Продаж повноцінної двокімнатної квартири поруч з парком «МАМА». В ЖК Синергія-3 з найкращою обслуговуючою компанією в Ірпені Абсолютно новий ремонт з меблюванням та технікою. Витримана кольорова гама. Планування квартири дозволяє вам розмістити окрему зону відпочинку. Простора кухня, з великими вікнами дозволить організувати комфортний простір с зимовим садом в поєднанні з кліматичною технікою (є вивід під кондиціонер) в цьому фантастичному бунгало, взимку та літом дозволить почувати себе максимально комфортно Новим власникам залишаються абсолютно всі вмонтовані меблі, які обладнані доводчиками та мікроліфтами та вбудована техніка, а саме витяжка , холодильник, варочна панель та духовка. Мінімальні комунальні платежі! Чудова локація поруч вся необхідна інфраструктура, в 2-х хвилинах три супермаркети, дитячі майданчики та парк «МАМА». Чудовий спортивний комплекс з басейном Однозначно є місце де відпочити. Комісія для моїх покупців 0%! Телефонуйте або пишіть, завжди на звязку у всіх доступних месенджерах!

Григорія Сковороди вул., 11/8

Пропонується для продажу цікава 1 кімнатна квартира з краєвидом в чудовому місці. Новий гарний будинок поруч зі всією інфраструктурою : чудовий дитячий майданчик, магазини, зупинка транспорту. Простора світла квартира з краєвидом в доброму стані. Можно заїзджати і жити , все підключено, люди живуть. Чистий продаж.

Григорія Сковороди вул., 13/1

Продаж 1кімнатної квартири 33,5 м2 в ЖК Синергія 3+. Квартира внутрішня з видом на захід сонця. В комплексі всі центральні комунікації з житловими тарифами. В комплексі є вся необхідна інфраструктура. Мінімальне оформлення готові продати під держ програми Деталі за телефоном

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В продажі світла 1к квартира з гарним ремонтом в комплексі комфорт-класу «Синергія 3»! Закрита територія комплексу та відеоспостереження забезпечить вам високий рівень безпеки та спокою! Квартира розташована в середині будинку та має чудове планування: - простора кухня-вітальня 12м; - спальня 14м; - ванна кімната 4м. В будинку ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ, ГАЗ. Охайний підʼїзд, ліфт. Є всі лічильники - на світло, воду, газ. Ремонт виконано у пастельних відтінках. В квартирі залишається вся техніка та меблі. Будинок розташований по вул. Григорія Сковороди 11/8 - один із кращих на районі! Повністю заселений, обжитий, побудований з цегли, має закритий внутрішній дворик, доступний лише його мешканцям. На території комплексу знаходяться дитячі площадки, магазини, кавярні, ресторани, салони краси. Поряд в 5 хв ходьби дитячий садочок Колібрі, супермаркети Фора, Траш, стоматологія та інше. Зупинка транспорту одразу біля комплексу, до Києва 25 хв на авто. Чудовий варіант як для життя, так і під здачу в оренду! Більше деталей за телефоном. При необхідності можу вислати відеоогляд.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11/8

Продам 2к квартиру з якісним ремонтом. Ремонт робили для себе! В квартирі є тепла підлога, кухонні фасади вироблені з фарбованого скла, фурнітура Blum, стільниця штучний камінь, вся побутова техніка Samsung, є кондиціонер.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11/2

Продається однокімнатна квартира у ЖК Синеогія-3. Закритий двір, відеонагляд на території та у будинку, магазини кафе, дитячий садок, перукарні та багато іншого, що потрібно для комфортного проживання.Квартира продається повністтю мебльована та укомплектована дя проживання(вбудована кухня з технікою та двуконтурним газовим котлом , холодильник, витяжка газова поверхня, пральна машина, кондиціонер, стінка у кімнаті, двуспальне ліжко, вбудована шафа-купе, елементи інтерєру.). Комісійна винагорода 3%, сплачується покупцем.

