезпечує приватність та безпеку. Телефонуйте пропозиція без комісії.

Молодёжная улица, 88, Ворзель, Киевская 107000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Велика двокімнатна квартира 96 м2 з ремонтом в центрі Ворзеля . Квартира розташована на 1 поверсі 3 поверхового клубного будинку в затишному місці. Будинок газифікований, функціонує двухконтурний газовий котел, розведена система водяної теплої підлоги по всій квартирі, на кухні установлена гребінка. В квартирі зроблено свіжий, якісний ремонт, поли оздоблені плиткою, викладеною у формі ялинки, що додає затишку та стилю всі стіни та двері викрашені у матову краску світлого відтінку . Кухня майже 40 м2, має вихід на власну оздоблену терасу через розсувну систему дверей. Для зручності на терасу зроблено виводи холодно та гарячої води. З кухні вихід у 2 кімнати з великими панорамними вікнами та власними виходами на балкон, з якого відкривається вид у внутрішній зелений двір ЖК. В квартирі передбачено 2 ванних кімнати, одна з яких із душем. При вході в квартиру є майстер-вимикач, що полегшує контроль за споживанням електрики. Великою перевагою є розташування комплексу в тихому провулку, без жвавого транспортного потоку, а також на територіі ЖК обладнана зона відпочинку та парковка.

Молодёжная улица, 85, Ворзель, Киевская 107000.0 USD

Простора сучасна дворівнева квартира в передмісті Києва в курортному Ворзелі. В квартирі виконаний ремонт на 90% - повністю житловий стан. Залишилось зробити стелю в кухні-вітальні та відкоси в мансардних вікнах. На першому рівні: передпокій, кухня-вітальня з обідньою зоною та зоною відпочинку та ванна кімната; на другому рівні спальна кімната з вбудованими меблями. Теплий цегляний будинок з індивідуальним газовим опаленням (двоконтурний котел). Квартира не кутова і дуже тепла. Є два паркомісця, закріплені за квартирою. Гарне місцерозташування - поруч є необхідна інфраструктура. Зручний виїзд в Київ. Без комісії!

ул. Молодёжная, 1/6А, Ворзель, Киевская 47000.0 USD

Розкішна та елегантна квартира з ремонтом. Світла, простора кухня-вітальня з терасою та зоною барбекю. Тепла підлога, дизайнерський ремонт з преміальних матріалів. Надійний забудовник ! Ідеальна квартира в мальовничому місті чекає на перших власників! Та сама квартира мрії ? Телефонуй !

Молодёжная улица, 85, Ворзель, Киевская 107000.0 USD

Ворзель, вул.Молодіжна 100м2, має простору кухню вітальню 40м2, 2 окремі спальні, 2 сан.вузли, балкон,своя тераса. Ремонт, тепла підлога по всій підлозі, газовий котел. Будинок має свою зелену закриту територію з зоною барбекю,парковка. Ціна 107000$ Детально телефонуйте з повагою Галина 09******86

Продам кввртиру  якісним ремонтом та терасою!

Житлові комплекси у Ворзель

Географія Ворзель