Код обєкта в базі АН # 2 1 2 9 5 6 3 1 3 Встановлено якісні вхідні та міжкімнатні двері, хороший дорогий ламінат, алюмінієві батареї. Опалення централізоване, гаряча вода цілодобово, стоїть хороша імпортна газова колонка. Дах відремонтований, в квартирі немає ніяких протікань, вологості та грибка. В квартирі залишаються: на кухні - кухонні меблі, духова шафа, варочна поверхня, холодильник, стіл зі стільцями, мікрохвильовка; у ванній кімнаті - пралка, душова кабіна; меблі в коридорі та в дитячій кімнаті (крім ліжка); в спальні - великий комод, вбудована шафа, телевізор, підставка для квітів. Також в підвалі є невелика кладовка. Торг. Телефонуйте.

Кривоноса Максима улица, 5, Дружба, Тернополь, Тернопольская 41950.0 USD

Продаж квартири. Опалення централізоване, є бойлер на гарячу воду. Поруч є вся необхідна інфраструктура, парк річка, озеро.

Кривоноса Максима улица, 5, Дружба, Тернополь, Тернопольская 15500.0 USD

Кривоноса Максима улица, 7, Дружба, Тернополь, Тернопольская 35000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ID: 2 534 945 Пропонується на продаж трикімнатна квартира на Дружбі, вул. Кривоноса. Облаштована меблями, простора спальна кімната, вітальня, дитяча та кухня. В майбутньому можна зробити ремонт під себе. Загальна площа квартири 60 кв.м Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-534-945-DR.

Кривоноса Максима улица, 1, Дружба, Тернополь, Тернопольская 40000.0 USD

Географія Тернопіль