Григорія Сковороди вул., 11

Продаж просторої 2кімнатної квартири з ремонтом. Ірпінь, Синергія 3+. Чудовий новий район з розвиненою інфраструктурою, що позіціонується в Ірпені як "місто в місті", де є все необхідне для комфорту та зручності його мешканців! 7 -й поверх з 9-ти. Будинок 2021 року. Монолітно-каркасна технологія будівництва, зовнішнє утеплення. Квартира внутрішня, з великими панорамними вікнами. Майже 60 м2 загальної площі. За дизайн-проєктом - дуже сучасна, стильна, зручна! Завдяки невеликому переплануванню - велика зонована кухня-студія майже 28 м2! Дві окремі просторі світлі кімнати. Санвузол суміжний керамічна плитка, інсталяція, душова кабіна. Ремонт новий. Все підготовлено для встановлення кухні та обладнання. Опалення індивідуальне газове: двоконтурний котел. Стіни світла штукатурка. Тепла підлога по всій квартирі з окремими контурами! Підвісна стеля. Лічильники встановлені. Оплата комунальних здійснюється за житловими тарифами. Будинок на обслуговуванні ЖЕКа від забудовника. Поруч з будинком - великий сучасний ігровий майданчик. Затишне місце, де поєднуються усі зручності! Розглядаються всі варіанти продажу! Перегляд за попередніми домовленностями.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/8

Пропоную Вашій увазі чудову євро 2к квартиру з якісним ремонтом, меблями та технікою в затишному ЖК. Житловий комплекс включає в себе красиву прибудинкову територію, сучасний дитячий майданчик, двір без машин та закриту територію. Поруч добре розвинена інфраструктура міста, є все, що потрібно для комфортного проживання. Площа квартири складає 40м2, розташована на 7 поверсі 10-ти поверхового будинку. В квартирі зроблений якісний ремонт в світлих сучасних відтінках. Квартира укомплектована меблями та якісною технікою( газова варильна поверхня, духовий шкаф, посудомийна машина Bosch, холодильник, пральна машина, витяжка, плазмовий телевізор). Залишається все! Квартира має дуже гарне планування, світла та затишна. Має два окремих спальних місця. Дуже гарно зонована, все зроблено як для себе. Є велика лоджія з панорамними вікнами. Тепла підлога. Кондиціонер. Гарний вид з вікон у двір. Будинок цегляний, якісно побудований та утеплений. Опалення індивідуальне газове (двохконтурний газовий котел). Комунікації центральні. Житлові тарифи. Мінімальне оформлення - 2% Квартиру можна придбати під всі державні програми! Квартира дійсно хороша і варта Вашої уваги!

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 25

Ірпінь вул. Г.Сковороди, 7 ЖК Гранд Лайф продаж великої, світлої, прострої квартири в 51,5 м2. Розташована на 2му поверсі шістнадцятиповерхового цегляного будинку.Високі стелі дають відчуття простору, велика кухня дає змогу втілити любі дизайнерські фантазії господині.Кімната правильної форми. Своя котельня.ЖК закритого типу, є консьєрж та відеонагляд. Комплекс заселений та обслуговується. Тихий двір, достатня кількість паркомісць. Біля комплексу є вся інфраструктура. Ключі на руках, перегляди за домовленістю. Без комісії для покупця!!!

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 7

Пропонується на продаж світла та стильна квартира в ЖК Фортуна-2, вул. Григорія Сковороди, буд.29, м. Ірпінь. Загальна площа квартири 39м2, розташована на 4 поверсі 10ти поверхового будинку. Виконано сучасний ремонт, меблі і техніка все замовлялось для себе, двокамерні якісні склопакети, індивідуальне опалення (газовий котел). Квартира облаштована всім необхідним для комфортного проживання як пари, так і сім’єю, функціональне планування дозволяють використовувати кімнати за зручністю (окрема спальня, або окрема дитяча). Наразі планування : кухня-вітальня з окремою зоною відпочинку та гостьовою з розкладним диваном, за необхідністю можна облаштувати робоче місце замість диванчику для читання біля вікна, окрема спальня та ванна кімната. У квартирі залишаються всі меблі та техніка, встановлена тепла підлога по всій площі. Також у вартість входить окрема кладова кімната 2м2 для зберігання габаритних речей. Велика закрита територія ЖК. Дитячі майданчики, футбольне поле, магазини, салони краси, кафе. Розвинена інфраструктура. Поруч зупинка транспорту до ст.М «Академмістечко» та далі у Київ. Є відеоогляд. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Григорія Сковороди вул., 29

