Без% Продаж 2-к квартири в мікрорайоні Торгмаш, на вул. Володимира Великого (Енгельса), 10. Розташована на 5-му поверсі 5-поверхового будинку. Будинок 1980 - 1989 року. Загальна площа 53,6 кв.м., санвузол суміжний, вікна виходять на дві сторони, простора та видова. Виконано дизайнерський ремонт, з брендовою сантехнікою, матеріалами та меблями, все продумано для комфортного мешкання. Встановлено кондиціонер, бойлер, посудомийна машина. Тепла підлога у кухні. Є гардероб. Квартира з позитивною енергетикою та аурою. Чистий та доглянутий двір, дитячий майданчик. У пішій доступності знаходяться супермаркети Фора та АТБ, ринок, магазини, кафе, банкомати, аптеки, нова пошта, поліклініка, приватна та загальноосвітня школа, дитячий садок, парк. Поруч із будинком зупинки громадського транспорту. До метро Лісова у Києві 30-40 хвилин громадським транспортом. Ціна 57 000 у.о. Без комісії для покупця. Розглянемо програми кредитування та відновлення житла. Телефонуйте. Записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
Володимира Великого вул., 10

Продається прекрасна 3х кімнатна квартира в м. Бровари, вул. Володимира Великого, 10, район Торгмаш, 4/5, 67/42/8. Квартира у відмінному стані, продається зі всіма меблями та технікою. Дуже світла та тепла, неуглова, У квартирі 2 балкони. Вікна металопластикові, поли паркетні, сан вузол роздільний, ванна. У квартирі є : Бойлер, Холодильник, Пральна машина, дивани, шафи, мебльована кухня. Встановлені лічильники на воду, газ. В зиму дуже тепло, опалення невідключають. Будинок цегляний. Прекрасно розвинута інфраструктура. Поряд магазини, аптека, дитячий садочок, школа. Прекрасно курсують маршрутки, 20 хв. і ви в Києві. Недалеко від окружної дороги. Дуже комфортний та тихий район. Заїзжай та живи. Запрошуємо на перегляди. Дзвоніть, пишіть. Ціна 49000у.о Комісія 3%

Володимира Великого вул., 10

Бровари, вулиця Володимира Великого, цегляний будинок, чеський проект. Поверх 1/5. Загальна площа квартири 42,5 м2, житлова 23,7 м2 , кухня 7,4 м2 . Має гарне планування, по факту це двокімнатна квартира. Стан житловий, є газова колонка та бойлер, вікна металопластикові, лоджія засклена, бронедвері, тамбур на дві квартири, кладовка. Гарний двір, є місця для паркування, чистий під’їзд.Розвинена інфраструктура, поруч Фора, АТБ, зупинка, дитячі садочки, ліцей, поліклініка, зупинка. Ціна 32000 доларів торг, без комісії для покупця!

Терміновий Продаж квартири 42,5 м Бровари Вул. Володимира Великого

Дослідити місцевість

Географія Бровари