Пропозиція для поціновувачів затишного проживання в квартирі з двориком, де є своя кладовочка з погрібцем та діляночкв землі під квітник - однокімнатна квартира в с. Білогородка по вул. Володимирська, 107 загальною площею 29 м.кв. в хорошому житловому стані, меблі та побутова техніка залишається. Квартира знаходиться на 1-му поверсі 2-х поверхового цегляного будинку, Тихий, затишний двір, поруч школа №2, автобусна зупинка, магазини, аптеки. - автономне газове опалення - кімната 18 кв.м., меблі, техніка залишаються. - ремонт зроблено 3 роки назад. - квартира тепла та затишна - вільна для переглядів - документи готові для продажу. - ціна 26500 у.о. Без комісії. Дзвоніть та записуйтеся на перегляди. Купивши цю квартиру ви вирішите для себе питання з комфортним місцем проживання за невеликі кошти.

Володимирська вул., 107

Без комісії для покупця, Від власника, З документами, Будинок введений в ЕКСПЛУАТАЦІЮ, Можливий продаж по Держ.Програмах, Київська область, Бучанський район, Білогородка вул.Володимирська 11 1 кімнатна квартира, 39 м2., З Балконом, Поверх 1/9 Зроблена Стяжка, Встановлені надійні Броньовані вхідні двері, Розведені вентиляційні канали, Вся необхідна інфраструктура для комфортного життя поруч: Школа, Садочок, Лікарня, Супермаркети, Ресторан, Кавʼярні, Спортивний зал Графіт, Базар, Парки, Ліс, Якщо квартира зацікавила ДЗВОНІТЬ, Надам відповіді на запитання,та проведу особистий перегляд. Віталій Новатор.

Є-оселя/1кк./39м2./Білогородка/жк.Всі Савої/Без комісії

Продається 2-х кімнатна квартира у центрі з усім необхідним! Адреса: м.Білогородка, вул. Володимирська. Квартира на 5 поверсі 5 поверхового будинку. - Загальна площа - 55,4 м2; - Житлова площа (2 кімнати) - 29,6 м2 з виходом на балкон-лоджію. - Кухня - 8,2 м2. - санвузол роздільний, встановлений бойлер. В квартирі зроблено частковий ремонт. В даний час відсутній газовий котел і батареї. Хороша локація з усією необхідною інфраструктурою, поруч (магазини, зупинка громадського транспорту, школи, дитячі садочки та багато іншого) ! Телефонуйте, домовимося про перегляд у зручний для Вас час!

Продам 2-х кімнатну квартиру в центрі Білогородки, 55 м2

Географія Білогородка