ID: 29322 Вашій увазі пропонується чудова 2 к квартира. Квартира вразить вас своїми позитивними якостями: ХАРАКТЕРИСТИКИ: - зручний 3 поверх 5 - 44 м2 корисної площі - кухня 6 м2 - будинок побудовано з цегли РЕМОНТ: - в квартирі зроблений свіжий капітальний ремонт - вдало підібрана кольорова гамма в світлих тонах ЛОКАЦІЯ - центр міста - поруч все для комфортного проживання - 5 хвилини до зупинки та магазинів Запрошуємо на перегляд. Варіант вартий уваги! -Тільки в АН "Крок" найбільша база нерухомості. -Компанія надає безкоштовний юридичний супровід. -Допоможемо знайти ідеальний варіант для вас.

вул. Сковороди, 11

Продається хороша квартира в районі Південно-Захід з такими характеристиками: - 2 кімнати, простора площа 45 кв.м, комофртний 3 поверх - Охайна квартира з житловим станом - Будинок теплий, з цегли, вікна металопластик - Встановлені нові, якісні вхідні двері - Немає прописаних, буде легко з переоформленням - Мінімальне переоформлення - Спокійний район з розвиненою інфраструктурою Телефонуйте, квартира заслуговує вашої уваги, організуємо показ, відповім на всі запитання!

Сковороды Григория улица, 9, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 30000.0 USD

ID: 33302 Пропонуємо вашій увазі 1-кімнатну квартиру: - Площа 36 кв.м. - Будинок цегляний - Хороший житловий стан - 3 поверх з 5 - Суміжний санвузол - Мінімальне переоформлення - БЕЗ СПЛАТИ КОМІСІЙНИХ - Присутній торг Не втрачайте можливість стати власником цієї затишної квартири зручного планування! Зателефонуйте нам зараз та домовимся про перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-894-908-DR.

Сковороди Г., 1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 27500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в зручному місці. Одна зупинка від Філармонії. Будинок 90-х років. Нове планування. Є вантажний ліфт. Квартира двустороння, некутова. Чиста, охайна, доглянута, стан заходь і живи. Продається з усіма меблями і технікою. Телефонуйте! Перегляд в будь який час.

Сковороды Григория улица, 14, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 55000.0 USD

Продам 3 кімнатну квартиру. Відмінне місце розташування. Поряд школи, дитячі садки, магазини, аптеки, дитяча поліклініка, зупинка транспорту. Всі вікна у квартирі - склопакети. Балкон(утеплений та обшитий), також склопакети. Стан нормальний, все на фото. Замінені каналізаційні труби на пластикові. Дуже гарні сусіди та і всі мешканці у підїзді. З документами повний порядок. РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ГАРНИЙ ТОРГ. Надам: - on-line/off-line огляд ринку нерухомості, який створить розуміння ринку всього за 20-40 хвилин; - рекомендації експерта, як правильно діяти за поточних умов; - допомога у прийнятті рішень; - забезпечення легальності угоди.

Сковороды Григория улица, 109, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 44000.0 USD

Квартира в цегляному будинку, з гарним виглядом. Підлягає ремонту, але стіни рівні , вставлені нові надійні броньовані вхідні двері, вікна металопластикові. І як бонус- відсутність комісійних витрат. Переоформлення 2%

Сковороды Григория улица, 46, Центр, Хмельницкий, Хмельницкая 26500.0 USD

34111 Основні характеристики: Кількість кімнат: 3 Поверх: 5 з 5. Хрущовка, цегла, не кутова. Загальна площа: 54 квадратних метрів. Дуже тепла. Двох стороння. Житловий стан. Меблі та техніка залишаються. Будинок не понад дорогою, спокійний затишний двір. Лічильники на все. Колонка на гарячу воду. Гарний вигляд на місто. Інфраструктура: В зоні розташування будинку є магазини, аптеки, школи, дитячі садки та інша інфраструктура для зручного проживання. Чудовий варіант для поціновувачів затишних та комфортних районів. Перспективна нерухомість для здачі в ОРЕНДУ. Не втратьте можливість! Зацікавило? Телефонуйте для уточнення деталей та оглядайте вже сьогодні. Не втратьте можливість придбати найвигідніший варіант. Щодо будь-якої нерухомості: - готові надати професійну консультацію. - організуємо перегляди у зручний для вас час. - підтримаємо у процесі узгодження ціни. - забезпечимо повний юридичний супровід.

Сковороды Григория улица, 9/1, Юго-Западный, Хмельницкий, Хмельницкая 39000.0 USD

Продам 2-кімнатну квартиру по вул.Сковороди, Четвертий поверх з пяти, житловий стан. Вікна - металопластикові. За деталями - телефонуйте! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-537-768-LX.

Продам 2-кімнатну квартиру по вул.Сковороди!

Чудова 2-х кімнатна квартира, на Південно - Заході, по вулиці Сковороди, з хорошим косметичним ремонтом та капітальною узаконеною прибудовою. Є дві роздільні кімнати, вікна металопластикові, санвузол нового облицювання, кухня квадратної форми також облицьована, двері міжкімнатні та вхідні замінено, радіатори в кімнатах замінено. Зацікавила пропозиція, телефонуйте!

2 кімнатна квартира по вул. Сковороди  в районі Південно-Західний

Житлові комплекси у Хмельницький

Географія Хмельницький