Житлові комплекси у Ірпінь

Продається «євродвушка», вул.Г.Сковороди, Ірпінь, Київська обл. Квартира для здійснення ваших неймовірних мрій та дизайнерських проєктів вже чекає на вас! Просто уявіть, як вранці ви прокидаєтеся від маленького промінчика світла, яке проходить через штори вашої нової квартири. Ледве вловимий запах ароматної кави, що доноситься з кухні пробуджує вас та ви вже готові до нового дня в своїй новій квартирі! Продається простора «євродвушка», вул. Г.Сковороди,13/6, м.Ірпінь, Київська обл. ЖК«Сінергія 3+» - чи не бездоганний комплекс для спокійного та розміреного сімейного життя. Загальна площа квартири – 51,2 м2, житлова – 13,1 м2, кухня – 27,1 м2; висота стелі – 2,72, окремий санвузол. Ми маємо до цього прекрасний бонус – комору, площею 3,2 м2, яку ви можете придбати з великим дисконтом. Та й ще в подарунок – 2 можливих проєкти ремонту квартири від дизайнера! Середній 6-й поверх (з 9-ти) дає відчуття більшої безпеки. А розташування будинку в середині ЖК дозволяє не чути шума з вулиці і дороги. Будинок збудований за монолітно-каркасною технологія будівництва. Він зданий, введений в експлуатацію і активно заселяється з 2020 року. То ж основні ремонти вже зроблені. Черга за вами! Квартира з чорновим оздобленням, виконана лазерна стяжка підлоги, встановлені вхідні двері, вікна з подвійним склопакетом. В квартирі є лічильники на всі комунікації: холодну воду, газ, електрику; двоконтурний котел. На території ЖК ви завжди за крок від усього необхідного: супермаркет, бутіки, кондитерська, зоомагазин, клініка, аптека, фітнес-центр, школа, дитячий садочок, тощо. Привітні сусіди та чудове парадне, де люди не вагаючись залишають каляски, велосипеди приймуть вас в свою родину. Також слід відзначити зручне транспортне сполучення. Всього за 2-3 хвилини пішки розташована кінцева зупинка 379 маршрутки, яка за 20 хвилин доставить вас до станції метро «Академмістечко». Ціна – 42000 у.о., без комісіі для покупців. Є відео У цих перевагах та багатьох інших вам треба переконатися самим! Запрошуємо на перегляд уже сьогодні! Тел. 0951712195, 067-501-27-22. З повагою рієлтор Неля Володимирівна.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/6

До вашої уваги пропонується простора і світла 2к квартира в ЖК Гранд Лайф, м. Ірпінь, вул.Григорія Сковороди 7. Розташована на 4 поверсі монолітно-каркасного 17 поверхового будинку. Має дві окремі і великі кімнати 21.5 і 18.6м2 відповідно і простора і світла кухня площею 22м2. Загальною площею 90,6м2. З кожної кімнати в кухні є вихід на свій балкон. Квартира в жилому стані. ЖК розташований в тихому, екологічно чистому районі міста з усією необхідною інфраструктурою для вашого комфортного життя.Поруч є дитячий садочок, поліклініка та інша необхідна інфраструктура для комфортного проживання. На додатковий запит пересилаю відео. Дзвоніть із задоволенням відповім на всі запитання. Ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 7

Продаж затишної квартири з гарним видом на приватний сектор м. Ірпінь. Всього 830$ за кв.м. Податок 2%. Повноцінна (не студія) 40 м2. Кухня - 14 м2 . Великі вікна додають простору та затишку. Вже виконано розводку опалення, теплої підлоги та встановлено виводи під радіатори. Зроблена стяжка підлоги. Вже є газовий котел. Унікальне планування, адже квартира вже з гардеробною кімнатою. В пішому доступі (2 хв.) супермаркети, аптеки, зупинка громадського транспорту. Зручний виїзд на Житомирська трасу та на Бучу. Телефонуйте або пишіть! Пропозиція БЕЗ комісії для покупця.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/8

