Пропоную до придбання Великогабаритну квартиру- дом, У місті Миколаїв, район Ліски. Квартира розташована на Першому поверсі, має Свій власний двір, З бесідкою , З верандою, з гаражем ! В квартирі встановлено Індивідуальне газове Опалення, Двоконтурний газовий котел. Планування квартири: Три роздільні кімнати, Кухня обєднана з холом , Два санузла, один з яких 13м/кв. Є власна Сауна ! Гардеробна кімната. Пропонуємо до придбання Із Меблями та технікою! Поруч з будинком є все необхідне Для активного життя, Парк для прогулянок, Яхт Клуб, Магазини, кафе, Супермаркет, Стадіон для занять спортом, Зупинка транспорту 2Кп. Запрошую Вас і вашу родину, На перегляд квартири! Телефонуйте!

Леванівців вул., 25/1

Продаю 2-кімнатну квартиру, вул. Леваневців, Ліски. 7-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. 80 м. кв. загальної площі, роздільні кімнати, простора кухня та санвузол. Квартира з видом на парк та річку. Чекаю на Ваші дзвінки.

Леванівців вул., 8

Ліскі , зупинка 1 КП , Леваневцев . Квартира розташована на 3-му поверсі 3-х поверхового Сталінського будинку. Квартира на дві сторони. Перероблена з 3-х кімнатної на 2-х кімнатну. - загальна площа – 72кв.м, житлова – 42.5 кв. м (зал - 31.1 кв. м, кімната - 14 кв.м) - коридор – 9.7 кв. м - лоджія, балкон - санвузол суміщений - кімнати роздільні - кондиціонер - підлога деревяний паркет по всій квартирі. Працюєм по Євідновлення Запрошуємо на перегляд та купівлю Вашого житла. Квартира заслуговує на Вашу увагу і чекає на нових власників .

Леванівців вул., 25/3
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную до придбання Однокімнатну квартиру У Житловому Комплексі Леваневців. 4й корпус , 6 поверх . В середині будинку. Будинок введено в експлуатацію . Рік будівництва 2021 . Детальніше, Телефонуйте!

Леваневців, 30

Пропонуємо вашій увазі однокімнатну квартиру яка знаходиться на вулиці Леваневців. Розташована квартира на 2-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку. Загальна площа квартири становить 34 квадратних метрів, кухня 7 квадратних метрів. Вся техніка та меблі залишаються. Вся необхідна інфраструктура знаходиться в кроковій доступності. Гарна транспортна розвʼязка. Неподалік є річка. Всі документи у повному порядку. Обʼєкт готовий до продажу. Телефонуйте, покажемо у будь-який зручний для вас час за попередньою домовленістю. Послуги агентства оплачує покупець.

Леванівців вул., 25/9

Жилой комплекс находится в районе Лески, в пешей доступности от остановки транспорта, учебных заведений, магазинов, спортзалов. Дом сдан, в процессе заселения. Придомовая территория благоустраивается: подъездные и прогулочные аллеи, паркинг, детская площадка. Территория охраняется. Состояние квартиры после строителей. Сделана лазерная стяжка пола, частично поштукатурены стены. Окна выходят во двор, не солнечная сторона. Комфортный 7 этаж. Квартира в новострое - это прекрасная возможность воплотить все свои идеи в квартире мечты. Приглашаю к просмотру и покупке. Звоните! БЕЗ КОМИССИИ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ!

Леванівців вул., 30

Новострой дом сдан в эксплуатацию Все коммуникации подключены Хорошая стяжка ,качественные окна и двери Строиться большая территория площадки и мини парка ,закрытый двор ! Видовая на реку !

Срочная Продажа 2к.кв.новострой Леваневцев!

Продам трехкомнатную сталинку в Леваневцев. Квартира на четвертом этаже четырехэтажного дома. Жилое состояние, автономное отопление, сан.техника поменяна, металлопластиковые окна, все комнаты раздельные, большая кухня 10м, балкон. Дом расположен в живописном уголке, рядом река и много зелени, закрытый двор. Документы в порядке и готовы к продаже, никто не прописан.

Продам 3к/к (сталинка) в Леваневцев

Продаю 3-х кімнатну квартиру на Леваневців з новим ремонтом, з меблями і технікою. Велика кухня, зала, спальня, дитяча і два санвузла. Запрошуємо на перегляд!

Продаю 3-х кімнатну квартиру на Леваневців Н1

Продаж 3 к к в Лісках/ Леваневців 2/3 поверхового будинку Залізобетонні перекриття Газова колонка 59,5 кв м - загальна площа 6,4 кв м - кухня 3,2 м - висота приміщення Під ремонт Є лоджія та балкон Є своє приміщення ( кладова) в підвалі Гарний парк біля будинку 31000уо , торг

Ціну знижено‼️ В Продажу 3 к к в Леваневців , сталінка

Житлові комплекси у Миколаїв

Продаю 2 кімнатну квартиру у Леваневців, паркова зона. Світла, тепла та затишна оселя. Кімнати окремі, хороший житловий стан, натяжні стелі, вікна МП, без балкону. Цегляний будинок, є підвал. Пропозиція від рієлтора. Дзвоніть та записуйтесь на огляд.

Продаю 2 кімнатну квартиру Леваневців

Продаж 2 кімнатної квартири по вул. Леваневців. Загальна площа 79 кв.м. Квартира знаходиться на 5 поверсі 9ти поверхового будинку. Квартира має великий санвузол, великий хол, кухню та 2 кімнати, 2 лоджії та 2 балкони з видами на річку. Встановлений новий 2х контурний котел. В квартирі дуже тепло. В наявності кондиціонери. Замінені всі стояки на пластик. Встановлений новий ліфт у підїзді. Ціна 52000 дол.

Продаж 2 кімнатної квартири. 79 кв.м. вул. Леваневців.

Продажа шикарной 3х комнатной квартиры с ремонтом по ул. Леваневцев. Общая площадь 118 кв.м. Площадь кухни 20 кв.м. 8 этаж 9 ти этажного дома. две отдельные спальни, большая гостиная и кухня, 2 санузла, автономное отопление, теплые полы, дубовая столярка, лоджии и балконы. Подъезд чистый и ухоженный. Лифт работает всегда. Шикарный вид из окна, Цена 95000 у.е

Продажа шикарной квартиры на Леваневцев

Продаж однокімнатної квартири на Леваневців в новому будинку 2020 року побудови ЖК Леваневський. Цегляний будинок. Індивідуальне газове опалення. Вільне планування з великими вікнами. Дзвоніть будь ласка!

Продаж однокімнатноі квартири в ЖК Леваневський з інд.газ.опаленням м1

Парковая зона(рядом река). Закрытый двор с парковкой и видеонаблюдением. Автономное отопление(двухконтурный газовый котёл). Огромная ванная. Все комнаты просторные. Планировка на две стороны. Большая кухня-столовая. Два балкона. Есть сигнализация. Продажа с мебелью и техникой.

Большая 4к в Леваневцев / Можно по программе

Продаю видовую 3-ку ул Леваневцев 4/4, 73.м2 Автономное отопление Балкон с видом на реку 3 раздельные комнаты Закрытый двор ОСМД Парковка для машин во дворе Видео скину по запросу

Продаю видовую 3-ку ул Леваневцев

Географія Миколаїв