Чудова та комфортна квартира з авторським дизайном та максимально раціональним плануванням у 20-хвилинах ходьби від метро "Теремки". Найбезпечніший напрямок. Будинок із цегли клубного типу 2013 року зі своєю закритою територією та гарною зеленою прибудинковою зоною. Планування: Простора студія, комфортна спальня та гостьова кімната на другому рівні. Квартира світла та атмосферна. Виконаний якісний ремонт "для себе" у якому майже не проживали. Уся побутова техніка "Bosch", дорогі меблі, якісна столярка. Поруч знаходится уся інфраструктура для комфортного проживання. До метро - 15-20 хв. пішки

Дорошенка вул., 9

Продається квартира 3 КІМНАТИ+ГАРДЕРОБНА+БАЛКОН з РЕМОНТОМ 65/48/10,4, 2/4 поверх. Квартира мебльована. Все, що на фото, залишається. На підлозі кахель та паркет. Стіни пофарбовані. Обидва дивани розкладаються. Є тамбур на 2 квартири, для зберігання додаткових речей, що закривається. Домофон. Будинок ЦЕГЛЯНИЙ, утеплений, побудований у 2014 році, має свою огорожу, внутрішній двір з озелененою територією та дитячою зоною. Перед будинком своя парковка для вашого авто. Вхід у двір та до будинку за електронним ключем. Чудовий вид з вікон. Ініціативні сусіди. Є своє ОСББ. Що управляє будинком.

 КОМУНІКАЦІЇ. Газовий котел (на опалення та гарячу воду), терморегулятори на батареях, каналізація ЦЕНТРАЛІЗОВАНА, СКВАЖИНА більше 200 метрів, система очистки води (на будинок), лічильники на газ, воду, електроенергію (індивідуальні). ІНФРАСТРУКТУРА. В пішій доступності два продуктових магазини - ФОРА, АТБ, спортзал Sport Life з басейном, СПА, салони краси, аптеки інша побутова інфраструктура, зупинка маршруток до ТЦ Магелан, метро. Так само в пішій доступності мега сучасний садочок Монтессорі зі спортивним спрямування, дитячий садок CLOUD, медичний центр. 10 хвилин їзди - декілька шкіл. В 5 хвилинах їзди великий Мегамаркет. єОСЕЛЯ, ПОСТАНОВИ, СЕРТИФІКАТ ID: 76479

ексклюзив
Дорошенка вул., 5

Пропонуємо унікальну можливість придбати дворівневу квартиру в клубному будинку. Розташування бездоганне - тихе і спокійне місце, далеко від висоток, але при цьому лише 15 хвилин пішки або 7 хвилин на автомобілі до станції метро "Теремки". Вул.Дорошенко, Гатне Загальна площа квартири - 102, 5 квадратних метри. Перший поверх включає: кухню та простору вітальню, коридор, санвузол, а також балкон, який виходить у внутрішній двір. Тепла підлога. На другому поверсі розташовані 2 кімнати, гардеробна та меленький кабінет, головний санвузол. Тут є можливість та місце під камін. Стан -- незакінчений ремонт. Вже розвели електропроводку. На першому поверсі виклали плитку. Зробили розводку під радіатори, та встановили їх. Другий поверх - ламінат. В цьому клубному будинку всього 12 квартир. У внутрішньому дворі є місце для паркування автомобілів, а також альтанка та мангал. Не пропустіть цю унікальну можливість стати власником просторої і затишної квартири в клубному будинку. Тут ви зможете знайти комфорт і якість життя, які відповідають вашим найвищим очікуванням. Перегляди за домовленостью, ключі на руках. Торг до продажу.

можливий продаж по єОселя
Дорошенка вул., 5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-х кімнатна квартира у Гатному, розташована на вулиці Дорошенко 5, на другому поверсі чотирьохповерхового будинку. Площа: Квартира має площу 66.2 квадратних метрів. Розташування: Вона розташована у Гатному, що знаходиться в Київському регіоні . Поверх: Квартира розташована на другому поверсі чотирьохповерхового будинку. Стан та ремонт: Квартира має ремонт та обладнана меблями, що означає, що вам не потрібно буде робити додаткові вкладення в оновлення або облаштування житла. Опалення: В квартирі є автономне газове опалення, що дозволить вам регулювати температуру за власним бажанням. Безпека та зручності: Квартира розташована на закритій території і оснащена системою відеоспостереження для вашої безпеки. Також є парковка для автомобілів. Інфраструктура: У непосредній близькості є супермаркети і мегамаркети, що робить покупки зручними. Також поруч розташовані школа та дитячий садочок. Близькість станції метро Теремки зробить переміщення по місту зручним та швидким. Ця квартира дуже комфортна та зручна, з усіма необхідними зручностями для комфортного життя. Комісія АН!

Дорошенко улица, 5, Гатное, Киевская 75000.0 USD

Житлові комплекси у Гатне

Географія Гатне