Продаю двухкомнатную квартиру на Ласточке. - адрес Донецкая 1 - квартира требует ремонта - комнаты раздельные - этаж 9/9 - общая площадь 45 м.кв Записывайтесь на просмотр!

Продаю двухкомнатную квартиру на Ласточке

Продам квартиру от хозяина, без долгов, по документам порядок. Квартира находится в хорошем месте по ул. Донецкой дом 1, рядом 2 супермаркета, магазины на любой вкус, 2 садика, 2 школы. Рядом жд вокзал и автовокзал. Квартира под ремонт. Стоит двух тарифный счётчик на электричество.

власник
Квартира 2х ком. на Ласточке

Продам 3-кімнатну квартиру на Ластівці по вул. Донецька, розташовану на восьмому поверсі девятиповерхового будинку, Довгинцівський район Основна інформація про квартиру: Розташування - зручний спальний район, з розвиненою інфраструктурою та всім необхідним для комфортного проживання. Поруч Варус, магазини, школи та садки, зупинки транспорту Планування - двостороннє, некутове, з роздільними кімнатами, двома лоджіями, більшою кухнею (8.6м), роздільним санвузлом. Стан - житловий, замінена сантехніка у ванній кімнаті, мінялися вікна на лоджіях на металопластикові, встановлений кондиціонер, бойлер, є лічильники на воду, металеві вхідні двері, новий ліфт у будинку. Не упустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам зараз для деталей та організації перегляду. Наша команда готова допомогти вам зробити правильний вибір!

Продам 3-х кімн квартиру на Ластівці, вул. Донецька (8/9эт)
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ластівка. Вулиця Донецька. Центр мікрорайону. Все поруч. АТБ. Варус. Магазини. Кавярні. Школи. Дитячі садочки. Громадський транспорт. Декілька зупинок до автовокзалу, 98-97-96-95 кварталів. Продаж 3-х кімнатної квартири. Поліпшеного планування. Чудовий 3-й поверх. Не вуглова. Все окремо. Дві лоджії. Стан жилий, ретро. Лічильники на все. Без боргів і проблем. Телефонуйте розповім детальніше. Ваш рієлтор Роман.

Продаж 3-х кімнатної квартири. Ластівка. Вулиця Донецька.

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг