До продажу пропонується чудова 3-х кімнатна квартира на масиві Леваневського(Грибоєдов,10(Зенітного полку). Квартира знаходиться на середньому поверсі в 9 поверхівці. Загальна площа з лоджією - 68,90 м2. Квартира світла, простора, двостороння, зі зручним плануванням: велика зала, дві спальні, кухня, роздільний санвузол, велика лоджія, квадратний хол. Квартира в косметичному ремонті, вікна металопластикові, окрім вікна в залі і вихода на лоджію. Вікна на лоджії деревʼяні. Санвузол роздільний, в плитці старого зразку. Опалення централізоване. Підʼїзд дуже охайний і чистий. Чудові, привітні сусіди. Будинок має зручне місцерозташування, вся інфраструктура в пішій доступності: школи, садочки, лікарня, ринок, супермаркети, парк, салони, кавʼярні та інше. Біля будинку зупинка громадського транспорту. Квартира чудове підійде для великої дружньої родини. Телефонуйте, покази в зручний для вас час!!! АН «Оберіг»

Продаж 3-х кімнатної квартири на масиві Леваневського

Кімнати в капітальному ремонті: замінено електрику, вирівняні стіни; МПВ МПБ ( вагонка «липа»); міжкімнатні двері натуральне дерево; сан вузол та кухня : кахлі старого зразка

Зенитного полка (Грибоедова) улица, 28, Белая Церковь, Киевская 48500.0 USD

Продається 3к квартира на 4-ому мікр. по вулиці Грибоєдова, біля Кафе Арарат. Квартира кутова утеплена з вулиці, суха . Квартира в чистому жилому стані, довгий коридор, кімнати окремі. В квартирі замінені вікна, балкон пластиковий, погріб під балконом. Квартира загальною площею 68м²,кухня-8,5м². Квартира продається з меблями та технікою. Телефонуйте покази за попередньою домовленістю,так як живуть квартиранти. Квартира продається через агенство Нерухомості Маєток, телефонуйте.

Продаж 3к 4-ий мкрн,вулиця Грибоєдова
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в хорошому косметичному ремонті,заходь і живи. Автономне отоплення яке має багато плюсів. Один з них це плата за газ 700 - 800 грн в морози. Підїзд чистий 1 місяць назад зроблено ремонт і поміняно поштові ящики. Ще є план достройки лоджії 12кв.м. Дуже хороший двір, школа в 100-а метрах від будинку. ВІД ВЛАСНИКА !!!

власник
1 кімнатна з автономним Грибоєдова

Продаж 1но кімнатної квартири, малосімейного типу по вулиці Зенітного полку 36, колишня Грібоєдова. Квартира повністью під ремонт. Поряд з будинком є все що потрібно для повноцінного життя. Ціна квартири 24 500 доларів США торг

ПРОДАЖ 1но кімнатної, малосімейного типу, вул. Зенітного полку 36

Географія Біла Церква