Продається 2кім квартира з ремонтом, в одному з найкращих житлових районів міста, ЖК Прованс. Продаємо дуже стильну квартиру на 6 поверсі в ЖК "Прованс". Новозбудований житловий сучасний комплекс, поруч річка Бистриця а по іншу сторону центр ,,стометрівка" Прибудинкова територія закритого типу. Підземний паркінг під будинком. Сучасний безшумний ліфт, який підіймається з паркінгу. В квартирі зроблено добротний якісний ремонт з відбірних будівельних матеріалів. Для вас залишилось вибрати меблі і техніку за вашим смаком. Загальна площа -59 кв.м. Кухня - 20 кв. Житлова- 28 кв.м. Усі комунікації дозапускають. Будинок збудований за технологією монолітно каркасне будівництво, дуже якісний та міцний. З цегляними перестінками. Утеплений фасад, якісні вікна з подвійним склопакетом, броньовані двері. Красиво облаштовані підїзди. Безпечний майданчик. Хочете дізнатися ще більше? Звяжіться з нами, щоб отримати відповідь на всі питання!

Микитинецька вул., 2

Вашій увазі 2х кімнатна квартира з ремонтом, кухня студія р-н. Майзлі 6 поверх в ЖК "Прованс". Будинок побудований каркасно-монолітним способом. Стіни з червоної цегли. В квартирі зроблений якісний ремонт. Підлога керамічна плитка та ламінат, підігрів підлоги ванна, передпокій та кухня. Все зроблено добротно , нічого не скрипить та не люфтить. Утеплення зовнішнє. Ліфт піднімається з паркінгу. Внутрішній дворик закритого типу з підземним паркінгом. Загальна площа квартири 60 кв.м. Кухня - 20 кв. Усі комунікації дозапускають. Переуступка.

Микитинецкая улица, 2, Ринь, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 74700.0 USD

Квартира в житловому комплексі PROVANS по вулиці Незалежності! -будинок знаходиться в центральній частині міста -4 хвилин до Драмтеатру і Стометрівки на авто -15 хвилин пішки до центру -поруч річка і зелена зона Будинок знаходиться на етапі здачі, стан квартири сирець, котел вже проплачений. Квартира велика з продуманим плануванням, велика кухня для проведення спільного часу сімї, затишні спальні кімнати, роздільний санвузол.

Микитинецкая улица, 2, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 52700.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 кім. квартири з ремонтом та цікавим плануванням: кухня студія та дві окремі кімнати. Вул. Незалежності, мікрорайон Майзлі 6 поверх в ЖК Прованс. ЖК бізнес класу від провідного забудовника компанії Alliance Developer, розташований поряд з центральною вулицею Незалежності, поруч річка Бистриця а по іншу сторону через дві зупинки центр та , ,стометрівка Прибудинкова територія закритого типу є власний підземний паркінг Сучасний безшумний ліфт, який підіймається з паркінгу. Загальна площа -60кв.м. Кухня студія має площу 19 кв.м Будинок на завершальній стадії, адресу присвоєно можна реєструвати право власності Переуступка, новий власник може оформляти право власності. Детальніша інформаціятза телефоном.

Микитинецкая улица, 2, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 74000.0 USD

В продажі шикарний пентхаус за найкращою ціною в місті! Будинок преміальної якості із закритим двором, підземним паркінгом та неймовірними виглядами з панорамних вікон та власних терас! Будинок розташований в чудовій локації, адже до центру міста можна дійти пішки, поряд річка та багато зелені. Ваш пентхаус має 51, 2 м2 та нереально круту відкриту терасу, площею 20м2, де Ви будете проводжати найкращі заходи сонця та зустрічати ранки з філіжанкою кави. Ця квартира просто мрія для людей, які живуть в ногу з часом, люблять відпочинок на природі та водночас в максимальній наближеності до кінотеатру, театру, найкращих ресторанів та активного життя в центрі. Поруч розташовані школа та садочок. Огляд у зручний час! Продаж напряму від забудовника , без прихованих платежів та переплат! Пентхаус чекає саме на Вас!

Микитинецкая улица, 2, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 60000.0 USD

Характеристика: -Загальна площа 125м2 -житлова площа 80м2 - дві засклені лоджії -кухня 18 -роздільний санвузол -висота стелі 3м -індивідуальне опалення, двоконтурний котел -є гараж в дворі Інфраструктура: Обширна транспортна розвʼязка, школа, запрака, в будинку є продуктовий магазин, ліцей, два технічних училища Дається в користування територія за будинком

Микитинецкая улица, 6, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 72800.0 USD

Продаю пентхаус в ЖК Provance з виглядом на річку та гори! ЖК дійсно знаходиться в ТОПовому районі нашого міста ! 5 ХВ до центру ! 3 окремі кімнати, простора кухня-студія, санувзол, та своя тераса - це максимально зручне та практичне планування. Будинок готовий до здачі в експлуатацію, всі комунікації зарущено, підїзди готові, облаштовується двір та благоустрій.Можна приступати до ремонту. Будинок розташований просто ідеально: поруч річка, відпочинкова зона, дитячий садочок, 15 ліцей, зручна транспортна розвязка, а головне рукою подати до центру! Ідеальнішого варіанту на ринку поки немає !

