Квартира в чудовому стані, ремонт робився для себе. Гарний вигляд на місто та заходи сонця. Спокійний район. Всі комунікації поруч, лікарня, дитячий садок, родом.Парковка, відеоспостереження.До громадського транспорту 200 м.

власник
Маяковського вул., 138В

Синеводская (Маяковского) улица, 138Б, Старый город, Винница, Винницкая 44950.0 USD

Продається однокімнатна квартира від надійного забудовника. Будинок давно зданий в експлуатацію, добре вистояний, тож ви можете одразу приступати до ремонту своєї мрії. Квартира підходить під програму "єОселя" та звільнена від податку! Вона вже має розведену електрику, чорнову штукатурку, стяжку підлоги та теплу підлогу. Автономне газове опалення з двоконтурним котлом, встановлені радіатори та розведене опалення забезпечать комфорт у холодну пору року. Розташована на середньому поверсі, квартира відкриває гарний вигляд з вікна, що додає їй особливого шарму. До центру Вінниці всього 5 хвилин, що робить це житло особливо зручним для життя. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає надійне житло з усіма необхідними умовами для комфортного проживання.

Синеводская (Маяковского) улица, 138В, Сабаров, Винница, Винницкая 45000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам унікальну квартиру в Центрі міста в затишній локації! Квартира 180 кв.м. Продумане планування: три кімнати, два санвузли, простора гардеробна, і величезна кухня вітальня, при бажанні можна ще зробити декілька кімнат. Квартира двохстороння. Гарний вид з віконечка на церкву, місто, флаг та Буг. Закрита територія під охороною, автоматичні ворота. Є паркінг. Телефонуйте!!!

Синеводская (Маяковского) улица, 5А, Винница, Винницкая 225000.0 USD

Продаж квартири з дизайнерським ремонтом, зручний поверх, своя парковка, залишається мебель та техніка

Синеводская (Маяковского) улица, 138Б, Старый город, Винница, Винницкая 62000.0 USD

Синеводская (Маяковского) улица, 5, Винница, Винницкая 120000.0 USD

Синеводская (Маяковского) улица, 138В, Старый город, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Квартира в центрі міста з виглядом на р. Південний Буг, перша лінія. Панорама неперевершена! Двір закритого типу на пульті управління. Будинок побудований з якісних будівельних матеріалів, цегляний. Всі центральні комунікації. Гарне продумане планування. Телефонуйте, запрошую на показ!

Синеводская (Маяковского) улица, 5А, Старый город, Винница, Винницкая 105000.0 USD

Трьох кімнатна квартира в центрі міста з виглядом на р. Південний Буг, перша лінія. Панорама неперевершена! Двір закритого типу на пульті управління. Будинок побудований з якісних будівельних матеріалів, цегляний. Всі центральні комунікації. Гарне, продумане планування, повністю якісно розведена електрика, вирівняні стіни. Є можливість зробити гарну, велику терасу. Телефонуйте, запрошую на показ, на неї варто поглянути наживо!

Синеводская (Маяковского) улица, 5А, Старый город, Винница, Винницкая 205000.0 USD

До вашої уваги пропонуємо дуже комфортну квартиру на хорошому середньому поверсі в серединці будинку. Дуже тепла та світла. Біля будинку садочок та міський транспорт одразу поблизу. Надійний забудовник , гарний дитячий майданчик та прибудинкова територія. Паркомісця одразу під будинком. Гарний ремонт в світлих тонах, не залишить вас байдужими. Показ в любий зручний час для вас! Запрошуємо на перегляд!

Синеводская (Маяковского) улица, 138В, Старый город, Винница, Винницкая 61999.0 USD