Продам 2-Х кімнатну квартиру на Залізничному Селищі по вул.Карбишева (Люльки). Не кутова. Панельний будинок 1973 року побудови. Індивідуальне газове опалювання. Великий добудований і узаконений балкон через кімнату і кухню. Під будинком великий підвал. На задньому дворі навпроти вікна капітальний гараж. Квартира в житловому стані. Металопластикові вікна і балкон. Газова колонка на гарячу воду. Тихий затишний двір і доброзичливі сусіди. Ціна: 35.000 у.о. з Торгом.

Карбишева вул., 3

Продається 2-х кімнатна квартира на на Залізничному селищі по вул. Карбишева(Люльки). Панельний будинок 1973 року побудови. Не кутова. Індивідуальне газове опалення. Загальна площа 52 кв.м. Великий добудований і узаконений балкон через кімнату і кухню. Під будинком великий підвал. На задньому дворі напроти вікна капітальний гараж. Квартира в житловому стані. Металопластикові вікна і балкон. Газова колонка на гарячу воду. Тихий затишний двір і доброзичливі сусіди. Ціна 35000 у.о. Торг.

Архипа Люльки (Карбышева) улица, 8, Ж-д посёлок, Белая Церковь, Киевская 35000.0 USD

Новинка Пропонуємо придбати затишну однокімнатну квартиру в цегляному будинку на Залізничному селищі, загальною площєю 35 м. Квартира розташована на першому поверсі, вікна виходять в затишний дворик. Тому завжди тихо і спокійно. Квартира чиста та суха, без посторронніх запахів. В квартирі гарний жилий стан: вікна металопластикові; стіни вирівняні; підлога в кімнатах ламінат, в кухні на підлозі плитка; санвузол сумісний, але просторий ( стоїть пральна машинка) в кахелі, замінено всі труби на нові. міжкімнатні двері - натуральне дерево; в коридорі натяжна стеля. Ціна даного обєкта 30 тис. дол.США За вказаної ціни залишаються всі меблі, що на фото. За техніку (деяка на гарантії) можна домовитись додатково. Поруч з будинком зупинка транспорту, ринок, мінімаркети. В кроковій доступності садочок та школа. Такий варіант ідеальний, як для орендного бізнесу, так і для власного проживання. Ключі в агенстві - оперативні покази! Пропозиція від АН Фортеця.

Архипа Люльки (Карбышева) улица, 59, Ж-д посёлок, Белая Церковь, Киевская 30000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ 2-кімнатна квартира м. Біла Церква р-н А. Люльки Карбишева Будинок Цегляний, в затишному місці Пропонуємо до Вашої уваги квартиру в косметичному ремонті площею 49.8 кв.м., кухня 8.6 кв.м. Санвузол роздільний Вікна частково металопластикові Балкон металопластиковий Знаходиться в спальному р-ні, з гарно розвиненою інфраструктурою Поруч з будинком школа #15, неподалік садочок. В пішій доступності зупинка, базар, кав’ярня, супермаркет, Ново пошта та Укрпошта Покази щодня! Телефонуйте

Продаж 2кімнатна

Міняю (продаж не цікавить) свою 1 кімнатну квартиру по вул. Архіпа Люльки (в минулому вул. Карбишева) на приватний будинок (півбудинку) або 2-х кімнатну квартиру на 5-му, 9-му або будь-якому іншому крайньому верхньому поверсі без доплати. Також можливий обмін на іншу 1-кімнатну квартиру на крайньому верхньому поверсі (можна кутову, без ремонту, з електропіччю та непрацюючим ліфтом) з вашою доплатою. Коротко про мою квартиру: цегляний будинок (знаходиться недалеко від відділення Нової пошти №18); 2-й поверх із 2-х; вікна у двір; загальна площа 31 м; стан добрий (євроремонт робився 10 років тому назад); балкон не засклений; автономне опалення (двоконтурний котел); до квартири додається сарай з льохом. Якщо вас зацікавило моє оголошення, напишіть ваші пропозиції для обміну в повідомленнях на цьому сайті.

власник
1 кім. квартиру в районі Залізничного селища.

Географія Біла Церква