Микитинецкая улица, 2, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 84800.0 USD

Продаж чудової, просторої, функціональної 3к квартири зовсім неподалік центру. 3 окремі кімнати, простора кухня студія, два санвузли, та дві лоджії це максимально зручне та практичне планування. Квартира двохстороння та розташована на комфортному 5 поверсі. Будинок готовий до здачі в експлуатацію, всі комунікації зарущено, підїзди готові, облаштовується двір та благоустрій.Можна приступати до ремонту. Будинок розташований просто ідеально: поруч річка, відпочинкова зона, дитячий садочок, 15 ліцей, зручна транспортна розвязка, а головне рукою подати до центру. Діє угода переуступки. Для деталей та огляду телефонуйте.

Микитинецкая улица, 2А, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 76000.0 USD

Продається 2кімнатна квартира в стильному ЖК PROVANCE Home. 5 хв до центру міста 3 хв до відпочинкової зони біля річки (альтанки) 5 хв до ТЦ Епіцентр та Арсен Характеристика: Загальна площа 60м2 Кухня 20м2 Житлова 25, 16 Поверх 6 Планування 2 спальні Кухня Санвузол Квартира внутрішня Тепла підлога Підвісна стеля

Микитинецкая улица, 2, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 75800.0 USD

Продається 2х км. квартиру з ремонтом, кухня студія р-н. Майзлі 6 поверх в ЖК Прованс. Новозбудований житловий будинок, поруч річка Бистриця а по іншу сторону центр , ,стометрівка Прибудинкова територія закритого типу. Підземний паркінг під будинком. Сучасний безшумний ліфт, який підіймається з паркінгу. Загальна площа -60кв.м. Кухня - 20 кв. Усі комунікації дозапускають. Переуступка, новий власник може оформляти право власності.

Микитинецкая улица, 2, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 72800.0 USD

Житлові комплекси у Івано-Франківськ

Шикарний пентхаус в центральній частині міста. ЖК Прованс. 3кімнатний пентхаус площею 95 м2 З шикарною терасою з нереальним виглядом 21.5 м2

Микитинецкая улица, 2, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 84800.0 USD

Квартира в житловому комплексі PROVANS по вулиці Незалежності! -будинок знаходиться в центральній частині міста -4 хвилин до Драмтеатру і Стометрівки на авто -15 хвилин пішки до центру -поруч річка і зелена зона Будинок знаходиться на етапі здачі, стан квартири сирець, котел вже проплачений. Квартира велика з продуманим плануванням, велика кухня для проведення спільного часу сімї, затишні спальні кімнати, роздільний санвузол.

Микитинецкая улица, 2, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 55040.0 USD

Продаж 2кім квартири в сучасному ЖК неподалік центру! Двір закритого типу!Всього 2 підїзди. Підземний паркінг Школа та садочок поруч.В 5хв від будинку, річка Бистриця, до центру міста 10хв пішої ходьби! Якісне будівництво, хороша інфраструктура! За деталями телефонуйте!

Микитинецкая улица, 2А, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 52700.0 USD

Продається готова двохкімнатна квартира розташована в сучасному Житловому комплексі Прованс Двір закритого типу, поруч річка Бистриця! Неподалік школа та садочок! До центру міста дві зупинки. Будинок збудовано з якісних матеріалів, є підземний паркінг, гостьові паркомісця Індивідуальне газове опалення! 9/11 поверх За деталями та показом телефонуйте!

Микитинецкая улица, 2А, Майзли, Ивано-Франковск, Ивано-Франковская 59300.0 USD

Продається 2 км квартира з терасою та хорошим плануванням в готовому будинку. ЖК Provance Home по вул. Незалежності/Микитинецька. Площа 54,5 м2., кухня 14 м2. Гарне планування. Будується підземний паркінг для авто, невеликий дворик, близькість як до центру міста і до річки Бистриця-Надвірнянська роблять цей будинок привабливим. Оперативний показ та відповідь на усі запитання.

Продаж 2-кім квартири + Тераса в ЖК Прованс  та з розтермінуванням

Продається видова двокімнатна квартира з кухнею-студією! Код квартири - #36445841 ВІдео тут: youtu.be/bfiowaRfNH0 Простора, світла з якісним ремонтом Площа 60м2 Новий комплекс з закритою територією та підземним паркінгом Поряд вся необхідна інфраструктура, дитячий садочок, школа та магазини. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/dvokimnatna-kvartira-z-kuhneyu-studiyeyu-za-vul-mikitinecka Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Двокімнатна квартира з кухнею-студією за вул.. Микитинецька

Географія Івано-Франківськ