Продам однокімнатну квартиру без ремонту В ГОТОВОМУ будинку. Загальна площа 39,4 м2 Кухня 19м2 6 поверх/ 9 Індивідуальне газове опалення Всі комунікації функціонують Тарифи житлові Поруч з ЖК є вся необхідна інфраструктура:супермаркети, магазини, кафе та салони краси. В 2 хв зупинка маршрутного таксі та дит.садок Ціна 34000$ Оформлення 2% Ключі на руках, перегляд в будь-який час.

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/4

Продаж повноцінної двокімнатної квартири поруч з парком «МАМА». В ЖК Синергія-3 з найкращою обслуговуючою компанією в Ірпені Абсолютно новий ремонт з меблюванням та технікою. Витримана кольорова гама. Планування квартири дозволяє вам розмістити окрему зону відпочинку. Простора кухня, з великими вікнами дозволить організувати комфортний простір с зимовим садом в поєднанні з кліматичною технікою (є вивід під кондиціонер) в цьому фантастичному бунгало, взимку та літом дозволить почувати себе максимально комфортно Новим власникам залишаються абсолютно всі вмонтовані меблі, які обладнані доводчиками та мікроліфтами та вбудована техніка, а саме витяжка , холодильник, варочна панель та духовка. Мінімальні комунальні платежі! Чудова локація поруч вся необхідна інфраструктура, в 2-х хвилинах три супермаркети, дитячі майданчики та парк «МАМА». Чудовий спортивний комплекс з басейном Однозначно є місце де відпочити. Комісія для моїх покупців 0%! Телефонуйте або пишіть, завжди на звязку у всіх доступних месенджерах!

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11/8

Продається квартира зі стильним ремонтом в світлих тонах. Жити тут не тільки приємно, але і комфортно, так як вона повністю облаштована всією необхідною технікою (холодильник, витяжка, посудомийна та пральна машина). Індивідуальне газове опалення та тепла підлога, саме те, що хоче більшість людей в своїй омріяній квартирі. І тут це все є! А з місцевою інфраструктурою може конкурувати лише центральна частина міста! Тут Ви найдете три супермаркети, три побутові магазини, безліч кафе на будь який смак, аптеки, перукарні, студії танців, йоги, спортивні секції, басейн та можна ще довго перераховувати. Біля будинку зупинка прямої маршрутки до Києва. Продаж без комісії Підтримуємо держпрограми! Телефонуйте або пишіть, домовимось про перегляд у зручний час.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 11/5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

[Без комісії для Покупця] Продається сучасна 2-кімн. квартира з якісним ремонтом та комплектацією в житловому комплексі комфорт класу Сінергія 3+, вул. Григорія Сковороди, 13/4, місто Ірпінь. У будинку Індивідуальне газове опалення. Вікна виходять у двір. --- Можливий продаж по програмі є-Оселя, а також за сертифікатом є-Відновлення. --- Виконаний якісний ремонт - можна одразу заїзжати та жити. Зроблена вся електрика та сантехніка. На кухні зроблено окрему комору-пральню. Потрібне мінімальне доукомплектування меблями однієї спальні. --- Шафа, мякі меблі, пральна машина, варочна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, микрохвильова піч та вся сантехніка і бойлер залишаються в квартирі. Поверх 7 із 9. Загальна площа 61 м2. Житлова 31 м2 Кухня 16 м2 Чудове планування: простора кухня-вітальня, 2 спальні, велика шафа-купе в коридорі та суміжний санвузол з ванною, бойлером та комплектом якісної сантехніки. Сучасний кондиціонер. Підігрів підлоги. --- Поряд із будинком дуже розвинений мікрорайон - великі супермаркети Фора, АТБ, маленькі кавʼярні, салони краси та інші - всі тут поруч. Виїзд до Києва ідеальний - зупинка маршрутки 2 хвилини від будинку. ID: 79007

