Продається 1-но кімнатна квартира по вул. Каштанова, 11, на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Квартира з гарним ремонтом, повністю мебльована, зі всією необхідною побутовою технікою. Зручне розташування, поряд дитсадок, школа, стадіон, поліклініка, магазини та супермаркети, неподалік розташований гарний парк з озером. Зручна транспортна розв"язка.

Каштанова вул., 11

Продається 3-х кімнатна квартира, Деснянський район, вул. Каштанова, 13 Рік будівництва 1987 р. Серія 96, на 10/10 пов., загальна площа – 73,0 кв.м, жила площа – 41,6 кв.м, кухня – 9,3 кв.м., три окремі кімнати, санвузол роздільний, засклені два балкони, встановлені лічильники на газ, воду, електрику, тамбур на дві квартири. Доброзичливі сусіди! Два роки тому зроблен частковий ремонт. Раціональне планування квартири дозволяє втілити ваші творчі бажання та ідеї. Технічний поверх над квартирою - додатковий плюс - у квартирі завжди тепло і тихо, немає сусідів зверху! Підїзд доглянутий, чистий , ліфт, вхідні броньовані двері з кодовим замком, місця для паркування авто. Квартира світла, двостороння - відкривається чудовий краєвид з вікон на вул. Бальзака О, Каштанову, та рекреаційну зону ( 20 хвилин пішки до р. Десна –з облаштованими місцями для відпочинку та розваг); з іншої- вид на затишний тихий двір з дитячим садочком. Розвинута інфраструктура - супермаркети, школи, дитячі садочки, поліклініка, спорткомплекс, банк та ін., все необхідне для життя. Вдале транспортне сполучення в різні напрямки - м. Лісова, м. Чернігівська, м. Дарниця, м. Лівобережна, м. Осокорки, м. Почайна. Ціна: 58000 у.о.

Каштанова вул., 13

Пропонується до продажу квартира після ксметичного ремонту. Окремо кімната та окремо кухня, санвузол сумісний, велика лоджія, мебльована, частково є побутова техніка. Приємний вид з вікон на школу та стадіон. Зверху над квартирою є технічний поверх. Чисте парадне. Поруч парк , супермаркет, школи, дитсадки, зупинки громадського транспорту! Перегляди в зручний час!

Каштанова вул., 11
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу 2 кімнатна квартира за адресою вулиця Каштанова, 5 (початок Троєщини). Поверх 7 з 10 Загальна площа 52 кв.м. Окремі кімнати, кухня, балкон, сан.вузол роздільний. Квртира продається з меблями та технікою. Гарно розвинена інфраструктура, поруч: дві школи, дитячий садочок, магазин, супермаркет, спортзал, кафе, кав’ярні, парк.

Каштанова вул., 5

Без комісії, 1-но кімнатна квартира, вул. Каштанова 1/9 на 16/16 поверхового будинку, зверху є 2 технічних поверхи. Квартира дуже тепла, скрізь встановлені склопакети. На кухні (плитка на підлозі також в коридорі, робоча стінка в кахлі, вбудовані кухонні меблі з побутовою технікою). У квартирі 2 лоджії, 1-на лоджія (вихід з кухні), друга (, вихід з кімнати), лоджії засклені склопакетами і обшиті вагонкою, на одній з лоджій є вбудована шафа. У кімнаті - вбудована шафа-купе, на підлозі паркетна дошка. У сан.вузлі була заміна унітаза та встановлений бойлер,. Дуже вдале розташування будинку: зупиняється весь транспорт і можна дістатися будь-якої точки Києва, поруч магазини, дит. садок і школа, ресторани. Чудовий панорамний вид з вікна ввечері.473509

Каштанова вул., 1-9

Продам замечательную 1 комнатную квартиру на Троещине по ул.Каштанова 1\9 , Деснянский район .Общая площадь 41.2 кв.м., площадь комнаты 17.4., кв.м., кухня 8.4 кв.м. санузел раздельный .Балкон застеклен. Квартира в жилом состоянии укомплектована мебелью и техникой. Ухоженный подъезд ,хорошие соседи. 41700$ . Прекрасная транспортная развязка, остановка напротив дома (до метро 15 мин), рядом находятся: школы, детские садики, продуктовые магазины, стоянка, ТРЦ, банкомат, аптека, поликлиника, почта, бювет. Рядом парк, речка. Звоните, организуем просмотр в удобное для Вас время! Агентство КАПИТАЛ

Каштанова вул., 1

Продам дуже затишну 4-ту квартиру для комфортного проживання сімї по вул. Каштанової 14б, 2/16, 87,4/53,7/8,4, х/с/розд., 4 лоджії. Вбудована кухня, шафа-купе, склопакети, кахель, паркет-дошка та плитка на підлозі. Дуже доглянуті парадне та тамбур, консьєрж. Відмінна транспортна розвязка, розвинена інфраструктура. Чистий продаж!

Каштанова вул., 14б

Троєщина, вул. Каштанова, 12Б. Кількість кімнат – 3. Поверх - 3, всього у будинку 16 поверхів. Площа: загальна – 73, житлова – 42, кухня – 12 кв.м. Затишна оновлена квартира у класичному стилі. Вікна виходять у тихе зелене подвіря. Є вся необхідна побутова техніка, високошвидкісний Wi-Fi, 2 балкони. Будинок розташований всередині кварталу, закритий від дороги іншими будинками, сусіди хороші, тому в квартирі завжди тихо - ідеальне місце для міцного сну. В квартирі нова кухня та ванна, в кімнатах, балконах та коридорі зроблено косметичний ремонт.

Оновлена 3к квартира з тихим подвірям

Продаж просторої 3к квартири Деснянський р-н, вул Каштанова, 5, масив Троєщина. 10 поверх 10 поверхового будинку Загальна площа 72 кв.м., кухня 8 кв.м. Квартира простора з зручним роздільним плануванням. Є два балкони. Вікна виходять у двір - гарний краєвид, багато зелені. Роздільний санвузол, обкладений світлим кахлем, встановлена ванна. Двір обладнаний дитячим майданчиком, є місце для прогулянок. Поруч мальовничі два озера Гнилуша та Райдужне, а також гарний Деснянський парк. Гарна транспортна розвязка, інфраструктура масиву та району високо розвинена! В пішій доступності є: - школа - дитячий садок - ТЦ АТБ, Фора, Сільпо, - стоянка для авто навколо будинку, - відділення кількох банків та Нової пошти У пішій доступності зупинка різних маршрутних таксі. До станції метро Петрівка – 7 хвилин транспортом, через міст. Купите Ви цю квартиру чи ні - вирішувати тільки вам, але побачити її точно варто!

Продаж 3к роздільної квартири Каштанова 5 Початок Троєщини

3-х кімнатна, початок Троєщини, вул. Каштанова, 8, Деснянський р-н., 1/9 пов. 73,1/41,9/8,5 м.кв., 3-ри окремі кімнати та величезний балкон 3м*4,5м., 1 поверх, газ, лічильники на воду повірені, бойлер, метало-пластікові вікна з гратами на всіх вікнах. Відповідає плану БТІ. Двох стороння. Парадне в нормальному стані, тихий двір з дитячими майданчиками. Поруч школа, дитячий садок, в поруч багато магазинів, базар. Комфортне, тихе місце. Багато транспорту який довезе Вас до різної лінії метро. По плану колись поруч буде станція метро. Продаж під ремонт.

3-х кімн, початок Троєщини, вул. Каштанова, Деснянський р-н

Житлові комплекси у Київ