Продаж 1-но кімнатної квартири з ремонтов в Ірпені. Площа загальна: 39.9 м2 Площа житлова: 15.1 м2 Площа кухні: 19 м2 Поверх: 8 /9 Квартира з ремонтом в світлих тонах. Стіни- пофарбовані, підлога- кафель та ламінат, встановлена душ кабіна, рушникосушарка, пральна машина. Кухня, газова плита (стандартна), витяжка, холодильник, 2-х контурний газовий котел, стіл та стільці, диван. В кімнаті шафа та 2-х спальне ліжко. В коридоі є шафа. С/в сумісний, встановлена душова кабіна, пральна машина. Поруч державний садочок, зупинка транспорту на Київ, супермаркет Фора, АТБ, Розетка, кофейні та багато іншого. Ціна: 45 500$ Мінімальне оформлення 2 % + послуги нотаріуса

Григорія Сковороди вул., 13/1

1-кімнатна квартира з новим якісним ремонтом Оформлення мінімальне - 2% Монолітно-каркасна технологія будівництва, стіни з газоблоку, будинок побудований у 2021 році, утеплений мінеральною ватою та пінополістиролом. Індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, лічильники на газ, електрику і воду. Новий сучасний ремонт, стіни пофарбовані, натяжна стеля, на підлозі керамічна плитка та ламінат, встановлена розсувна система. Квартира частково укомплектована побутовою технікою та меблями: - вбудована кухня з технікою (духова шафа, варильна газова поверхня, витяжка); електрокамін; - шафи для одягу; - гардероб.

Григорія Сковороди вул., 13/6

Дослідити місцевість

Продаж 2-к квартири з ремонтом під чистову обробку. Оформлення 2% Вже є стяжка, штукатурка, розведено електрику та сантехніку. Індивідуальне газове опалення та тепла підлога. Двоконтурний котел Bosch. Додайте власного смаку до інтерʼєру та заселяйтесь максимально швидко! Поруч є все! місцевою інфраструктурою може конкурувати лише центральна частина міста! Тут є три супермаркети на вибір, побутові магазини, безліч стильних та затишних кавʼярень, аптеки, ресторани, салони краси, студії танці та йоги, тренажерні зали, басейн, парк Мами, садочок, дитячий майданчик та багато іншого. Біля будинку зупинка прямої маршрутки до Києва. Продаж без комісії

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/2

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом за хорошою ціною. ЖК Барвіха Поверх 3/5 Площа 32 м2 Індивідуальне газове опалення Розвинута інфраструктура,є все необхідне для комфортного проживання. Біля будинку парк та ліс. Телефонуйте перегляд в зручний для вас час

Григорія Сковороди вул., 2

Терміново! Продається однокімнатна квартира в ЖК Барвіха. В квартирі є все необхідне для проживання: кухня укомплектована меблями та технікою( вбудований холодильник та посудомийна машинка). Є лоджія,за бажанням можна зробити додаткове спальне місце. В коридорі велика шафа гардероб. Будинок розташований в розвинутому мікрорайоні , поряд зупинка громадського транспорту( 379 маршрутка Академмістечко) Продуктові магазини ( АТБ, Фора, Траш), аптеки, амбулаторія, державний садочок. Запрошуємо на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 2

Продаж однокімнатної 41 м2 з євроремонтом, з меблями та технікою. Ірпінь,ЖК Синергія 3+ Без комісії! Вдале планування: функціональна кухня-студія 15,5 м2, спальня 15 м2, вмістка вбиральня. З чудовим видом з вікна. Розведена водяна тепла підлога у кухні, санвузлі, коридорі та вбиральні. Всі меблі та техніка нові. У квартирі ніхто не мешкав. Зроблено лед-підсвічування на кухні. Усі освітлювальні прилади з економним енергоспоживанням. Індивідуальне опалення (двоконтурний газовий котел). Встановлено лічильники газу, води, електрики. Усі тарифи для населення. У підїзді вантажний ліфт. У комплексі відеоспостереження, обладнані дитячі майданчики, зони відпочинку. Паркування у дворі та по периметру комплексу. Біля будинку АТБ, Фора, Розетка, Аврора, ресторан (прямо біля підїзду), кафе, салони краси, лабораторії, стоматологія та багато іншого Поруч парк Мама,криничка, ліс. До зупинки маршрутки 2 хв яка їде кожні 5 хв до метро. До метро Академмістечко 30 хв на маршрутці, 20 хв на авто. Ідеальний варіант, як для життя, так і для бізнесу.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/7