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 13/4

Продаж просторої 2кімнатної квартири з ремонтом. Ірпінь, Синергія 3+. Чудовий новий район з розвиненою інфраструктурою, що позіціонується в Ірпені як "місто в місті", де є все необхідне для комфорту та зручності його мешканців! 7 -й поверх з 9-ти. Будинок 2021 року. Монолітно-каркасна технологія будівництва, зовнішнє утеплення. Квартира внутрішня, з великими панорамними вікнами. Майже 60 м2 загальної площі. За дизайн-проєктом - дуже сучасна, стильна, зручна! Завдяки невеликому переплануванню - велика зонована кухня-студія майже 28 м2! Дві окремі просторі світлі кімнати. Санвузол суміжний керамічна плитка, інсталяція, душова кабіна. Ремонт новий. Все підготовлено для встановлення кухні та обладнання. Опалення індивідуальне газове: двоконтурний котел. Стіни світла штукатурка. Тепла підлога по всій квартирі з окремими контурами! Підвісна стеля. Лічильники встановлені. Оплата комунальних здійснюється за житловими тарифами. Будинок на обслуговуванні ЖЕКа від забудовника. Поруч з будинком - великий сучасний ігровий майданчик. Затишне місце, де поєднуються усі зручності! Розглядаються всі варіанти продажу! Перегляд за попередніми домовленностями.

можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/8

Продається «євродвушка», вул.Г.Сковороди, Ірпінь, Київська обл. Квартира для здійснення ваших неймовірних мрій та дизайнерських проєктів вже чекає на вас! Просто уявіть, як вранці ви прокидаєтеся від маленького промінчика світла, яке проходить через штори вашої нової квартири. Ледве вловимий запах ароматної кави, що доноситься з кухні пробуджує вас та ви вже готові до нового дня в своїй новій квартирі! Продається простора «євродвушка», вул. Г.Сковороди,13/6, м.Ірпінь, Київська обл. ЖК«Сінергія 3+» - чи не бездоганний комплекс для спокійного та розміреного сімейного життя. Загальна площа квартири – 51,2 м2, житлова – 13,1 м2, кухня – 27,1 м2; висота стелі – 2,72, окремий санвузол. Ми маємо до цього прекрасний бонус – комору, площею 3,2 м2, яку ви можете придбати з великим дисконтом. Та й ще в подарунок – 2 можливих проєкти ремонту квартири від дизайнера! Середній 6-й поверх (з 9-ти) дає відчуття більшої безпеки. А розташування будинку в середині ЖК дозволяє не чути шума з вулиці і дороги. Будинок збудований за монолітно-каркасною технологія будівництва. Він зданий, введений в експлуатацію і активно заселяється з 2020 року. То ж основні ремонти вже зроблені. Черга за вами! Квартира з чорновим оздобленням, виконана лазерна стяжка підлоги, встановлені вхідні двері, вікна з подвійним склопакетом. В квартирі є лічильники на всі комунікації: холодну воду, газ, електрику; двоконтурний котел. На території ЖК ви завжди за крок від усього необхідного: супермаркет, бутіки, кондитерська, зоомагазин, клініка, аптека, фітнес-центр, школа, дитячий садочок, тощо. Привітні сусіди та чудове парадне, де люди не вагаючись залишають каляски, велосипеди приймуть вас в свою родину. Також слід відзначити зручне транспортне сполучення. Всього за 2-3 хвилини пішки розташована кінцева зупинка 379 маршрутки, яка за 20 хвилин доставить вас до станції метро «Академмістечко». Ціна – 46000 у.о., без комісіі для покупців. У цих перевагах та багатьох інших вам треба переконатися самим! Запрошуємо на перегляд уже сьогодні! Тел. 0951712195, 067-501-27-22. З повагою рієлтор Неля Володимирівна.

Григорія Сковороди вул., 13/6

Без комісійних. Продається 1-а квартира, в новому, але вже обжитому ЖК Синергія 3+. Квартира з ремонтом. Великі панорамні вікна. Видова. Вирівняні стелі, стіни. На підлозі ламінат. Хороша столярня. Цікаве дизайнерське рішення. Двостулкові двері, що розсуваються, що ведуть з кімнати в кухню, що дозволяє, у разі необхідності, використовувати квартиру як кухню студії, або ж при закритих дверях квартира переходить в класичний стиль. С/в спільний. Стіни під кахлем. Встановлено нову сантехніку. Квартира зі своїм індивідуальним газовим опалювальним котлом. Це значно здешевлює платежі з опалення та дозволяє завжди безперебійно користуватися гарячою водою. У будинку є кілька магазинів. На подвірї гарний дитячий майданчик. Біля будинку зупинка маршрутки Ірпінь – Київ. ID: 68465 ID: 68465

