Продам 2-х комнатную квартиру по ул.Самоквасова 20, р-н Шерстянка. Находится на 1-ом этаже 9-ти этажного дома, не угловая, высокий цоколь. Общая площадь 58м2, две раздельные комнаты 17.6м2 и 12м2, кухня 6.6м2, санузел раздельный. Пристроен большой балкон (застеклен) под которым есть подвал. Хорошее, жилое состояние, окна заменены на металлопластиковые. На все коммуникации установлены счетчики. Аккуратный и чистый подъезд. При продаже вся мебель остается в ПОДАРОК новому покупателю. Отличное месторасположение все необходимое в шаговой доступности. Звоните отвечу все ваши вопросы и организую показ.

Дмитра Самоквасова вул. (Стаханівців), 20

ЦІНУ ЗНИЖЕНО! Житловий стан з частковим новим ремонтом. ПІДХОДИТЬ ПІД СЕРТИФІКАТ 3-кімнатна квартира з частковим новим ремонтом. 1-й поверх (1/9). Вул. Самоквасова, 10 (р-н Шерстянка). Частково замінена електрика, опалення, сантехніка, натяжна стеля, міжкімнатні двері. Встановлений новий бойлер. Всановлені нові вхідні двері та 3-х пакетні металопластиові вікна та рами. Два просторі балкони (один виходить в парк, один у двір). Один добудований із льохом. Добудова узаконена. Частково залишаються меблі. Перегляд за домовленістю. Дзвоніть або пишіть у повідомленнях.

Дмитра Самоквасова вул. (Стаханівців), 10

🏠 Покваптеся придбати своє нове гніздечко в самому серці Шерстянки! Простора двокімнатна квартира знаходиться на вулиці Самоквасова і чекає на свого щасливого власника. З площею 53 м² у цегляному будинку, ця квартира стане ідеальним вибором для вашої сімї.
 ✨ Плюс цієї нерухомості - ви можете зразу переїхати! З роздільним санвузлом, вона готова зустрічати своїх нових мешканців з усією готовністю до комфортного проживання.
 🏙️ Район Шерстянка - це не просто місце, це спритний і компактний мікрорайон з усім необхідним поруч: супермаркети, магазини, дитячі садки та школа. Вам не доведеться далеко ходити за необхідними речами або послугами.
 🛋️ Крім того, квартира має роздільні кімнати, що забезпечить комфортне проживання як вам, так і вашим близьким.
 Не пропустіть свій шанс забезпечити собі затишок та комфорт у цьому чудовому будинку! Контактуйте для деталей та перегляду.

Дмитра Самоквасова вул. (Стаханівців), 23
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

1-но Кімнатна Квартира, Самоквасова, Ремонт, Сертифікат Квартира знаходиться на 5-му поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку, світла, тепла та дуже затишна. Загальна площа квартири 31 мкв, кухні 5 мкв. Особливості та переваги: 1.Квартира з ремонтом, стан дозволяє зекономити Ваш бюджет, відразу заїхати і жити; 2.Під час ремонту замінена проводка, що дозволить Вам користуватись побутовими приладами без обмежень; 3.По квартирі потянута навісна стеля зі світильниками, поклеені сучасні шпалери, а також декоративні елементи; 4.Вхідні двері замінені на надійні металеві, також замінені міжкімнатні двері на сучасні; 5.Цегляний будинок з високим цоколем, відмінна тепло і шумоізоляція; 6.Зручне планування, суміжний санвузол, світла зручна кухня, все для комфортного життя; 7.Вдале розташування будинку, чистий підїзд, гарні сусіди; 8.Відмінна інфраструктура, поруч Магазини, Ринки, Супермаркети, Школи, Поштове відділення та багато іншого; 9.Меблі та техніка залишаться в подарунок новому власнику. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Самоквасова Дмитрия улица, 15, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 24500.0 USD

Квартира знаходиться на оптимальному 3-му поверсі 5-и поверхового цегляного будинку, світла, тепла та дуже затишна. Загальна площа квартири 37 мкв. Ідеальне співвідношення ціни та якості, зроблений ремонт дозволить Вам заощадити бюджет, відразу заїхати і жити. Особливості та переваги: 1.Квартира із зручним плануванням, роздільний санвузол, кухня-студія, дуже тепла, не кутова; 2.На воду та електрику встановлені лічильники, під час ремонту замінена проводка, що дозволить Вам користуватись побутовими приладами без обмежень; 3.Всі вікна замінені на сучасні металопластикові, що робить квартиру теплою та затишною; 4.Охайний санвузол з сантехнікою сучасного зразка; 5.Вдале розташування будинку, чистий підїзд, гарні сусіди; 6.Чудова інфраструктура, Асфальтований підїзд, Магазини, Школа, Дитячий садок, та багато іншого, все для комфортного життя. Можливий продаж під сертифікат за пошкоджене майно. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Самоквасова Дмитрия улица, 3, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 25000.0 USD

