Унікальна пропозиція на ринку Вінниці: повністю готова до експлуатації квартира з дизайнерським ремонтом і меблями та системою "Розумний будинок".В квартрі є автономне опалення (одноконтурний газовий котел та комбінований бойлер), інверторний кондиціонер з можливістю нагрівання приміщення взимку, тепла підлога по всій площі квартири, розумне управління кліматом в квартирі. Можливість підключення теплового насосу. Охоронно-пожежна сигналізація. Система відеонагляду та домофонії. Система безперебійного електричного живлення з резервом на 5-6 годин. Аварійне освітлення. Система хімводоочистки води. Система захисту від потопу. Вбудовані меблі на замовлення. Вся вбудована побутова техніка (пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, холодильник, плита, духовка, витяжка). Тобто, квартира продається повністю укомплектована меблями та технікою і готова до експлуатації. Перепланування узаконене (технічний паспорт виданий на початку 2022р). Є підвал. Більш детальна інформація, більше фото та специфікація обладнання- за запитом.

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 119499.0 USD

Унікальна пропозиція на ринку Вінниці: повністю готова до експлуатації квартира з дизайнерським ремонтом і меблями та системою "Розумний будинок". В квартрі є автономне опалення (одноконтурний газовий котел та комбінований бойлер), інверторний кондиціонер з можливістю нагрівання приміщення взимку, тепла підлога по всій площі квартири, розумне управління кліматом в квартирі. Можливість підключення теплового насосу. Охоронно-пожежна сигналізація. Система відеонагляду та домофонії. Система безперебійного електричного живлення з резервом на 5-6 годин. Аварійне освітлення. Система хімводоочистки води. Система захисту від потопу. Вбудовані меблі на замовлення. Вся вбудована побутова техніка (пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, холодильник, плита, духовка, витяжка). Тобто, квартира продається повністю укомплектована меблями та технікою і готова до експлуатації. Перепланування узаконене (технічний паспорт виданий на початку 2022р). Є підвал. Більш детальна інформація, більше фото та специфікація обладнання- за запитом.

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 119499.0 USD

Квартира, якій нема аналогів! Стильна, велика, світла з гарним санвузлом і двома балконами! Добротний будинок зі своєю історією. Таких квартир у продажу практично нема! Її потрібно бачити! Центр, АГВ! Новий дизайнерський ремонт!

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 17, Центр, Винница, Винницкая 140000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Шикарное предложение!без комиссии агентству!центр города!красивейшая панорама на весь город и реку ю.буг! огромная терраса!свободная планировка!большие окна! элитный дом в самом сердце города! на террасу несколько выходов!высокие потолки!вид-неописуемый!аналогов такого жилья-нету!документы, план, все на руках!звоните!ключи на руках, просмотр в любое время по договоренности!это нужно видеть глазами-всей красоты не описать!

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 9, Центр, Винница, Винницкая 160000.0 USD

Вінниця, Центр, вул. Степана Бандери, 5, цегла, Квартира з ремонтом, ГАРАЖ утеплений у дворі, двір закритий, з побутовою повністю технікою, меблі мяка шкіра, ліжко двоспальне, три плазмові телевізори, в квартирі 4 вікна, засклений та утеплений балкон, комора на поверсі з бронь.дверями, в квартирі залишається і побутова техніка теж.

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 5, Центр, Винница, Винницкая 87500.0 USD

Продаж однокімнатної квартири в сучасній новобудові в самому центрі міста по вул. Степана Бандери ( Льва Толстого). Квартира з хорошим плануванням, ремонтом, чудовим виглядом, залишаються усі меблі та побутова техніка.Будинок з закритою територією , відеонаглядом, цілодобовою охороною та підземним паркінгом

Продаж 1 квартири в сучасній новобудові в центрі міста

Продаж 1-ної квартири по вул . Л. Толстого. Квартира в хорошому житловому стані: кахель, ламінат, електроопалення, бойлер, гардиробна.

Продаж 1-к в Центрі

Житлові комплекси у Вінниця