вул. Сковороди, 13

Продаж трикімнатної квартири в ЖК Синергія 3+. Будинок розташований за адресою: м.Ірпінь, вул.Сковороди. Квартира розташована на 9му поверсі 9поверхового будинку , загальна площа її складає 91 м2. Панорамні вікна через які відкривається прекрасний вид. В квартирі зроблений сучасний і стильний ремонт. В квартирі все нове. Ремонт робився для себе,тому використовувались дорогі і якісні матеріали. В квартирі майже все автоматизоване: автоматизовані штори, автоматизована система від затоплення, автоматизація з вимірюванням температури в кожній кімнаті, сигналізація Ajax, вентиляція. В квартирі є система автономної гарячої води, навіть без світла та газу. Кондиціонери в кожній кімнаті. Всі змішувачі вбудовані. Два санвузли, є ванна та окремий душ. Окремо встановлена система кондиціонування. Кожен контур опалення теплої підлоги, система рекуперації тепла, контроль вологості. В квартирі відсутні радіатори, по всій квартирі тепла підлога. Супер економний котел конденсаційник (вартість 3 тис євро) Вікна замінені від на вікна преміальної якості, профіль Сінего Рехау Вхідні броньовані двері. Міжкімнатні двері Родос зі вставками скла. Масив дерева. В кімнатах підлога вініл Німеччина. Плитка 1200*1200 Італія Підвіконня із мрамора. Квартира варта свої ціни та вашої уваги!

Григорія Сковороди вул., 13/7

Продаж 1кімнатної квартири 33,5 м2 в ЖК Синергія 3+. Квартира внутрішня з видом на захід сонця. В комплексі всі центральні комунікації з житловими тарифами. В комплексі є вся необхідна інфраструктура. Мінімальне оформлення готові продати під держ програми Деталі за телефоном

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Григорія Сковороди вул., 13/5

Звоніть/пишіть - надішлю детальний відеоогляд! Продається в м Ірпінь в ЖК Синергія 3 по вул Григорія Сковороди 11 затишна, простора двокімнатна квартира на тринадцятому поверсі. Квартира має зручне роздільне планування загальною площею 59.4 кв м; укомплектована технікою та меблями: кухня -11.5 кв м -встановлена газова плита, духова шафа, холодильник , мікрохвильова піч. Дві відокремлені спальні кімнати з вмісткими шафами, 2 телевізори, в кожній кімнаті кондиціонер, облаштовані кімнати розкладним диваном та двоспальним ліжком. Додатково зроблена кімната-гардеробна. Ванна кімната з сумісним санвузлом. Зроблений підігрів підлоги. Встановлена пральна машина з функцією сушки. Квартира з якісним новим дизайнерським ремонтом. На поверсі додатково в продажі є кладова, там де ви можете залишати дитячу коляску, велосипеди та інші речі. Вікна виходять на дорогу. Комплекс має закриту доглянуту територію на якій розташовані дитячі та спортивні майданчики, кавʼярні. Поряд в пішій доступності знаходиться дитячий садочок, супермаркети, кавярні, салони краси, зупинка транспорту. Зручна транспортна розвязка 15хв їзди до метро Академмістечко. Перегляди по домовленості в зручний для вас час. За більш детальною інформацією чекаю дзвінка або запиту на відео.

