Продам 1-кімнатну квартиру в Шевченківському районі, на вул. Магістральна Квартира-студія, авторський проект, продається з меблями. Встановлено металопластикові вікна. Засклений балкон. Санвузол суміжний (душова кабіна). Зручне місце розташування: зупинка транспорту у всі райони міста знаходиться в пішій доступності (маршрути №89, 23, 44, 74, 9, 94 та інші) Розвинена інфраструктура району: магазини, супермаркети, школа, дитячий садок, банки, аптеки. Оперативний показ, за домовленістю. Повний супровід угоди, перевірка документів. Можливий торг. Телефонуйте - О50021ОО35

Магістральна вул., 88

Пропонується для продажу 2-кімнатна квартира в центрі Шевченківського району, вул. Магістральна Квартира роздільного планування. Продається з меблями та технікою (холодильник, пральна машина, телевізор). Велика вбудована кухня. Утеплена лоджія (можна використовувати як кабінет). Встановлено металопластикові вікна (якісна фурнітура). Проводка мідна (захист автоматами кожної кімнати). Нові пластикові труби, алюмінієві батареї. Доглянута прибудинкова територія. Зручне місце розташування: зупинка транспорту у всі райони міста знаходиться поруч (маршрути 89, 23, 44, 74, 72, 9, 94 та інші) Розвинена інфраструктура району: супермаркети, школа, дитячий садок, банки, аптеки. Оперативний показ, перевірка документів, повний супровід угоди, кваліфікована допомога фахівців. Звертайтесь за телефоном О50021ОО35

Магістральна вул., 88

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира в Шевченковском районе по улице Магистральная 4/9. ОСББ. Площадь 53/30/8. Комнаты и санузел раздельные. Пол- паркет, металическая входная дверь. Лоджия застеклена. Магазины, остановка маршруток и трамвая, рынок.

Магістральна вул., 90
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Предлагается Вашему вниманию большая 3-х комн. кв. в отличном состоянии по ул. Магистральная ( р-н парка Бочарова), 60/43/6, 5/5эт, квартира светлая и уютная, м/п окна, поменяны трубы, установлены счетчики, балкон застеклен евро, частично остаётся мебель! Хорошее расположение дома, всё необходимое для комфортного проживания находится в 5-ти минутах ходьбы. Отличная транспортная развязка, конечная остановка трамвая и маршрутных такси находится рядом с домом! Звоните! Просмотр в удобное для Вас время!

Магістральна вул., 88

Продам 2-кімнатну квартиру в центрі Шевченківського району, вул. Магістральна Квартира з великою лоджією (12 м2), балкон. Частково залишається техніка (холодильник). Роздільний санвузол. Опалення централізоване; є газова колонка. Розвинена інфраструктура району: магазини, супермаркети, школа, дитячий садок, банки, аптеки. Зупинка транспорту знаходиться в пішій доступності. Оперативний показ, за домовленістю. Повний супровід угоди, перевірка документів. Телефонуйте - О50021ОО35

Магістральна вул., 72

Предлагается Вашему вниманию отличная 3-х комн. кв. по ул. Магистральная, 1/9этаж, 68/41/8, выполнена небольшая перепланировка- 2 раздельные комнаты и с большой комнаты вход на кухню. квартира полностью укомплектована мебелью и техникой. Дом ОСББ, кирпич. Отличное расположение дома, хорошая транспортная развязка. Звоните!

Магістральна вул., 88

Продаж 2 кімнатної квартири вул. Магістральна (2-й Шевченківський р-н). Будинок цегляний, будівництво 1991 року. Третій поверх десятиповерхівки, квартира у середині будинку. Встановлений тепловий лічильник, оформлене ОСББ, гарна прибудинкова територія, новий ліфт, свіжий ремонт у під’їзді. Ремонт у квартирі зроблений з якісних матеріалів та був оновлений у 2021 році. Замінені усі комунікації – водопровод, труби, батареї, склопакети, мідна проводка з захистом автоматами кожної кімнати. На підлозі керамічна плитка та ламінат. Санвузол сумісний, дуже просторий, встановлений бойлер на 80 л, пральна машинка Bosh. Джакузі у робочому стані. Немає плісняви. Дві окремі просторі кімнати. У вітальній кімнаті залишається комод, тумба під ТВ, телевізор смарт ТВ, диван який розкладається у двоспальний, журнальний стіл. У спальній кімнаті велике двоспальне ліжко, дзеркальна шафа купе, вихід на лоджію, яка переоснащена під повноцінний кабінет. Простора кухня з вбудованими меблями та технікою. При продажі залишається абсолютно усе. Поруч з будинком магазини, школа, дитячий майданчик, зупинки транспорту, ринок. Документи готові до продажу. Ідеальний варіант для сімейної пари! Торг реальному покупцеві.

