Простора 3-кімнатна квартира в центрі Києва, м. Лукянівська! Пропонуємо вашій увазі ідеальний варіант для комфортного проживання в одному з найпрестижніших районів столиці. Основні характеристики: 5 поверх із 9, будинок з газопостачанням Простора кухня та зручна гардеробна Великий засклений балкон Чистий, доглянутий підїзд Тихий, затишний двір — ідеальне місце для відпочинку Продається разом із меблями та технікою, в хорошому стані - заходи й живи. Локація: До метро Лукянівська — лише 8 хвилин пішки! За 7 хвилин на машині ви будете в самому центрі Києва, на Пейзажній алеї або Андріївському узвозі. Не втратьте можливість жити в самому серці міста з комфортом! Дзвоніть, приходьте на перегляди!

Глібова вул., 7

Продам 2-кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом, вул. Глібова, 2, метро Лукʼянівська 7/9-поверхового цегляного будинку, спецпроект. Загальна площа квартири - 60 кв.м., житлова площа - 35 кв.м, кухня 8 кв.м. Велика лоджія з виходом з кухні, кімнати і санвузол роздільні. Світла, простора квартира з новим ремонтом, продається з меблями та побутовою технікою. Кухня обладнана варильною поверхнею, духовим шафом, витяжкою та холодильником. У спальні є шафа купе та комод. Встановлено японський кондиціонер. У залі великий розкладний диван, полички та стіл. У коридорі є вбудована шафа від стелі до підлоги. Повністю нова електрика з французькими автоматами Legrand та реле напруги, встановлений новий лічильник, що підтримує тариф день/ніч. По всій квартирі наявна натяжна стеля з економними LED світильниками. Санвузол роздільний, з меблями, також встановлено бойлер для нагрівання води на 80 літрів. Абсолютно нова розводка сантехнічних труб та всіх зєднань. Встановлено нові лічильники на воду, вхідні броньовані двері, є домофон. Тихі сусіди, є внутрішній двір із парковкою. Інфраструктура шикарна: 8 хвилин пішки до метро Лукʼянівська, 5 хвилин машиною до Майдана Незалежності. Ходять тролейбуси, автобуси, трамваї та маршрутки у різні напрямки: Центр, Золоті Ворота, Поділ, Повітрофлоцький проспект, проспект Перемоги, Дорогожичі. У сусідньому будинку є хороша кавʼярня. Поряд знаходяться декілька школ, багато дитячих садочків, є ТЦ, ринок, декілька великих супермаркетів: АТБ, Сільпо, також поряд є багато медичних закладів. Також поряд є декілька парків, стадіон. Без комісії для Покупця.

Глібова вул., 2

Продам 2к Шевченківський р-н м Лукянівка вул Глібова буд 7, 9-9к 62-35-10,с\у окремий,квартира двохстороння,балкон засклан,вікна в двір.Житловий стан квартири.Квартира затишна,тепла,комфортна для життя,віль,чистий продаж. Поруч з будинком вся необхідна інфраструктура: супермаркети, дитячі садочки, школи, поліклініка, аптеки, відділення банків і Нової пошти, салони краси. Метро Лукянівська - 10 хвилин пішки.. 70000уе 0962282327,0937054133 рієлтор Світлана

Глібова вул., 7
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

м Київ Шевченківський район м Лукьянівська вул Глібова 7. 5/9 поверх цегляного будинку, Спецпроєкт. 60/19+14,4/8,4. Дві окремі кімнати. Свіжий гарний ремонт. Санвузол окремий. Велика лоджія засклена. Меблі, техніка. Фото відповідають. Найкраща пропозиці на ринку нерухомості. Поруч: Політехнічний інститут, пр-кт Берестейський. Ціна : 77 000 у.о. 09********08

Продаж ! Найкраща пропозиція! 2к розд квартира Центр вул Глібова 7

Глібова, 12/14; Продається 2-х кімнатна квартира з ремонтом біля ст. метро Лукянівська. Квартира виходить вікнами в тихий двір. Виконано якісний ремонт, квартира з меблями і технікою. До станції метро Лукянівська - 10 хв. пішки. Будинок недалеко від центру, при цьому тихий двір, є місце для паркування автомобіля. Поруч супермаркети Сільпо та АТБ, ринок, дитячі садочки та школа.

2к, ремонт, Шевченківській, Лукянівка, Глібова, 12/14

вул.Глібова,4/10 , 5 /5 пов., площею : 43.6/24,9/6.3 кв.м , Н= 2.52 , кімнати окремі,сан.вузол окремий, є балкон, квартира потребує ремонту ,вільна від зайвих речей.Тихий двір, поруч зупинки транспорту, магазини, кінотеатр,до м.Лукянівська 10-15хв. пішки.

Продаж 2-во кім.квартири на Глібова

Продаж 3-кімнатної квартири з гарним якісним ремонтом. Планування: три окремі кімнати, два великих засклених балкона, простора кухня. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою для комфортного проживання. Поруч з будинком вся необхідна інфраструктура: супермаркети, дитячі садочки, школи, поліклініка, аптеки, відділення банків і Нової пошти, салони краси. Метро Лукянівська - 10 хвилин пішки.

Продаж 3к Глібова 16 метро Лукянівка Шевченківський р-н центр

Продаж 3к квартири,вул. Глібова, Шевченківський р-н, Лукянівка. Продажа квартиры, ул. Глебова, Шевченковский р-н, Лукьяновка. Пропонуємо вашій увазі простору та комфортну трикімнатну квартиру в центрі Києва, недалеко від станції метро "Лукянівка" Загальна площа квартири 116 м2, розташована на 18 поверсі, зручне розташування квартири та вікна, що виходять у внутрішній двір, гарантують вам тишу та спокійну обстановку в будь-який час доби. Власне помешкання обладнане всім необхідним для комфортного життя: пральна та сушильна машина, посудомийна машина, а також фільтр для води (осмос), що забезпечить вам доступ до чистої та здорової води прямо у вашому домі. До того ж, в будинку працює консьєрж, який завжди буде на сторожі вашого комфорту та безпеки. Поруч розташований ринок, де ви зможете придбати свіжі продукти для себе та вашої сімї. Не втрачайте шансу забезпечити собі та вашій родині найкращі умови проживання у самому серці Києва. Дозвольте собі насолоджуватися життям у цьому прекрасному місті, адже вам це справді заслуговано! #A1539

Продажа квартиры, Шевченковский р-н, Лукьяновка

Продаж квартир у ЖК, Київ

Шукай квартиру по локації