30317- жилий стан, під ремонт,2 балкона. Торг

Коновальця Євгена вул., 26

Продаж 2-кімнатної квартири в будинку покращеного планування!!! Зручний середній поверх, цегляний будинок, не кутова Великий балкон засклений металопластиком Залишаються всі меблі та техніка В будинку створено ОСББ Новий ліфт Наявні усі лічильники Район з розвиненою інфраструктурою, поруч школи, садочок, магазини, аптеки, супермаркет Арсен, зупинки автотранспорту. Телефонуйте!!! Огляд у будь який зручний для Вас час!!!

Коновальця Євгена вул., 24

Квартира розташована в мальовничому місці поруч із двома парками із чудовим транспортним розгалуженням. Поруч школи, садочки, два басейни, торгові центри і дитячі дозвілля. Квартира знаходиться на другому цокольному поверсі девятиповерхового цегляного будинку. Площа складає 65, 4кв, є балкон у спальні і велика лоджія із кухні. На лоджії є хороша зашита кладовка, у ванній стоїть бойлер , присутнє невеличке цікаве перепланування, що робить квартиру комфортнішою. Біля будинку є безкоштовна парковка і дві платні, є хороше підвальне приміщення і сушка для білизни між поверхами.

власник
Коновальца Евгения улица, 26, Северный, Ровно, Ровенская 66000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам Двокімнатну квартиру в р-ні Північного по вул. Коновальця загальна площа 48 м.кв зручний середній поверх, не кутова роздільне планування з ремонтом бойлер, для гарячої води залишаються меблі і техніка

Коновальца Евгения улица, 14, Северный, Ровно, Ровенская 38800.0 USD

Велика простора двох кімнатна квартира в цегляному будинку (новобудова) поряд вся інфраструктура , з автономним опаленням , лишаються всі меблі та техніка

Коновальца Евгения улица, 34, Ровно, Ровенская 73500.0 USD

Продам затишну 3 кімнатну квартиру на Північному. Пропоную Вашій увазі дворівневу квартиру з гарним ремонтом. Загальна площа 97.4 кв.м. Простора світла кухня 20 кв.м. звиходом на лоджию з якої відкриваеться дуже гарний краєвид. Автономне газове опалення. На другому поверсі розташовані дві ізольовані кімнати - дитяча, та батьківська з гардеробною та виходом на балкон. Якісна побутова техніка, система фільтрації води. Відеоспостереження в дворі та в підїзді для Вашої безпеки. Сигналізація в квартирі. Гарно розвинена інфраструктура- супермаркет, аптека, садочок, школа з басейном, зупинка громадського транспорту. На території будинку розташований дитячий та спортивний майданчик Поруч кафе, кавярні, розважальний дитячий центр, спорт-зал. Перегляд в зручний час для Вас!!!

Коновальца Евгения улица, 2А, Северный, Ровно, Ровенская 110000.0 USD

Красива квартира з комфортним плануванням в хорошому цегляному будинку 2000 р. В квартирі броньовані подвійні вхідні двері, якісний дубовий кухонний гарнітур, побутова техніка,бойлер. Два балкони, підвал та приміщення для сушіння одягу. Продаж з меблями. Район зручний для проживання, в пішій доступності школа, садочки, магазини, ринок, басейни, церква. Зручна транспортна розвязка.

Затишна трикімнатна квартира на Коновальця.

Житлові комплекси у Рівне

Географія Рівне