Продаж 2-к. квартири у Солом`янському районі! масив Відрадний. вулиця Чумака Василя 13 * Характеристики якими володіє даний будинок та квартира. - Просторі 2 кімнати; -зручний 3 поверх/ 5 пов. - загальна площа 55, 72 м2; - цегляна Сталінка; - Висота стель 3 метри; - Дуже тепла, в середині будинку. -ГАЗОВА колонка (завжди гаряча вода за досить маленькі гроші) -Металопластикові вікна. -Подвійні добротні двері -Заміна комунікацій, вирівнювання стін *Ремонт не свіжий. Житловий стан. Але на той час робили все капітально ( для себе). - На поверсі три квартири. Порядні сусіди , доглянуте парадне , домофон. -В сусідньму будинку УКРИТТЯ!. На відстані витягнутої руки від будинку знаходиться все, що може стати в нагоді для комфортного життя: дитячий садок, 3 школи, салони краси, розважальні, освітні, культурні організації кафе, , , аптеки, відділення пошти, стадіон та інше. Також безперечним пріоритетом є піша доступність до 14, 15 трамвая за 3 хвилини від будинку. До швидкісного трамвая пішки 5-7 хвилин. Медмістечко за 12 хвилин., **Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних продавців за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Чекаємо на перегляд! Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею та придбаним житлом!

Чумака Василя вул., 13

Пропоную Вашій увазі двокімнатну квартиру у Соломянському районі, мікрорайон Відадний, вулиця Василя Чумака 4. Квартира розташована на четвертому поверсі пятиповерхового будинку. Чистий, охайний підїзд після ремонту, адекватні сусіди. Кімнати роздільні, є балкон. Стан квартири - скромний житловий. Замінені вікна на металопластикові, усі окрім балконного блоку. Є базові меблі, можна одразу придбати та жити. Чудове місцерозташування - поряд з будинком кілька супермаркетів, зупинка громадського транспорту, два парки , відділення банків, садочки, школи та багато усього іншого. До метро Берестейська 10 хвилин їзди.

Чумака Василя вул., 4

ХОЗЯИН Ул. Чумака, 13. Правый берег. Сталинка, 3/5 эт., 64/36,6/11,4, потолки 3м, перекрытие железобетонное.Квартира перепланирована под 3-х комнатную (спальня, кабинет и зал). Пол – натуральное дерево, в ванной есть окно, балкон застеклен. Газовая колонка, счетчики на газ и воду, домофон, железная дверь, водопровод – нерж.сталь. Чистый подъезд, на площадке 3 квартиры. Городским транспортом: 30 минут до Вокзала, 15 минут до м. Берестейская, 20 минут до м. Политехническая. Рядом школа, Медгород, рынок, тихий, зеленый двор и квартал. Квартира принадлежит семье с 1984 года. Документы чистые.

власник
Продам 2-х комнатную сталинку (переоборудована в 3-х комнатную)

Житлові комплекси у Київ