Продаж 2-кімнатної квартири. Поверх 4/5 Стіни цегляні. Кімнати окремі. Індивідуальне газове опалення. Санвузол роздільний. Дуже вдале місце розташування. Поряд магазини, 2 дитячі садочки, ринок, супермаркет, відділення банків, пошта і т. д.

Заньковецької вул., 1

Продам 1 кім 2/9 на Заньковецької 9 квартира в нормальному стані є холодильник, бойлер, пральна машинка, поряд стоянка. Ціна 31000

Продам 1 кім в районі проспекту

Продаю 2-х-кімнатну квартиру по вулиці Заньковецька 19. Опалення комбіноване. В одній кімнаті газовий конвектор, в іншій електричний обігрівач. Замінені 2 вікна. Є балкон.

власник
2-х  кімнатна квартира м.Ужгород
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири від власника зручне розташуванням , продаж з меблями. в центрі міста початок вул. Заньковецької 4, /Собор, зупинка, т.ц. Україна, навпроти Київстару, меблевого магазину/ Все поруч: зупинки автобусів, школа, садочок, ринок, спорткомплекс, магазини. Наразі проживають орендарі за 330$ Дуже затишна квартира, тепла, суха, зручне розташування, стан серединій. 1 поверх, будинок цегла, 2 окремі кімнати, санвузол та ванна роздільні, Меблі наявні, кухня, холодильник, газова плита, колонка, вода гаряча та холодна постійно, є безбашенка ,пральна машина, кондиціонер, опалення –каміни з терморегуляторами, /економне опалення/ квартира дуже тепла. Вікна металопластик, балкону не має. Три вікна на фасад, є можливість добудови, в межах квартири, 50-70кв.м. та переведення в комерціцний обєкт/ магазин, офіс, турагенство, клініка і ..//

2 кімн. кварт. з меблями від власника центр початок Заньковецької

Продаж 3 кімн квартири в цегляному будинку (хрущовка) на третьому поверсі. В квартирі зроблено ремонт , є автономне газове опалення, металопластикові вікна, вся сантехніка поміняна. Дві кімнати прохідні і одна окремо. Продаж квартири частково з меблями. Район тихий , рядом , базар, мґпродуктові магазини, садочок, школи., озеро.

Заньковецкой улица, 21, Ужгород, Закарпатская 55500.0 USD

Продається 2х кімнатна квартира в панельному будинку перший поверх , засклена велика лоджия .З меблями.що на теперішній час в квартирі, все поряд школа, садок супермсркет.Кімнати окремі, котел газовий, закритй тамбур.

Заньковецкой улица, 77, Новый, Ужгород, Закарпатская 48000.0 USD

По вул Легоцького продається стильна 4кімн квартира, 110 кВ , два балкони, кухня- вітальня та три окремі кімнати. Два кондиціонера. Два санвузла, , ванна, душова. кладовка, гардеробна. Залишається все! .внизу супермаркет . Розвинута інфраструктура. Поруч школи садики зупинки, стоянка для авто. У будинку два ліфта. Гарний краєвид.

Заньковецкой улица, 9, Ужгород, Закарпатская 125000.0 USD

Продається 2-кімнатна квартира в центральній частині міста, некутова, з окремими кімнатами. Будинок цегляний. Автономне газове опалення. Склопакети. Частково з меблями та побутовою технікою. Зручне розташування. Активна транспортна розвязка. Хороший варіант як для проживання, так і для оренди. Деталі - по-тел.

Заньковецкой улица, 6, Центр, Ужгород, Закарпатская 41000.0 USD

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-928-055-DR. Продається затишна 1-кімнатна квартира-студія в самому серці міста Ужгород. Затишна квартира з меблями та євроремонтом (повністю нові комунікації та електропроводка). Точкове зональне освітлення, вбудована кухня з витяжкою, новий великий холодильник Samsung, варильна поверхня Zanusi, пральна машина. Квартира повністю готова до комфортного проживання або інвестування. Квартира дуже тепла, цегляний будинок, 4 поверх, ліфт. Це ідеальний варіант для любителів міського комфорту і атмосфери. Чекаємо на Ваш дзвінок!

Заньковецкой улица, 7, Новый, Ужгород, Закарпатская 45000.0 EUR

Заньковецкой улица, 21, Ужгород, Закарпатская 45000.0 USD

Житлові комплекси у Ужгород

Продам 1 кім малосімейку 7/9 велика кімната на Заньковецької, ліфт не працює. Вакуумні вікна, потребує ремонту. Ціна 26 тис

Продам малосімейку в районі проспекту

Продаж 2 кімнатної квартири по вул. Заньковецької, в цегляному будинку. Кімнати окремі, електро опалення, квартира в хорошому житловому стані.

Продаж квартири

Продаж 1-но кімнатної квартири у новобудові по вул. Заньковецької. Розташована на 2 поверсі з 2. Площа квартири 44 м2. Опалення газове. Поруч є ісе необхідне для комфортного проживання.

Продаж 1-но кімнатної квартири

Продається однокімнатна квартира по Вул. Заньковецькій. Новобудова площа 43кв.м. Будинок 2-х поверховий на декілька квартир. Залишається вся мебель і техніка. Всі деталі за телефоном.

Продаж однушки.

Продаж 1-кімнатноі квартири Словацька панель Загальна площа 31 кв.м Поверх 6/8 Три квартири на поверсі Електроопалення Газ є Також іде до квартири суха комора на 1-му поверсі

Продаж однокімнатної квартири по вул.Заньковецької.

Географія Ужгород