Пропонуємо до продажу затишну 2 кімнатну квартиру (перепланована з трикімнатної - всі документи відповідні). Квартира знаходиться в тихому, зручному районі нашого міста - район Хімселище. Розташована на 5му поверсі 5ти поверхового будинку. Квартира з чудовим суміжно-роздільним плануванням. Санвузол - роздільний. Замінені вікна та міжкімнатні двері, частково сантехніка, засклений балкон. Встановлений кондиціонер. Вікна квартири виходять у двір! В квартирі встановлений бойлер та усі лічильники на комунікації! Окремо встановлений лічильник на тепло з датчиками, що дозволяє розподіляти тепло в будинку відповідно до температури навколишнього середовища! Телефонуйте! Чекаємо на перегляд.

Самійла Кішки вул. (Рози Люксембург), 185

Продається 2-кімнатна квартира в затишному та з добре розвиненою інфраструктурою районі! Будинок розташований по вулиці Самійла Кішки,не біля проїжджої частини. Квартира знаходться на зручному 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку та не є кутовою. Поруч є все необхідне для Вашого комфортного проживання,а саме: -школи; -дитячі садки(прямо біля будинку); -стадіон; -супермаркети,магазини; -ринок; -банк; -аптеки; -відділення НП; -зупинки гр.транспорту з дуже хорошою розв"язкою. Загальні відомості про квартиру: -2 кімнати; -загальна площа 48м2; -жила площа 30,3м2 -кухня 5,8м2; -з ремонтом; -планування роздільне; -санвузол сумісний; Поверх 3/5; -сучасна сантехніка; -хороші сусіди. Запрошую до перегляду у зручний для Вас час! Для узгодження зустрічі телефонуйте або пишіть Viber,WhatsApp,Telegram(Тетяна)

Самійла Кішки вул. (Рози Люксембург), 149/2

Продам 1 кімнатну квартиру по вул. Гуржіївська будинок 19 , перехрестя Бульвар Шевченка , р-н Центр Знаходиться на першому поверсі девʼяти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири складає 36кв.м., житлова площа 29.6кв.м. та кухня 7.6кв.м. + велика кімната з нішею + є кладовка в квартирі + найкраще планування серед аналогів + квартира світла та тепла + встановлено лічильники на воду, газ + чиста та в охайному стані + мінімальні комунальні послуги + документи перевірено + відсутні борги по комунальним послугам + прямий продаж + чистий під’їзд Будинок розташований в зеленому та чистому дворі. Поряд реабілітаційний центр «Астра», школи та садочки , зупинка громадського транспорту. До супермаркету 5 хвилин пішки. Телефонуйте, організуємо покази, перевіримо юридичну «чистоту» квартир, підготуємо документи до продажу.

Продаж 1к. квартири вул. Гуржіївська б.19  р-нЦентр
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новинка! Продається двох кімнатна квартира з ремонтом в центрі міста по вул. Гуржіївська, 6. Квартира розташована на зручному другому поверсі. Планування кімнат роздільне, в кожній кімнаті є балкон. В квартирі стоїть газова колонка, що значно зменшує комунальні послуги.

Терміново! Продається двох кімнатна квартира по вул. Гуржіївська, 6

На продаж від власника затишна 3-кімнатна квартира в тихому центрі міста по вул. Гуржіївська - бул.Шевченка, повністю мебльована(кухня, спальня, вітальня, дитяча кімната, ванна), частково з технікою (пральна машина, газова плита з духовкою, новий газовий котел, холодильник, чайник, витяжка, мікрохвильова піч, новий кондиціонер). Поряд є школа, дитячий садок, магазини, зупинка маршрутного транспорту, до центру міста пішки 10 хв, гарна транспортна розвязка. Дуже комфортна квартира, гарні сусіди, не кутова, доглянутий підїзд, всі вікна металопластикові, двойні двері, газовий лічильник, є підвал. Будинок побудовано з цегли, стіни по пів метра, є ОСББ. Підійде під здачу чи одразу для заїзду і власного користування.

власник
ул. Гуржиевская, 30, Центр, Черкассы, Черкасская 69000.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира в Черкасах, розташована в Соснівському районі на Гуржіївській вулиці. Загальна площа квартири складає 90 кв.м, з площею кухні 23 кв.м. Квартира розташована на першому поверсі 9-поверхового будинку. В квартирі є 1 санвузол і балкон. Деталі за телефоном.

Розы Люксембург улица, 19, Сосновский, Черкассы, Черкасская 120000.0 USD

Продається двохкімнатна квартира в ценляному будинку в центрі міста, вул. Гуржіївська. Квартира в гарному жиломк стані. Кімнати роздільні, у всих кімнатах встановлені склопакети, балкон з ремонтом, проведена заміна сантехніки і електрики, сучасна газова колонка, встановлені всі необхідні лічильники. Відремонтований дах. Напроти підїзду особиста парковка, присутнє відеоспостереження, поруч з будинком мангальна зона, також є приміщення для зберігання велосипедів та іншого майна. Квартира не кутова. Ціна 47500$ Торг Є додаткові фото

2-кімнатна квартира в центрі

Продається хороша 3 кім.квартира по вул. Р.Люксембург, в районі 3 міської лікарні. Квартира з ремонтом. Повністю замінена проводка по всій квартирі. Нова сантехніка та замінений стояк у с/в. Квартира продається повністю мебльованою та з побутовою технікою( холодильник, пральна машина, бойлер) все залишається та входить у вартість. Зал прохідний, спальні окремі. У квартирі є на все лічильники (вода, світло, газ). Магазини та вся комфортна інфраструктура поруч. Ціна 37500 у.о. Перегляд за домовленістю. Ключі в АН.

Продається хороша 3 кім.кв з ремонтом та меблями