Продам 2х кімнатну квартиру з просторою кухнею-вітальнею. Індивідуальним газове опалення. Повністю мебльована та укомплектована всією необхідною технікою. В квартирі встановлена система резервного живлення яка забезпечує постачання електроенергії у випадку відключень світла. Закрита територія житлового комплексу Фортуна 2, на території дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле, магазини, кав’ярні, аптеки. Є відеоогляд.

Григорія Сковороди вул., 19

Без комісії для покупця!!! Ірпінь ЖК Синергія 3 Вулиця Григорія Сковороди, б.11 гарна ОДНОКІМНАТНА квартира з ремонтом і меблями Загальна площа 38м2 Поверх 7/18 Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Стоянка, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве) - сертифікований рієлтор спілки фахівців нерухомості України. Отримала кваліфікаційний сертифікат, виданий рішенням сертифікаційної комісії СФНУ і внесена до реєстрів сертифікованих фахівців. Працювала із великими забудовниками в місті Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комісії!!! гарна ОДНОКІМНАТНА квартира. Іпотека!!! Сертифікат!!!

Без комісії для покупця. 2 кім. 60/31/12 актуальне планування панорамно-видова на 13/18 пов. ЖК "Сінергія 3" м.Ірпінь вул. Сковороди Григорія буд. 11 Ремонт доведений майже до фінальної кінцевої стадії. Як поряд, так і в самому охороняємому комплексі присутня повністю вся необхідна інфраструктура для Вашого комфортного проживання. Закрита теререторія без автівок у виконанні міні ландшафтного парку з розвиненою інфраструктурою як для дітей, так і для активного відпочинку дорослих. Дитячий садочок "Колібрі" одразу біля ЖК На 1 поверсі знаходиться мережевий супермаркет. Загальний паркінг на 220 авто. Повністю всі центральні мережі з індивідуальним опаленням. Лічильник на світло-день-ніч. Працюють 2 ліфти. Власна обслуговуюча компанія. Одразу біля ЖК зупинка на Київ. Право власності на руках більше 3 років. Один власник-в Україні. Готові на угоду або на нотаріальний завдаток. ...співпраця з ріелторами-так ...розрахунок по державним програмам-ні, тільки готівка PS. Є ВІДЕООГЛЯД

Без комісії. 2 кім. 60м2 с документами та ремонтом. Ірпінь 20 хв метро

Однокімнатна квартира (євро 2к) ЖК Синергія 3+, вул. Григорія Сковороди 13/4 Поверх 4/10 Опалення індивідуальне газове Загальна площа 44,4 м2 - кухня 12 м2 Тепла підлога в коридорі та санвузлі. Наповнення: Розведена сантехніка, вихід під батареї, виведені магістралі в обох кімнатах під кондиціонери.

Квартира з частковим ремонтом

Продам евро 3к квартири в зданому заселеному будинку з житловими тарифами. ЖК Синергія 3+, Ірпінь, вул. Григорія Сковороди 13/14, кв.41 Опалення індивідуальне газове, котел встановлено. Стан квартири частковий ремонт (два сан вузли, дві гардеробні) Зроблено перепланування та чорнові роботи, розводка сантехніки Дизайн проект квартири вартістю 3500 доларів в подарунок! Квартира світла, двостороння, зона відпочинку (спальні кімнати вікна у двір) Власник один. Оформлення 8,5% Приоритет готівка, але програми обговорюються. Ніхто не прописаний. Ключі на руках.

Продам  грамотно сплановано євро 3к квартиру. Без комісії для покупця.
123...6
1 - 24 з 122 результатів

Географія Ірпінь