Магістральна вул., 90

Продається затишна, світла однокімнатна квартира на зручному, другому поверсі пятиповерхового, цегляного будинку загальною площею 31 кв.метр. Квартира в хорошому житловому стані. Продається з меблями та технікою. Розташована поряд із магазином, ринком, зупинкою транспорту. ТОРГ.

Магістральна вул., 333

Продається квартира на другому поверсі пятиповерхового будинку. Будинок цегляний . Загальна площа квартири 31 кв.м, з них 6 кв.м відведено під кухню. Пластикові вікна.Ціна всього 13000 доларів. Квартира розташована в зручному місці з розвиненою інфраструктурою. Чудова пропозиція для молодої сімї або як вигідне інвестиційне рішення. Деталі за телефоном.

Продаж 1 кімнатної квартири. Жилий стан. Вулиця Магістральна 74

Ан Афіна пропонує до придбання дуже світлу і простору 1 кім квартиру по вул Магістральна 10/10 Квартира в гарному стані та із зручним плануванням. Всі меблі залишаються. 15500 у.о торг можливий

15500 у.о Продаж 1 кім квартира вул Магістральна

Житлові комплекси у Запоріжжя

Продається трикімнатна квартира у Шевченківському районі м.Запоріжжя по вул. Магістральна. Будинок зданий у експлуатацію у 1989 році. У будинку створено ОСББ (у будинку замінені усі комунікації, ремонт у підїзді, новий ліфт). Квартира світла та затишна, вікна виходять у двір. Пластикові труби води та каналізації. Встановлені лічільники на газ, на воду на електрик. Усі кімнати роздільні. Роздільний санвузол. Є велика засклена лоджія, а також балкон. До зупинок автотранспорту та трамваю не більше 100 метрів. Поруч є супермаркети. У дворі дитячі та спортивні майданчики. Квартира від першого власника, документи впорядку, хороші сусіди. Додатково можна придбати поруч з квартирою - металевий гараж з погрібом на дві автівки на відстані 100 метрів від підїзду.

власник
Магистральная улица, 90, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 30000.0 USD

Продам 1к квартиру в Шевченківському районі по вулиці Магістральна. Квартира розташована на 2 поверсі 5 будинку. + Загальна площа квартири 31 кв.м, з них 6 кв.м відведено під кухню. +Ціна всього 13000 доларів. +Квартира розташована в зручному місці з розвиненою інфраструктурою. Чудова пропозиція для молодої сімї або як вигідне інвестиційне рішення. Деталі за телефоном. Дзвоніть і поїхали на перегляд!

Магистральная улица, 74, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 13000.0 USD

Пропанується до продажу однокімнатна квартира в цегляному будинку на 5 поверсі 5 поверхового будинку, після капітального ремонту ( поміняна проводка, труби та інше)в квартирі залишається кондиціонер та шафа на балконі, решту можна залишити за додаткову плату, без боргів, один власник, ключі на угоді, можливий торг

Магистральная улица, 70, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 15500.0 USD

Продається затишна, простора двокімнатна квартира нестандартного планування на першому поверсі пятиповерхового, цегляного будинку загальною площею 90 кв. Дві кімнати площею 19 та 16 кв. Кухня -17 кв. Квартира в чудовому житловому стані. Продається з меблями та технікою. Розташована поряд із магазинами, кафе, зупинкою транспорту. Торг.

ул. Магистральная, 86А, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 30000.0 USD

2й Шевченківський 3 хвилини до зупинки (54й магазин). Навпроти вул Чарівної. Гарне місце. Пропонується до продажу двокімнатна квартира з ремонтом; загальна площа - 51м2. Розташована на 10/10-ти пов. цегляного будинку по ул.Магістральна. В квартирі зроблений ремонт, замінені всі комунікації, встановлені металопластикові вікна. Є балкон - 6м і лоджія, засклені! Квартира тепла, бо немає зовнішніх стін, все через лоджію або балкон. Санвузол - роздільні, душова кабіна.Лічильник електрики: день та ніч (ніч -50%) Квартира мебльована і укомплектована сучасною технікою. Будинок - ОСББ, зроблений ремонт в підїзді, двір чистий і доглянутий. Поруч розвинена інфраструктура: 3 хвилини зупинка транспорту 54 магазин. АТБ та інші магазини. Недалеко в 10 хвилинах парк Бочарова, школи. *з частини фото видалено водяний знак, тому якість не дуже. Звязуйтесь покажу відео. 10й поверх. Дах зроблений якісно проблем немає та не буде, є технічний поверх. На дому є помпова станція, тому немає проблем з тиском води. Встановлено бойлер Є паркомісце під підїздом.

