В історичній частині міста. Неполалік від ОДА, економічного факультету , в будинку старословацької забудови, продається 3х кімнатна квартира з окремими кімнатами. Квартира зовсім без ремонту, новий тільки котел та батареї. Високі стелі . Але ... місце розташування квартири компенсує все. Поряд річка, сквер, до пл Корятовича - пару хвилин ходу, липова алея зовсім поруч !

Гойди, 24

Продаж торгівельного приміщення з діючим орендарем "Аптека низьких цін" у ЖК Dream City (вул. Гойди 10а). Центр міста! Приміщення DCK 103-104 Готовність: З ремонтом Дата здачі: 2021 Поверх: 1/8 Площа: 67.8 м2 Вартість м2: 3,250 $ Повна вартість: 220,350 $ Щоб отримати безкоштовну консультацію, звертайтеся за номером, вказаним в оголошенні. Дивіться інші пропозиції від Gazda.

Продаж приміщення  з орендарем в центрі міста ЖК Dream City

Продаж 3 кімнатної квартири в жк Dream City, Гойди 10 ( чорнова). 6 поверх з 7 В будинку є ліфт, підземний паркінг. Площа 135 м2 Квартира з велечезною терасою на прак ! 2 спальні, одна з гардеробною, котельня комора, с.у суміжний, коридор, гостьовий хол, кухня, терасса. Високі стелі, багато панорамних вікон, розведено водяний контур на теплу підлогу.

Продажа 3-х кім квартири в ЖК "DREAM CITY" Гойди 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Кв-ра знаходиться у цеглягому будику по вул. Гойди в м. Ужгород ( р-н обл. ради) на 2/4 пов. Кімнати роздільні, наявний балкон, у квартирі встановлено індивідуальне газове опалення та діючий камін. У квартирі високі стелі, наявний сухий підвал - 10 кв.м., внутрішній зелений дворик, чудове місце розташування. Квартира світла, суха, тепла, меблі та техніка входять у вартість.

Гойды улица, 7, Ужгород, Закарпатская 63000.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Dream City. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Ужгород, рн Центр, Гойди, 10. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 5 поверсі 8-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Dream City можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2021 року. Забудовник - Gazda.

Гойды улица, 10, Центр, Ужгород, Закарпатская 434250.0 USD

Продам квартиру в центрі міста Ужгород по вулиці Гойди. Квартира знаходиться в чудовому розтошуванні, поруч набережна, в пішій доступності все що потрібно для комфортного проживання. Більш детальніше за телефоном

Продам квартиру в центрі міста Ужгород

Продам квартиру в центрі міста Ужгород по вулиці Гойди. Квартира знаходиться в чудовому розтошуванні, поруч набережна, в пішій доступності все що потрібно для комфортного проживання. Більш детальніше за телефоном

Продам квартиру в центрі міста

Продаж великої квартири у центрі міста Ужгород - вулиця Гойди Загальна площа - 166 м2 (житлова 122м2) Поверх 4 та 5(мансарда) можливість переобладнання і 6 поверху у житловий. Планування: перший поверх квартири - 3 окремі кімнати, кухня, роздільний санвузол, кладова; Другий поверх - велика зала, одна окрема кімната та суміжний санвузол. Комунікації всі центральні . Опалення - індивідуальне газове Продаж з технікою і меблями У власності більше 3 років. Можлива здача квартири

Продаж квартири 166м2| Гойди

Продам квартиру в центрі міста Ужгород по вулиці Гойди. Квартира знаходиться в чудовому розтошуванні, поруч набережна, в пішій доступності все що потрібно для комфортного проживання. Більш детальніше за телефоном

Продам квартиру в Центрі міста Ужгород

Продам двох кімнатну квартиру в центрі міста Ужгород по вулиці Гойди. Загальна площа 62 м кв . Поверх 5/5 Квартира знаходиться в чудовому розтошуванні, поруч набережна, в пішій доступності все що потрібно для комфортного проживання. Чудово підійде для здачі в оренду подобово.

Продаж квартири в центрі міста

Житлові комплекси у Ужгород

Продаж однокімнатної квартири в центрі міста по вулиці Гойди. Поверх 5/5 Загальна площа 43,5 м кв Квартира знаходиться в чудовому розташуванні, поруч набережна, в пішій доступності все що потрібно для комфортного проживання.

Квартира в центрі міста

Продаж 2-кімнатної квартири в елітному ЖК Dream City, розташованому по вулиці Гойди в центрі міста. Особливості квартири: - Будинок бізнес-класу з підземним паркінгом. - Прекрасна локація в центрі міста, поруч набережна. - Розвинена інфраструктура. Планування та ремонт: - Дві роздільні кімнати з сучасним ремонтом. - Вікна виходять на парк, що забезпечує чудовий краєвид. - Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Комфорт: - Тепла водяна підлога. - Газове опалення для зручності і економії. Додаткові можливості: - Додатково можна придбати паркінг (гаражний бокс з ролетом) за 35,000$. - На обєкті проживає орендар, деталі в приват. Відеоогляд квартири та більше інформації відправлю в приватні повідомлення. Не втрачайте можливість жити в комфорті та розкоші в самому серці міста!

Продам 2к квартиру/ЖК Дрім Сіті/Квартира в центрі/вул.Гойди

Продаж 2 поверхової квартири по вул.Гойди. Квартира знаходиться на 4 поверсі 1-ий поверх 3 окремі кімнати,кухня,ванна кімната та санвузол; 2-ий поверх велика простора кімната,спальна кімната і простора ванна кімната; Також присутній мансардний поверх. Будинок цегляний; Площа 166м2 Вікна поміняні Присутній балкон В квартирі автономне газове опалення

Продаж великої квартири по вул.Гойди.

Географія Ужгород