Григорія Сковороди вул., 11

Житлові комплекси у Ірпінь

Продам велику готову 1-кімнатну квартиру в закритому заселеному ЖК «Фортуна»! Сусіди вже живуть! Висока якість будівництва! Максимальне наповнення квартири - штукатурка, стяжка, лічильники, панорамна лоджія. Практичне продумане планування! Загальна площа - 36м2. Автономне опалення! Є 10, 9 поверхи. Комплекс розташований в одному з кращих районів міста з новою розвиненою інфраструктурою та транспортною розвʼязкою. Поруч парк, школи, садочки, супермаркети та ін. Вигідна ціна - 30090$ Продаж від забудовника! Без %. Можливе розитермінування в індивідуальному порядку. 0993472762 Анастасія

Григорія Сковороди вул., 21

Продам велику готову 3-кімнатну квартиру в закритому заселеному ЖК «Фортуна»! Сусіди вже живуть! Висока якість будівництва! Максимальне наповнення квартири - штукатурка, стяжка, лічильники, панорамна лоджія. Практичне продумане планування! Загальна площа - 72 м2. Автономне опалення! Є 1,9 та 10 поверхи. Комплекс розташований в одному з кращих районів міста з новою розвиненою інфраструктурою та транспортною розвʼязкою. Поруч парк, школи, садочки, супермаркети та ін. Вигідна ціна - 2186850грн. Продаж від забудовника! Без %. Можливе розтермінування в індивідуальному порядку.

Григорія Сковороди вул., 23

Ірпінь вул. Г.Сковороди, 7 ЖК Гранд Лайф продаж великої, світлої, прострої квартири в 51,5 м2. Розташована на 2му поверсі шістнадцятиповерхового цегляного будинку.Високі стелі дають відчуття простору, велика кухня дає змогу втілити любі дизайнерські фантазії господині.Кімната правильної форми. Своя котельня.ЖК закритого типу, є консьєрж та відеонагляд. Комплекс заселений та обслуговується. Тихий двір, достатня кількість паркомісць. Біля комплексу є вся інфраструктура. Ключі на руках, перегляди за домовленістю. Без комісії для покупця!!!

ексклюзив
Григорія Сковороди вул., 7

Продається велика 1кімн. квартира в Ірпіні ЖК Гранд Лайф Вул. Григорія Сковороди САМА ВИГІДНА ЦІНА! 798 дол. за м2! Площа 52/23/15 Поверх 2/16, цегляного будинку. Квартира в жилому стані, дуже світла та простора, великий балкон, гардеробна. Є можливість перепланувати в евродвушку чи двухкімнатну. Документам більше 3х років! Без великих податків! Дуже розвинена інфраструктура, поруч є все необхідне для комфортного проживання! Тиха, озеленена, спокійна місцевість. Закрита територія! Є відеогляд квартири, по бажанню відправлю. Ціна 40990 Без комісії.

Григорія Сковороди вул., 1

Синергія 3, Григорія Сковороди 11, до м Академмістечко 15 -20 хв. хв. 7/18 пов. Євроремонт робили якісно для себе, мідна проводка та та хороша сантехніка, 38/17/11, на будинок встановлюють генератор , санвузол сумісний, велика ванна, пральна машина, кухня з газовим котлом та тумбочками необхідними, а також стіл та стільці, в кімнаті шафа купе, двоспальне ліжко, тумбочки. Квартира продається з меблями та технікою ! Ціна 41000 у.е . Без комісії! Торгреальному покупцю до продажу! Дуже хороша розвязка та інфраструктура, поруч зупинки міського транспорту, маршрутки на Київ та по місту, школи, на території приватний садочок Колібрі магазини, озеро, парки, парк МАМА базар з якісною домашньою продукцією! ,чекаємо на перегляди! Ірпінь місто мам та парків, тихо чисто та спокійно,, будинок не пошкоджений!

Григорія Сковороди вул., 11

Дослідити місцевість

НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ НА РИНКУ! Квартира в новому сучасному комплексі комфорт-класу «Синергія 3+ » з чудовим плануванням - двостороннім. Має готовий Дизайн-проект, по якому уже зроблено перепланування та чорнові роботи. По проекту в квартирі сплановано: - простору кухню-вітальню; - дві окремі кімнати; - основний та гостьовий с/у; - три гардеробні кімнати. (В кінці всіх фото є планування) Будинок вибудуваний з цегли, на газу. Є ліфт, встановлені всі лічильники (вода, світло, газ). Красива вхідна зона. Поряд є все необхідне для комфортного життя: магазини, кавярні, дитяча площадка, садочок, фітнес клуби, зупинка громадського транспорту одразу біля будинку, зони відпочинку, парки, ліс. По документах 1 власник, ніхто не прописаний - готові на швидку угоду. По всім іншим питанням звертайтесь за телефоном. Можемо вислати відеоогляд.