власник
Магистральная улица, 88, Шевченковский, Запорожье, Запорожская 30000.0 USD

Срочно продаётся нестандартной планировки 1но комнатная квартира на 3м этаже в кирпичном 10ти этажном доме. Очень большая, просторная комната 18м2 и большой санузел 5м2. С качественным евро ремонтом, натяжные потолки и тд. Дом осбб, двор ухоженный с детской площадкой, отличное освещение, соседи все порядочные, толщина стены 50см. Развязка транспорта отличная! В любой конец города. Атб, садик, школа - всё рядом. Мебель и техника по договорённости. Торг уместен.

Продам 1ком.квартиру ул.Магистральная

2х комн квартира Шевченковский район ул Магистральная, конечная 14 трамвая, 3эт /10 ти этажного дома .дом ОСББ. Заменена вся сантехника, новая газовая печь, металлопластиковые окна. Лоджия застеклена и обшита вагонкой. Ухоженная придомовая территория. Квартира находится в отличном месте для комфортного проживания. Для реального покупателя торг

2х комн квартира Шевченковский район

Пропонується до продажу охайна однокімнатна квартира по вулиці Магістральна. 5й поверх 5ти поверхового будинку, 34/ 18/7. В квартирі замінена вся сантехніка, труби, МПО, вмонтована кутова кухня. Залишається пральна машинка автомат, холодильник та шафа купе. Квартира не кутова. Поруч крамниці, ринок, зупинки транспорту. Вартість квартири 21900 у.о На місці можливий розумний торг. Квартира вільна та готова до продажу. Всі документи в порядку. Додаткові питання за телефоном. Дзвоніть і ми покажемо вам квартиру в зручний час по домовленості.

Однокімнатна квартира в гарному стані

Без%, без комісії агентств Ексклюзивна 2-кімн. квартира в Шевченківському р-ні. Розташована по вул. Магістральна. Тихий і спокійний двір. Відмінна асфальтована дорога. Поруч зупинка маршруток, кінцева 14 трамвая, магазини та аптеки. Будинок цегляний, Київський проект. Будинок повністю обслужений ОСББ – новий ремонт у підїзді, новий ліфт. Квартира з новим ремонтом за авторським проектом 2021 року. Замінено всі комунікації на нові. Встановлено сигналізацію та інтернет. Повністю перероблений балкон (утеплений та шумоізольований). В обробці використані дорогі будматеріали. Підлогове покриття - Плитка (з теплою підлогою - електро) та ламінат виробництва Німеччини. Освітлення - все LED. Кухня виконана на замовлення - фасад фарбований МДФ, фурнітура BLUM Вбудовано: велика посудомийка BOSH, духова шафа, НВЧ та решта побутової техніки. Ванна кімната: душова, бойлер 80 л, пральна машина і т.д. Спальня: поєднана з лоджією (зона відпочинку) та шафа-купе. Планування: передпокій, вітальня, кухня-їдальня, ванна кімната, господарська спальня з зоною відпочинку, балкон, лоджія. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Компанія: Агентство нерухомості Ділайн

VIP 2-кімнатна з дизайнерським ремонтом  на Шевченківському

Продажа 1- комнатной квартиры в Шевченковском районе,по ул.Магистральная .Квартира на 8-м этаже 10- ти этажного дома.ОСББ.Шикарная придомовая территория.Дом очень теплый.Квартира торцевая,большая.Балкон 6 метров.Квартира сухая и очень теплая..Жилое состояние,окна старые,трубы старые.Все требует ремонта..Цена 13500 долларов США.Просмотр в любое время.Агенство недвижимости.Звонить по т. 06******40 Лилия.

Продам 1- комнатную квартиру в Шевченковском районе

В продажу 3-кімнатна квартира площею 60 кв.м. в 5-поверховому цегляному будинку по вул. Магістральній. Просторі кімнати (42,4 кв.м.), з яких дві суміжні і одна окрема (легко переплановується під 3 окремі), кухня 6,4 кв.м., ванна і туалет окремо. Будинок якісний, недавно поміняні стояки, безпроблемний дах. Зручне розташування - поряд зупинки, ринок, через який облаштований перехід до вул. Чарівної, зуп. "Заводська" і т.п. Стан квартири жилий - пластикові вікна, в санвузлах кахель, мінялась сантехніка, підлога - паркет, а в кухні і передпокої кахельна плитка. Проте, потрібний як мінімум, косметичний ремонт. Продаж через АН, додаткові питання за телефоном. Ціна відповідає якості житла.

3 кім. квартира в р-ні зуп. "Заводоуправління"

Географія Запоріжжя