2-х кімнатна квартира по вул. Гагаріна 5, без ремонту,але охайна на 1 поверсі 5 пов. будинку з меблями, опалення газове + бойлер. Без боргів, документи в порядку, продаж від хазяїна без посередників. Вийшли з дому і зразу дитячі садки №2 і №3 школа №3.

власник
Продам двухкімнатну квартиру

Продается 3 комнатная квартира по улице Гагарина, находится на 1 этаже не угловая. В квартире установлено газ отопление, на кухне и в одной комнате стоят МП окна, для удобства в квартире есть кладовая. Ремонт в квартире старый, но как вариант для проживания и по желанию заниматься ремонтом возможно. Звоните

власник
3-х комнатная квартира

Продам однокімнатну квартиру розташовану на вулиці Гагаріна. В квартирі встановлені металопластикові вікна , залізні двері , нова проводка , частково незакінчений ремонт. Індивідуальне електро опалення. Боргів немає! Усі документи готові до переоформлення. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за вказаним в оголошенні номером телефону. Для наших клієнтів оцінка нерухомості для нотаріальної угоди БЕЗКОШТОВНА!!! Для військових та їх сімей знижка 5% на послуги агенції. Мирного неба вам і вашим близьким.

Продам однокімнатну квартиру

Географія Вільногірськ