Григорія Сковороди вул., 11

Продається одно кімнатна квартира в мальовничому містечку ІРПІНЬ в одному з кращих та красивіших ЖК міста в ЖК Фортуна 2 . Прибудинкова територія закрита без автівок і дуже здорова та красива також на подвірї є футбольне поле та не тільки... Квартира знаходиться за адресою Григорія Сковороди 23. На схемі дуже добре видно місце розташування досить зручне , вихід у двір та на парковку. До зупинки 50 метрів. (Автобус на Київ) Що в плюс цій квартирі від інших що у вас перед вікнами простір . Що ви як станете біля панорамного вікна то перед носом немає чийогось вікна. Видно парковку з іншого боку фортуни. Ще раз наголошую вікна виходять у двір. Витрати на комуналку досить економічні особливо в зимовий період. Квартира знаходиться в середині будинку тому витрати на газ дуже незначні Розраховані радіатори опалення з запасом і дав рази по тепло віддачі коли енергоносій має тампературу 60 градусів. І цього достатньо щоб було тепло в зиму. На 80 немає навіть сенсу ставити налаштування на котлі . Що також впливає на витрату газу. Одним словом На комунікації кошти не економилися . Квартира продається з меблями та технікою .

Продам однокімнатну квартиру ЖК фортуна 2

Продается 2 комнатная квартира в готовом доме с документами! Комплекс полностью готов. В квартире индивидуальное газовое отопление, 2контурный газовый котел входит в стоимость квартиры. Минимальные затраты на коммунальные, так как вы платите по собственным счетчикам. Жилые тарифы. Комплекс расположен в новом микрорайоне, в котором есть абсолютно все для комфортной жизни - супермаркеты, салоны, спортивные секции, кафе - все это есть в пешей доступности. Хорошая транспортная развязка - 2 выезда на Киев на авто, под домом остановка маршрутки на Академгородок. БЕЗ КОМИССИИ ! По поводу просмотров этой квартиры или других альтернативных вариантов звоните, работам 24/7.

Продажа квартиры с кухней-студией 30м на ул. Сковороды 13/2

Дорогий друг, це повноцінна 2-кімнатна квартира зі зробленим чорновим ремонтом! ЖК "Синергія 3+", вул. Григорія Сковороди, 13/2 В квартирі вже виконано: - Стяжку підлоги; - Оштукатурено стіни; - Тепла підлога; - Розводка електрики; - Встановлено лічильники та газовий котел Bosch Ремонт планували робити для себе, на 100% якісно! Змінились життєві плани, тому готові продати. Варто зазначити, що квартира знаходиться на зручному 3-му поверсі. Всі документи готові до продажу! ЖК «Синергія 3+» - це популярний комплекс, продовження вдалого проекту «Синергія». Середня поверховість будинків та сучасний підхід до створення прибудинкової территорії робить це місце комфортним та затишним, орієнтованим на відпочинок людини в наш буремний час:) Звертайтесь, з радістю відповім на всі питання та проведу перегляд!

2-к під чистову! ЖК "Синергія 3+" , м.Ірпінь. Можна під Є оселю!

Без комісії для покупця. 2 кім. 60/31/12 актуальне планування панорамно-видова на 13/18 пов. ЖК "Сінергія 3" м.Ірпінь вул. Сковороди Григорія буд. 11 Ремонт доведений майже до фінальної кінцевої стадії. Як поряд, так і в самому охороняємому комплексі присутня повністю вся необхідна інфраструктура для Вашого комфортного проживання. Закрита теререторія без автівок у виконанні міні ландшафтного парку з розвиненою інфраструктурою як для дітей, так і для активного відпочинку дорослих. Дитячий садочок "Колібрі" одразу біля ЖК На 1 поверсі знаходиться мережевий супермаркет. Загальний паркінг на 220 авто. Повністю всі центральні мережі з індивідуальним опаленням. Лічильник на світло-день-ніч. Працюють 2 ліфти. Власна обслуговуюча компанія. Одразу біля ЖК зупинка на Київ. Право власності на руках більше 3 років. Один власник-в Україні. Готові на угоду або на нотаріальний завдаток. Також готові на продаж по Державним програмам. PS. Є ВІДЕООГЛЯД

Без комісії. 2 кім. 60м2 с документами та ремонтом. Ірпінь 20 хв метро

Самый экологически чистый пригород Киева-г.Ирпень, ул.Сковороды 5 Данный проект был реализован на базе 5-ти комнатной 2-х уровневой квартиры, 16-17 этаж. Квартира состоит из 6 отдельных студий: 2 студии -17 кв.м. 2 студии -23кв.м. 2 студии-16 кв.м. В студиях красивый стильный интерьер, вся бытовая техника, возможно под арендный бизнес, для проживания есть полная комплектация. Проект выполнен в формате европейского типа жилья. Заполняемость-100%. Заключены договора долгосрочной аренды. Можно для большой семьи. Цена 2 490 000 гривен, без комиссии.

Продажа 6-ти к.квартиры, Ирпень, ул. Г.Сковороды 5, без комісії

Продаж однокімнатної квартири в Житловому Комплексі Синергія 3 . Будинок розташований за адресою : м. Ірпінь , вул. Г. Сковороди 11/6 . Комплекс з закритою територією, вхід через домофоном та відеонагляд , на території є наземний гостьовий паркінг, всі перші поверхи комерційного призначення для бізнесу. Переваги даного комплексу : Якісні матеріали будівництва , розташування поруч з Парком Мама, виїзд можливий на Варшавську, Житомирську та нову Ірпінську трасу до м. Києва, поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура, Фора , АТБ , фітнес центри , спортзали , салони краси , барбершопи , кав’ярні, ресторани , аптеки , медичні центри . На території комплексу - новий державний садочок Колібрі. Квартира розташована на 2му поверсі 10 поверхового будинку , загальна площа її складає 36 м2 з балконом. В комплектацію квартири входить : Ремонт та повна комплектація меблів та техніки для комфортного проживання в квартирі або для подальшої здачі в оренду. Прихожа - шафа купе для верхнього одягу та полицями на яких можна розмістити ваші речі . Кухня 13 м2 – Вмонтована кухня , варильна поверхня, духова шафа, стіл та 4 стільці; Спальня кімната 16 м2 - Шафа купе, диван, телевізор; Санвузол 4 м2 – Пральна машина, ванна кабіна, раковина з дзеркалом та полицями, унітаз . За додатковою інформацією звертайтесь по телефону .

Терміново! 1к квартира з ремонтом та меблями. єОселя, сертифікат

1 кімнатна квартира - перепланована в 2 кімнатну ЖК Фортуна - 2 Вулиця Сковороди Григорія, 17 Площа 40,1м. Кухня - 15.3м.кВ. Кімнати 9,5 та 8м.кВ. Поверх 10/10 Укомплектована меблями та побутовою технікою. Тепла підлога коридор, ванна, кухня. Є кондиціонер. Ціна - 47000$

власник
Подивись яка вона гарна! ЖК Фортуна

Продаж двокімнатної квартири в сучасному новому комплексі Фортуна 2 , вулиця Григорія Сковороди ,23 У квартирі було перепланування - зроблено повноцінні 2 окремі кімнати , кухня - студія , ванна кімната , просторий коридор з шафою купе для верхнього одягу , лоджія з робочим місцем. У квартирі зроблений новий ремонт , тепла підлога , газове опалення , газова плита. Квартира повністю облаштована для проживання , нова побудова техніка ,меблі. Сам комплекс дуже комфортний для життя , закрита територія ЖК, дитячі майданчики ,двір без машин. На території кавярні , магазини , салони краси , зоомагазини , клініка PULSE,дитячі гуртки. Двір зелений та такий затишний , що навіть не треба буде виходити з території комплексу. До Києва 15-20 хвилин , зупинка біля будинку.

Квартира з Ремонтом, Фортуна 2,Ірпінь,2к. квартира,БЕЗ %
1 - 24 з 236 результатів

Географія Ірпінь