Квартира знаходиться в мікрорайоні Типографія. По вулиці Комарова. Розташована на 1/5 поверсі. - опалення автономне - площа загальна 73 кв.м. - не кутова - є балкон - стан - під ремонт Три окремі спальні. Просторий коридор. Власник і документи готові до продажу.

Комарова вул., 15

Продам 4-х кімнатну квартиру - всі кімнати окремі - жилий стан - автономне газове опалення - частковий ремонт - є техповерх Поряд Критий ринок , Дендропарк, зупинка Дзвоніть, покажемо у зручний для Вас час

Комарова улица, 8, Крытый рынок, Кропивницкий, Кировоградская 40000.0 USD

Продам 3-х кімнатну квартиру Комарова. В зв?язку з переїздом продам 3-х кімнатну квартиру в чудовій локації район Кр.ринок. дендропарк,. Закритий двір також є приміщення (сарай)для велосипедів та інших речей. Індивідуальне газове опалення. В квартирі залишається все крім техніки. Реальним покупцям торг 212-947-896 Допомога з продажем Вашої любої нерухомості, підбір будинку, квартири, комерційної нерухомості на Ваш бюджет і з Вашими побажаннями. Здамо швидко та вигідно в оренду нерухомість, як житлову так і комерційну. Підбір нерухомості самостійно, без ріелтора, за 2 секунди за допомогою Телеграм Боту Повний юридичний супровід угоди!!! Вивіз комунальних служб. Допомога з документами. Надаємо безкоштовний транспорт для переїзду. АН Купи Дім.

продам квартиру на Кр.ринку
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кімнатну квартиру, Кр.Ринок. 48/32/6 м2, 5/5 пов, кімнати роздільні. Автономне електроопалення, газова колонка, м/пл. вікна. Торг.

Продаж 2 к. квартири, вул. Комарова

Житлові комплекси у Кропивницький

Географія Кропивницький