Давно мріяли про квартиру в центрі нашого міста? Ми маємо для Вас хорошу пропозицію – видова 3-кімнатна квартира в цегляному будинку! Район площі Возз’єднання – вулиця Ковельська 4. Квартира на 3-му поверсі. 3-кімнатна квартира, загальною площею 84,4 кв.м., має зручне планування: кухня – 14,4 кв.м., вітальня – 24,3 кв.м, затишна спальня кімната – 18,6 кв.м., дитяча кімната – 14,4 кв.м, коридор – 6,2 кв.м., роздільний санвузол (3,0 кв.м., 0,8 кв.м.) та кладова. Висота приміщень – 2,67 м. Квартира світла та тепла, двостороння. Обладнана двома балконами. Хороший житловий стан. Замінено вікна на металопластикові. Залишаються меблі та техніка. Наявні усі необхідні лічильники (на світло, воду та газ), що в сукупності дасть змогу майбутнім господарям значно економити на комунальних платежах. Є газова колонка. Просторий під’їзд, лише дві квартири на поверсі. Прибудинкова територія облагороджена та достатньо озеленена, є дитячий майданчик. Інфраструктурно-розвинений район міста із зручною транспортною розв’язкою. Близьке розташування ТЦ і розважальних комплексів. Поруч центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки, школи, садочки, магазини та супермаркети. Не переплачуйте за чужий ремонт, а зробіть усе на свій смак! Саме Ви можете стати власником по-справжньому ексклюзивної нерухомості – телефонуйте вже сьогодні!

Ковельська вул., 4

Простора трикімнатна квартира на вулиці Ковельська 9 ! Квартира розташована на 4-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 60 кв. м. Є лічильники на воду, електрику та газ, а також газова колонка та 2 кондиціонери, що дозволить вам значно зекономити на комунальних платежах. Кухня повністю оснащена всіма необхідними меблями та технікою. Комунальні платежі не високі . Квартира дуже тепла, не кутова, двостороння. Будинок зовні повністю утеплений. Діюче ОСББ, що провели ремонтні роботи по заміні електромережі та теплопостачання. Район з розвиненою інфраструктурою : навпроти будинку знаходиться зупинка громадського транспорту, поряд школа №3,садочок №5, Центральний ринок та багато інших магазинів, аптек, супермаркетів.

Ковельська вул., 9

Продаж 1 кімнатної квартири на вулиці Ковельська,6. Квартира розташована на 1 з 5. Будинок утеплений,високий цоколь,діє ОСББ. Можна розглядати під комерцію.

Продаж 1 кімнатної квартири
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаємо власну квартиру у Луцьку. Площа 60 кв.м Зроблено дизайнерський ремонт (робили для себе) Квартира за адресою Ковельська. 29 (ЖК «Луцька Рівєра») 2-й поверх з виглядом на вулицю Продаємо разом з усіма меблями та технікою (заїжай та живи) Документи в повному порядку готова до продажу Уся техніка та комунікації працюють та у чудовому збереженому стані. Квартира чудова, тепла з якісним ремонтом та меблями (усе робили під замовлення для себе)

власник
Квартира 2-кімнатна у Луцьку

Продається 1 кімнатна квартира в обжитій новобудові в ЖК Небосхил, вул. Ковельська. 7/10 поверхового цегляного утепленого зовнє будинку. Заг пл. 54 м2. Стан квартири - Під чистову обробку. Розведена система водопостачання, електрика, опалення. В будинку - дахова котельня. Частина робіт зроблена в ванній кімнаті: покладено плитку на стінах, встановлено ванну, зроблена інсталяція .Є всі необхідні матеріали для завершення робіт. Кімната простора, майже 22 м2. Кіхня -11,5 м2. Гарна, велика засклена лоджія з вітражними вікнами -8,4 м2 ., з якої відкривається чудовий краєвид на старе місто. Також є два виходи з лоджії : на кухню, і на кімнату. Простора прихожа. Дуже гарне розташування квартири- вікна виходять в облаштований внутрішній двір з закритою територією, а тому немає шуму і загазованості від транспорту .В дворі облаштований сучасний дитячий майданчик, парковка для авто і також є заправка для електромобілів. Все в піший доступності: магазини, супермаркети, аптеки, банки. Хороша транспортна розвязка і т п. Для реального покупця- є можливість торгу.

Продається 1 кімнатна квартира в обжитій новобудові без ремонту

Продається квартира р-н Ковельської. Житловий стан, є санвузол в будинку. Газове опалення. Територія навколо будинку загороджена.

Продаж квартири вул. Ковельська

Продаю свою 1-кім квартиру. "Євродвушка" в уже зданому будинку. Дуже вдале планування квартири, на кухні стає диван і ми отримуємо простору кухню-вітальню. Сонячна однокімнатна квартира з автономним газовим опаленням у цегляному будинку ЖК U HOME (забудовник Єврохолдінг) Квартира розташована на видовому (на вул Ковельську) четвертому з чотирьох поверсі, підʼїзд оснащений ліфтом. У квартирі використані безпечні для здоров`я, екологічно чисті та теплозберігаючі матеріали, проведена електрика по квартирі (коштувало +500 дол), використана гіпсова штукатурка, панорамні енергоефективні німецькі вікна (5-камерної профільної системи «Salamander» фурнітура «Roto») за рахунок чого в квартирі постійно підтримується збалансований температурний режим. Дизайнерські, надійні вхідні двері. Функціонує автономне опалення (двоконтурний газовий котел Protherm- на подачу тепла і підігрів води), підігрів підлоги, встановлені усі необхідні лічильники (на газ, воду та світло)– квартира тепла й економна у сплаті комунальних послуг. Будинок зданий, сусіди уже роблять ремонт. Продаю по переуступці. У дворі дитячий майданчик. Є можливість (опція) придбати квартиру уже з готовим ремонтом. Телефонуйте або пишіть на всі питання по можливості відповім.

власник
Продаю свою 1 кім квартиру 45.8 кв U HOME Євродвушка (без комісії)

Продам однокімнатну квартиру у ЖК Небосхил по вулиці Ковельська Квартира розташована на 5 поверсі, загальна площа 46м2 Будинок має дахову котельню, закрита прибудинкова територія. Поруч уся інфраструктура, зупинка громадського транспорту, магазин, банкомати, відділення банку, аптеки Новому власнику залишаються наявні меблі та техніка. Детальна інформація по телефону

Продаж 1кім квартири у ЖК Небосхил

Географія Луцьк