1 кімнатна квартира 31 м2 з ремонтом по вулиці Самоквасова Квартира розташована на 5 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 31 м2, кухня 5 м2. Не кутова. Стан квартири дозволяє заїхати і жити Вирішили купити 1 кімнатну квартиру - зверніть увагу 1. Теплий цегляний будинок, побудований з білої силікатної цегли 2. Всі вікна в квартирі металопластикові, зроблено французький балкон(панорамний), стіни на балконі в декоративній штукатурці, також на вікнах встановлені ролети 3. По квартирі потягнуті та підвісні стелі, з елементами точкового освітлення, поклеені шпалери сучасного зразка а також декоративні елементи гіпсової плитки, на підлозі лінолеум, частково замінені батареї 4. В санвузлі кахель сучасного зразка, сучасна сантехніка, рушнико-сушарка замінена на сучасну, зроблені комунікації під пральну машину 5. На вході в квартиру встановлені металеві двері, сучасні міжкімнатні двері 6. На кухні робоча поверхня в кахелі сучасного зразка 7. Покупцеві в ПОДАРУНОК залишаються всі меблі та техніка в квартирі Зручне розташування - в кроковій доступності від будинку: -зупинки громадського транспорту -ринки на музикальці та привокзальний -супермаркети Квартал, АТБ, Сільпо -школа 14, 34 -дитячий садок 2, 5, 10 -міська лікарня 4 Не відкладайте дзвінок на завтра. Вам можуть відповісти Продано!

Самоквасова Дмитрия улица, 13, Шерстянка, Чернигов, Черниговская 24500.0 USD

Придбайте своє нове гніздечко в районі Шерстянка вже сьогодні! Ця простора двокімнатна квартира на вулиці Самоквасова з площею 48 м² у цегляному будинку стане ідеальним вибором для вашої сімї. Переваги цієї нерухомості на очах: готовність до заселення! З роздільним санвузлом і готовістю прийняти своїх нових мешканців з комфортом. Район Шерстянка - це не просто місце, це спритний і компактний мікрорайон з усім необхідним поруч: супермаркети, магазини, дитячі садки та школа. Ви не втратите час на пошуки необхідних речей або послуг. З роздільними кімнатами ця квартира гарантує комфортне проживання як вам, так і вашим близьким. Не втрачайте свій шанс забезпечити собі затишок та комфорт у цьому чудовому будинку! Звяжіться з нами для отримання деталей та перегляду.

Самоквасова Дмитрия улица, 23, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 26000.0 USD

Продаю однокімнатну квартиру по вулиці Дмитра Самоквасова Загальна площа 37,8 м2 Площа кухні 14 м2 В квартирі зроблений капітальний ремонт замінена електрика, сантехніка. В квартирі після продажу залишається окрім особистих речей. Переваги: 1) Гарно розвинена інфраструктура - поруч є все необхідне: магазини, школа, садочок, відділення нової пошти, аптеки та інше. 2) Квартира повністю готова для заселення. Нового покупця чекає шикарна двоспальне ліжко, вся вбудована кухня, пральна машина Indesit, шафа. 3) Встановлений двотарифний електролічильник день-ніч. 4) Замінені вікна на металопластикові 5) Гарні суді Не втрачай часу та записуйся на перегляд вже сьогодні – завтра може бути неактуальна. Експерт Рієлт ваш партнер у сфері нерухомості. #9335 Т

RLT T01 Продам 1 кімнатну квартиру по вул. Д. Самоквасова

Продаж 3- кімнатної квартири з оригінальним плануванням, теплею лоджією що може слугувати окремою спальнею. Квартира розташована на 9 поверсі девятиповерхового панельного будинку по вул. Самоквасова Дуже тепла, так як теплопостачання йде з верхніх поверхів. Є повноцінний тех.поверх. Загальна площа квартири становить 71м2. В квартирі зроблений дуже якісний ремонт, встановлено м/п вікна. Вихід на одну лоджію з кухні, за рахунок другої лоджії збільшена кімната, на третій лоджії розташована окрема спальня. Всі перепланування узаконенні. Санвузол сумісний, просторий. Встановлено бойлер, що завжди забезпечить вам гарячою водою. При продажу залишаються вбудовані меблі та техніка. Вас неодмінно порадує чудовий вид з вікон. Телефонуйте 09******16, відповім на всі додаткові питання і організую огляд

Продаж 3-кімнатної квартири з оригінальним плануванням і  ремонтом

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Дмитра Самоквасова. Квартира знаходиться на третьому поверсі пʼятиповерхового цегляного будинку. Загальна площа 22.1м2, кімната 11.8м2, кухня 4.7м2. В житловому стані. Заходь та живи! За детальною інформацією звертайся за телефоном 09*********09 Юлія.

Продаж однокімнатної квартири по вулиці Дмитра Самоквасова

Географія Чернігів