Пентхаус — елітна дворівнева квартира 272.5 м.кв індивідуального планування з виходом на терасу (+70м.кв.), розташована на останньому поверсі 9-поверхової секції будинку в "ЖК на Кривоноса". 2-рівнева квартира Для тих, хто цінує простір, якість та практичність. Також має особливості: * 2 входи, що дає можливість розділу на 2 квартири, * три спальні з власними санвузлами, * 2 камінні зали, з діючими камінами, що стає вже необхідністю для автономного опалення. * Лоджії, балкони, +тераса, де можна поставити генератор чи розмістити власну зону відпочинку. * Гардеробні/кладові при кожному приміщенні. Відео по запиту

Кривоноса Максима вул., 15

Без комісії! 2к квартира з ремонтом та меблями. вул. Максима Кривоноса, 11. Соломʼянський район. 2 окремі кімнати (16,7м2 та 13м2) з спільною заскленою лоджією. Кухня повністю укомплектована якісними меблями та технікою. Роздільний санвузол. Квартира в хорошому доглянутому стані Заходь та Живи! Якісні деревʼяні італійські меблі, техніка світових брендів. Красивий вид з вікна кухні! Вікна кімнат виходять у затишний двір. В квартирі встановлено сигналізацію. Квартира вільна та готова до продажу! Перегляди по домовленості в зручний для вас час. Гарно розвинена інфраструктура та транспортна розвʼязка. В пішій доступності школи, садочки, магазини, супермаркети, ресторани, кавʼярні, аптеки, почта, парк. Все необхідне для комфортного життя. З КОЛЕГАМИ СПІВПРАЦЮЮ БЕЗ ДУБЛЯЖУ РЕКЛАМИ!!!

Кривоноса Максима вул., 11

До Вашої уваги пропонуємо до продажу 2-х кімнатну квартиру у Соломянському р- ні міста Києва по вул.Максима Кривоноса 11.Квартира розташована на 9/13 поверхового цегляного будинку, загальною площею 49/30/7 .Квартира у житловому охайному стані , кімнати окремі, санвузол роздільний, кладовка, велика лоджія на 2 кімнати , квартира двостороння . В кімнатах на підлозі паркет, на кухні і у ванній кахель.Квартира світла, охайна ,документи первинні , підготовлені до продажу. В будинку 2 ліфти , домофон, свій дворик , паркова у дворі.Добре розвинена інфраструктура та транспортна розвязка.Поруч зупинка транспорту, метро Вокзальна в 10 хв на транспорті , безліч магазинів, кафе, відділень Нової Пошти та Банків, ринок, парк, школи ,дитсадки. Всі подробиці за телефоном. Торг доречний. Чекаю Ваших пропозицій.

Кривоноса Максима вул., 11
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2 кімнатної сталінки біля Соломянської площі. Квартира двохстороння, кімнати окремі, є балкон. Ремонт виконаний в санвузлі та в кухні ( з заміною труб та проводки), нові металопластикові вікна та радіатори, газова колонка, вбудована кухня, кімнати та коридор потребують ремонту. Висота стелі 3, 1м, ремонт даху - 2019 рік, нічого не тече, зверху над квартирою повноцінний мансардний поверх. Додатково як бонус є власна комора-бомбосховище, у підвалі дому для зберігання шин/речей/тощо.; Гарна розвинена локація, поруч з центром міста, в пішій доступності Соломянський парк, метро Вокзальна Агенство, комісія 5%

Продаж 2к квартири 52 кв. м на вул. Максима Кривоноса 5/1 Соломянка

ЖК на Кривоноса 15, Дві квартири з окремими входами з 8-го та 9-го поверхів /9-поверхової секції, поки обєднані в одну 272.5 м.кв індивідуального планування з виходом на терасу (+70м.кв.). 1* 9/9пов 136 м.кв * вільне планування * Камінна зала з діючим каміном, що стає необхідністю сьогодення для автономного опалення. * спальня з власним санвузлом, * Лоджія-1, балкон-1. * Гардеробні/кладові при кожному приміщенні. 140 тис у.о. 2* 8/9пов. 136 м.кв з виходом на дах +70 м.кв * Камінна зала з діючим каміном, * спальня з власним санвузлом, * кухня- студія. * Лоджія-1, балкон-1. * Гардеробні/кладові при кожному приміщенні. * Поверхні викладені кахелем * Готовність приміщення: під чистові роботи. * тераса, де можна поставити генератор чи розмістити власну зону відпочинку. 160 тис у.о

ЖК на Кривоноса 15, Пентхаус з камінною залою та виходом на дах

Можливий торг. Стан - після будівельників, лічильники тепла, води. На авто 10 хвилин до центру, до метро Вокзальна 15 хвилин ходьби. На території комплексу працює власна експлуатуюча компанія, консьєрж, охорона, цілодобове відеоспостереження і всі необхідні обєкти: - парк, зелені зони, дитячі ігрові майданчики, спортивні майданчики.

власник
Продаж квартири Кривоноса, 17

Кривоноса Максима 29, 1кімнатна квартира 30 м2, 5/9 поверхового цегляного будинку, кімната 17 м2, житловий стан, склопакети, гарний вид з вікон у зелений двір, засклений балкон, розвинена інфраструктура, парки, школа, дитячий садок, магазини, АТБ, Novus, чудова транспортна розв’язка, Севастопольська площа.

Продам квартиру на Кривоноса Максима

Продається чудова ,простора квартира за адресою Максима кривоноса 17.Гарне планування квартири дасть Вам відчути простір ,та комфорт.Велика кухня для родини,на балкон вихід з кухні та спальні.В коредорі простора Гардеробна.Спальня зі своїм санвузлом,що є дуже зручно.Простора дитяча кімната,поруч другий санвузол з душем,встановлен боллер.Кондиціонери в кожній кімнаті і кухні.В квартирі залишається все окрім деякіх деталей.(особисті речі та деякі меблі власники забирають).Гаоне розташування будинку,поруч магазини,ТЦ,відділення банків,аптеки,та ін.Чудова транспортна розвязка,маршрутне таксі в любому напрямку.Чудовий вибір ,для тих хто цінує комфорт.Є відео,по запиту скину в телеграм.

Продаж 2-кімнатної квартири Максима Кривоноса 17

Від представника власника! Продам світлу, простору 2х кімн. квартиру ("євро 2-ку) 56,5 м2, розташовану на 7 поверсі добротного будинку за адресою: вул.Кривоноса,17 Квартира оптимально перепланована (є спальня і кабінет, який можна включити в площу вітальні, прибравши стіну). Ремонт було зроблено для себе, втручаючись ретельно у кожний момент, з використанням дійсно якісних матеріалів! Підлога- кварц-вініл, викладена діагонально, що розширює простір, стіни покриті склохолстом та пофарбовані англійською дорогою фарбою (їх легко мити, або перефарбувати), плінтуси з МДФ. В ванній кімнаті - широкоформатний керамограніт, тепла підлога, іспанська сантехніка, багато світильників. Особливість ванної - наявність і ванни, і душу! Встановлена сучасна вбудована кухня з топовою побутовою технікою від LG, Samsung та Pyramida: кондиціонер з подвійним інвертором, парні пральна та сушильна машини, парні духова шафа і СВЧ, смарт TV 4K 65 дюймів LG та Wifi від Apple. З меблів в наявності широке ліжко з якісним матрасом, вбудовані шкафи-купе, комоди, письмові столи, а також диван, який вдало поділяє студію на дві зони: кухню та вітальню. Є велика лоджія, з панорамними вікнами та подогрівом підлоги, яка може бути і робочим простором і зоною відпочинку. Пару слів треба сказати про будинок та локацію. Будинок, збудований за монолітно-каркасною технологією, має 15 поверхів, три ліфти, чистий доглянутий хол, з затишним зеленим двором та дитячим майданчиком. Поряд Ви знайдете всю можливу інфраструктуру: парки, учбові заклади, кафе, супермаркети (АТБ, Новус, Ультра-Маркет), а також транспортну розвʼязку, щоб доїхати в будь-який куточок Киева. До центру - 7 хвилин на авто. Відеоогляд - за запитом. Квартира дійсно зроблена для душі - переконайтесь на перегляді!

Без% Продам  большую 1-комн.(евро 2-ка) на Кривоноса 17

Соломенский р-н, ул. Максима Кривоноса. Кирпичный дом. В квартире выполнена перепланировка и капитальный ремонт, с учетом всех бытовых требований для комфортного проживания. При проведении ремонтных работ применялись материалы известных европейских брендов премиум качества. Канализация Ostendorf, водопроводная система Rehau, регуляторы давления Caleffi, электрощитовая Hager, инсталляция Grohe; выполнена машинная штукатурка стен Knauf MP75, полусухая стяжка пола с армировкой, медная проводка с установкой подрезетников, проложена магистраль для установки внутреннего и внешнего блоков кондиционера. Цена $65000. Без комиссии для покупателя. Аргументированный торг.

власник
Продам 2-х комнатную квартиру Соломенмкий р-н