Простора, світла квартира на середньому 5му поверсі. В будинку є газ та централізоване водопостачання й опалення. Дуже зручне планування - окрема кухня, велика вітальня, де комфортно буде збиратись сімєю або з друзями, дві окремі спальні, гардеробна, балкон, санвузел роздільний. Продається із меблями та технікою, все як Ви бачити на фото. Чисте парадне, охайний двір. Чудова локація - до метро 7 хвилин пішки, до центру Київа - 10 хвилин на машині. Чудова затишна квартира яка абсолютно готова для нових жильців! Дзвоніть, приходьте на перегляди!

Глібова вул., 7

Продам 2-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом, вул. Глібова, 2, метро Лукʼянівська 7/9-поверхового цегляного будинку, спецпроект. Загальна площа квартири - 60 кв.м., житлова площа - 35 кв.м, кухня 8 кв.м. Велика лоджія з виходом з кухні, кімнати і санвузол роздільні. Світла, простора квартира з новим ремонтом, продається з меблями та побутовою технікою. Кухня обладнана варильною поверхнею, духовим шафом, витяжкою та холодильником. У спальні є шафа купе та комод. Встановлено японський кондиціонер. У залі великий розкладний диван, полички та стіл. У коридорі є вбудована шафа від стелі до підлоги. Повністю нова електрика з французькими автоматами Legrand та реле напруги, встановлений новий лічильник, що підтримує тариф день/ніч. По всій квартирі наявна натяжна стеля з економними LED світильниками. Санвузол роздільний, з меблями, також встановлено бойлер для нагрівання води на 80 літрів. Абсолютно нова розводка сантехнічних труб та всіх зєднань. Встановлено нові лічильники на воду, вхідні броньовані двері, є домофон. Тихі сусіди, є внутрішній двір із парковкою. Інфраструктура шикарна: 8 хвилин пішки до метро Лукʼянівська, 5 хвилин машиною до Майдана Незалежності. Ходять тролейбуси, автобуси, трамваї та маршрутки у різні напрямки: Центр, Золоті Ворота, Поділ, Повітрофлоцький проспект, проспект Перемоги, Дорогожичі. У сусідньому будинку є хороша кавʼярня. Поряд знаходяться декілька школ, багато дитячих садочків, є ТЦ, ринок, декілька великих супермаркетів: АТБ, Сільпо, також поряд є багато медичних закладів. Також поряд є декілька парків, стадіон. Без комісії для Покупця.

Глібова вул., 2

вул.Глібова,4/10 , 5 /5 пов., площею : 43.6/24,9/6.3 кв.м , Н= 2.52 , кімнати окремі,сан.вузол окремий, є балкон, квартира потребує ремонту ,вільна від зайвих речей.Тихий двір, поруч зупинки транспорту, магазини, кінотеатр,до м.Лукянівська 10-15хв. пішки.

Глібова вул., 4/10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

БЕЗ КОМИССИИ ! Отличная 2-к. квартира с хорошим ремонтом на Лукьяновке, ул. Глебова 4/10, S - 48 кв.м, 4/5-эт кирпичного теплого дома, укомплектована всей необходимой бытовой техникой, в том числе стиральной машиной, бойлером, кондиционером. Ремонт делался для себя с заменой всех коммуникаций! Тихое, зелёное месторасположение, приятный вид из окон, домофон, развитая инфраструктура. Возле дома есть места для парковки автомобилей. Придомовая территория чистая и аккуратная. В шаговой доступности Лукьяновский рынок, ТРЦ Квадрат, супермаркет Сильпо, сквер им. М. Магомаева, кинотеатр Киевская Русь, метро Лукьяновская Стоимость продажи 63000 у.е. Без% (Квартира намного лучше чем на фото!)

Глібова вул., 4/10

- Цегляний будинок - спецпроект! - Невисокий поверх, але й не перший - 2/9! - 3 кімнати і всі три окремі ( ізольовані)! - Наявна лоджія - велика! - Гарний житловий стан! - Інфраструктура та транспортна розв`язка - топ! Адреса: вул. Глібова 2, Шевченківський р-н. Метро "Лук*янівська" - не більше 10 хвилин пішки! Технічні характеристики: - поверх: 2/9; - площа: 64/44/6 кв.м. - 3 кімнатна роздільного планування; - всі надані фото - актуальні. Топове розташування: до станції метро "Університет" можна дійти за 15 хвилин пішки, а до метро "Лукянівська" - за 10 хвилин. Оточення квартири також вражає своєю розмаїтістю: всього в кількох хвилинах ходьби ви знайдете такі магазини, як "Сільпо", "Новус", "Континент", а також безліч аптек, фітнес-центрів та навіть більше 20 ресторанів у межах 20-хвилинної прогулянки. Квартира розташована у затишному центрі. Ціна: 77 000 у.о. Телефонуйте та/або пишіть!

МЕТРО (Лукянівська)15 хв! вул. Глібова 2 - 65 м², 3к

Шевченковский район , ул . Глебова 7 , 3/9 эт. кирпич ,88/56/9,5 , хода раздельные , санузел смежный в кафеле 7,5 м2 , лоджия 4,8 м застеклена и утеплена . В кварте три года назад делали капитальный ремонт с заменой всех коммуникаций . В стоимость квартиры входит мебель и бытовая техника . Рядом с домом находится школа , детский сад , больница Ахматдет , супермаркет и магазины , то рынок , ст. метро Лукьяновка в пешей доступности . Цена : 162000у.е. без комиссии .Представитель продавца .

Продажа 3 квартира , Шевченковский район , ул. Глебова 7 . Без %

Продається двокімнатна квартира в теплому цегляному будинку в чудовому місці за адресою Глібова, 7. Ідеальний вибір як для особистого проживання, так і для орендного бізнесу. Планування квартири включає в себе кухню, вітальню та спальню. Санвузол роздільний. Відстань до метро Лукянівська всього 20 хвилин. Розташування надає можливість швидкого та зручного доступу до головних транспортних вузлів міста. Розвинута інфраструктура дозволяє насолоджуватися всіма перевагами сучасного життя. Поблизу розташовані супермаркети, пошта, банк, школи, дитсадки. Телефонуйте або пишіть у Viber/Telegram для запису на перегляд та отримання додаткової інформації

Продаж ЗАТИШНОЇ 1-кім квартири ЛУКЯНІВКА